2777
2789
اگه قصد فروشش رو داریمیتونی قبل ۲۵ سال ساخت شدنش بفروشیشمشتریش بیشتره

چندسال اینده شاید بفروشم البته اگه پولش باشه حتما میفروشم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دلبستگی به طلاهام ندارم و سر خرید ملک هر وقت لازم بوده خودم حساب کردمشون یه روز با خودم فکر میکر ...

عزیزم اگه چیزی واقعا از ته دل خوشت میاد بخر 

منم ساعت هابلوت داشتم اونم اگه (های کپی) باشه خوبه اورجینال که پیدا نمیشه

دوستان من یه سوال دارم، عزیزانی که در چالش روزهای بدون خرج هستید و میگید که چند روز بدون خرج بودید و ...

من خودم بهترین بازخوردم از روز بدون خرج

۱-اینه که از موادی که داریم و کمتر استفاده کردیم ،جایگزین میکنم 

مثلا پنیر تمام شده بود هفته پیش ولی تو خونه  ؛ ارده ،کرم کنجد ، شکلات صبحانه ، عسل ، شیره انگور ، تخم مرغ ،گوجه ، ژامبون ، بود 

ما تا پنیر باشه انتخابمون نون پنیر گردو هست ولی وقتی نباشه خوب از خوردنی های دیگه هم استفاده میکنیم 

۲- خودم اراده ام خوبه بریم خرید حتی یک کالا هم بخام میخرم میام بیرون ولی مردا اکثرا اینجوری نبست صد تا چیز دیگه هم میخرن 

۳- لیست خریدم اینجوری پر و پیمون میشه و وقتی بخاد خرید کنه ببینه واجبات زباده دیگه تنقلات نمیخره یا کمتر میخره 

عزیزم مارک ساعت چی بوده؟٢٧ تومن رقم خوبیه بخواین هزینه کنین حیفه یچیز خوب نباشه

سوارسکی بود . 

تو بهین کیش تو قسمت ساعت زنانه کد مبفرستم هر وقت ،تایم آزاد داشتید یه نگاه بکن  

5269250

منم تو فکر خرید یه ساعت شیک کلاسیک برندمبنظرم برای تکمیل یه استایل حتما واجبهبرند معتبری توی ایران پ ...

منم نظرم همینه 

راستش منم زیاد سر رشته ندارم 

از بهین کیش که تو مشهد کلا دو تا نمایندگی داره 

یکیشو دیدم 

حالا لیلیثث جان هم پرسیدن اگه اطلاعات داشته باشن راهنماییمون کنن 🥰

سلام عزیز دلم ❤️ لطف داری قدمتون رو جفت چشمام عزیزم می خواهم ببینم چه طوری مدیریت میکنید دیگه 😉منتظ ...

سلام معصومه جون ❤

ان شاالله بتونو با کمک های شما زندگیمو به نحو احسنت مدیریت کنم .

امروز قرار بود بی خرج باشه ولی دکتر رفتم و برگشتی یه مقدار میوه خریدیم و داروها ...معمولا اینجور موقع ها از بیرون ساندویج میگرفت همسرم که گفتم غذا داریم خونه 

سه روز پیش ماکارانی درست کردم واز اونجایی که جدیدا ماکارانی وعده قبل خورده نمیشه منم مایه رو نصف کردم به اندازه مایه ،ماکارانی درست کردم بقیه شم گذاشتم تو فریز که امشب سریع دست بکار شدم با نصفه دیگه شام درست کردم. 

عزیزم خوبی به کجا رسیدی همسرجان اومد جلو؟

من قهر بودم همسرم حرف میزد 

و وقتی جواب نمی‌دادم می‌گفت بسه دیگه ی چیزبود تموم شده رفته 

و اینکه خودمم اخلاق قهر و لجبازی نداشتم 

اما این بار دیگه جونم ب لبم رسید قهر کردم 

البته دیروز بهش پیام دادم ۱۵۰۰میخوام 

واریز کرد 

و اینکه همسرمم اخلاق قهر نداره 

خدا وشکر خسیس و ‌..نیست 

و من متوجه شدم اصلا جلوش نباید از پس انداز حرف بزنم 

شوهرم و همش باید اقتدار بدم یعنی فقط خرج کن باشم

اینجوری شوهرم راحت تره بهتر شوهری می‌کنه😅

آره فداتشم تهرانم شهر قدسم ولی اینجا هر طلافروشی میرم درصد نجومی میگن 😐💔تازه وقتی میگن چه قیمتی زی ...

برو طلا فروشی زرنگار کارتیه لاو رو که همه تا۱۸درصد افشار اینا حساب میکنن اون ۱۰درصد میده کلا، النگو نو هم داره کلا۷ درصد 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چندسال اینده شاید بفروشم البته اگه پولش باشه حتما میفروشم

تا قبل اینکه وام تعلق بگیره راحت فروش میره عزیزم نگران نباش 

الان سقف ۲۵ سال بانک مسکن قبول میکنه 

خالا احتمالا بازم افزایش پیدا کنه سال ۹۷ ،واسه دفعه اول وام گرفتیم ۲۰ سال بود 

توان خرید خونه صفر خیلی اومده پایین  

ببین شما همین الان خونه تون و نسبت به صفر همین کوچه ارزون تر خریدی 

موقع فروش هم همینه ارزون‌تر میفروشی 

ولی هم تورم هم افزایش قیمت شاملش میشه فقط شیبش کمتره 

قربونت برم من ❤️ همسرتون کارشون فصلی ؟اگه کارشون مثل ههسر من فصلی خواهر از اینور سال تا اونور سال .. ...

درسته معصومه جونم عالی بود سعی میکنم تک تک فرمایشاتتون رو تو گروه عملی کنم و بیام گزارش های مثبت بدم

من تازه گرفتم سوالتو کامل بپرس عزیزم تا راهنماییت کنمافتتاح حساب کردی؟کارتشو داری؟ایا پول گذاشتی داخ ...

سلام عزیزم ممنونم بابت قلب معربونتون 

عزیزم من هیچ کاری نکردم نه افتتتاح حساب نه میتونم پول بزارم ولی جدیدا درموردش شنیدم که توی شهرمون هز۱۰۰میلیون ۲۰میلیون کافی نت بابت امتیاز کسر می‌کنه و مابقی پول رو میده

ولی نمی‌دونم اقساطش چقدره و چند ماهه اس

سلام از دیشب رو‌دلم غصه آوار شده لطفا کمکم کنینما کلا۸۰۰میلیون سرمایه داشتیم وام مسکن گرفتیم یک میلی ...

چرا نشه؟

ما هم ده سال پیش آپارتمان ۱۵ سال ساخت خریدیم ‌چندماه پیش فروختیم و با پس انداز این چند ساله و وام خونه مورد علاقه مون رو خریدیم

خونه عزیزم تا سی سال قابل استفاده و خرید و فروش هست منتهی قیمتش مثل نوساز نیست

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
2810