ایده هم بخوام بگم 🤔
من تخم مرغ و از اوکالا خربدم ۱۳۷ ت چند روز پیش
یه برگه رو در یخچاله هرچی رو به اتمامه مینویسم روش
یکم مادر همسرم ترشی داذن بهم یکمم مادرم ک همین مصرف کنار غذایی مارو میاره پایین
همیشه یه غذای یدکی تو یخچال یا فیریزر دارم ک خرید یهویی نشه مثال چند شب پیش مهمان اومد برای مادر شوهرم منم شام نرسیذم بزارم رفتیم خونشون وقتی برگشتیم تا همسرم دوش بگیره من سریع فلافل و در اوردم از فیریز سرخ کردم با خیارشور و گوجه ساندویچ کردیم خوردیم خالا اون وقت شب از کجا غذای با کیفیت پیدا میشد ک بیاریم تازه ما دوربین مدار بسته داریم طبقه پایین که باید از فیل تر اونم رد میشدیم ( مادرشوهرمینا)
یا کوکی و کیک پختم ک مواد کوکی و گذاشتم نصفشو فیریزر برای مهمانی ک جمعه میخواد بیاد عصرانه کیک هم صبحا ک دیرمون میشه بر میداریم میریم سرکارمون میخوریم
امروز هم خرید نرفتم به بهانه بارندگی و چهارمین روز بدون خرجمون شد (سیب زمینی -گوجه بادمجان و هویج ) ندارم ولی لیستمو تغییر دادم
نهار کباب خورشتی پختم چون سر کار نرفتم شام هم املت یا دلمه میپزم ( کنسرو املت خونگی دارم ) ( دلمه هم همه چیشو خونه دارم تو فیریزر ـ هم برگ /هم فلفل دلمه ای تو خالی / هم گوجه تو خالی )
حتی با من باشه فردا رو هم بدون خرج میگذرونم 😄😄✋🏻ک رکورد خودمو بزنم
ولی مطمین هستن همسرم یه خرجی رو دستم میذاره
تن ماهی و از تخفیف سالگرد اوکالا خریدم دونه ای ۶۵ لیموناد ۱۸
فلافل ۳۴
اینا همشون تخفیف عالی بودن و من اختیاج داشتم دوغ ۱۰ هزار تومن ک برای پنح شنبه برای مهمانی عصرانه آش دوغ میپزم
نخود و برنح و سبزی هم دارم
فقط لازمه روزی یک ساعت زمان بزاری لیست بنویس و تخفیفارو چک بکنی
من این هفته ۵۰۰ از خرج خونه پس انداز کردم خرح خونه یک میلیونه برای یک هفته دونفر البته باکس خریدعمده جداس
اینپول هم برای اینده جفتمون پس انداز میکنم ک دیروز گذاشتم رو پول طلام