2777
2789
من عااااااشق اینم برم خرید اما خب خیلی جلو خودمو میگیرم میخوام هرجور شده سه تومن رو پس انداز کنم امر ...

همه دوست دارن برن ولی حقیقتا یکی میتونه جلوی خربد هیجانیشو بگیره یکی نمیتونه 

مثال میزنم جاری من  100میلیون پول بزنی به کارتش ک برو وسایل ضروری بخر میده چرت و پرت و تهش میاد میگه  داری 50بدی سیب زمینی تخم مرغ بخرم ؟

این بده اول لیست دوم لیست سوم تخفیفات  تو خرید میتونه  ادم و جلو بندازه ک خرح خونه رو کنترل کنه 

فدات بشم الهی مرسی که باعث دلگرمیم هستی خواهر انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده خیر به زندگیت بباره ...

قربونت برم من ❤️ 

همسرتون کارشون فصلی ؟

اگه کارشون مثل ههسر من فصلی خواهر از اینور سال تا اونور سال ...باید پس انداز داشته باشی که سخت نگزره بهتون 

من خودم از اواسط اسفند ماه مه کار همسرم باز میشه تا اواسط شهریور ماه ...روزهای طلایی ما هستش 

من سعی میکنم تو این شش ماه به خوبی مدیریت کنم 

علاوه بر مدیریت خوب برای پاییز و زمستان هم پول بذارم کنار که سخت نگزریم 

شما هم عزیزم ...این رویه رو در پیش بگیر 

همسرت هر چی آورد ..نصفش رو نادیده بگیر ..با نصف خونه و خرج های ضروری رو بگزرون 

اکه میتونی برای خودت تو خونه یه شغل کوچولویی دست و پا کن ...هر چی بود باز غنیمت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان توروخدا اگه کسی وام رسالت گرفته منو راهنمایی کنه تا بحال هیچ وامی نگرفتم از هیچی سردرنمی ...

من تازه گرفتم سوالتو کامل بپرس عزیزم تا راهنماییت کنم

افتتاح حساب کردی؟کارتشو داری؟ایا پول گذاشتی داخلش یا نه؟

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلام دوستانمنم یه گزارش بدمبچه ها من فکر کردم چالش بدون خرج فقط یه روزه که شب قبلش مشخص میشه... @ma ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

دکتر جون خیلی عالی مدیریت کردی 

آفرین به تو که به حرفهای دوستان ارزش قایل هستی 

الکی اینجا نمی چرخی 

حتما پول سیو شده ات رو کنار بذار 

مشکل خیلی ها اینکه ...به خوبی نود و نه درصد راه رو با موفقیت می‌رند جلو ..‌اون یه درصد رو شل می‌گیرند 

هیچی به هیچی ...پس حتما بعد این سختی ها ...تبدیل کردن رو بذارین تو الویت 

در آخر یه روز در هفته نیست عزیزم این چالش بدون خرج .

اکثرا شب ها دوازده ی بعد یه چک کنید ...مینویسم که فردا روز بدون خرجمون 💕 

کاش همون موقع کسی چیزی میگفتفروختش😭

عه حیف شد ...اشکال نداره بازم میذارند انشالله میگیری 

سایت ساعتچی رو سرچ کن ...اونطور مواقع بزن اون در بیار قیمت دقیق رو ‌..دیگه معطل کسی نمون فدات شم 

سلام دوستان و معصومه خانم

روز همگی پر خیر و برکت

یه راهکاری که من از همسرم که تو بازارهای مالی سررشته دارن شنیدم و کمک کننده اس

برای خرید طلا فرضا توی میلی این روزها که نوسان طلا بالاست سعی کنید خرید طلا رو زمانی انجام بدید که نمودار روزانه یا هفتگی طلا بالای -۲ یا حداکثر -۳ درصد ریزش داشت انجام بدید و فروش طلا هم بالعکس +۲ یا +۳ درصد و بالاتر صعود داشت انجام بدید.

من اولین خریدم زمانی بود که طلا زیر ۴ میلیون بود و از اون زمان بارها فروختم و تو زمان مناسب خرید کردم و همین جابه جایی چند میل به موجودی طلام اضافه کرد

امیدوارم این راهکار برای شما سودآور باشه

اینو دوست عزیزی تو تاپیک خودم گذاشته بود گفتم براتون بذارم 

من عااااااشق اینم برم خرید اما خب خیلی جلو خودمو میگیرم میخوام هرجور شده سه تومن رو پس انداز کنم امر ...

ایده هم بخوام بگم  🤔

من  تخم مرغ و از اوکالا   خربدم ۱۳۷ ت چند روز پیش

یه برگه رو در یخچاله هرچی رو به اتمامه مینویسم روش 

یکم مادر همسرم ترشی داذن بهم یکمم  مادرم ک همین مصرف   کنار غذایی مارو میاره پایین 

همیشه یه غذای یدکی تو یخچال یا  فیریزر  دارم ک خرید یهویی نشه مثال چند شب پیش مهمان اومد برای مادر شوهرم منم شام نرسیذم بزارم  رفتیم خونشون وقتی برگشتیم تا همسرم دوش بگیره من سریع فلافل   و در اوردم از فیریز سرخ کردم با خیارشور و گوجه ساندویچ کردیم خوردیم خالا اون وقت   شب از کجا  غذای با کیفیت پیدا میشد ک بیاریم تازه ما دوربین مدار بسته داریم طبقه  پایین که باید از فیل تر اونم رد میشدیم ( مادرشوهرمینا)

یا   کوکی  و کیک  پختم  ک مواد کوکی و گذاشتم نصفشو فیریزر  برای مهمانی ک  جمعه میخواد بیاد عصرانه  کیک هم صبحا ک دیرمون میشه بر میداریم  میریم سرکارمون میخوریم 

امروز هم خرید نرفتم  به بهانه بارندگی  و چهارمین روز بدون خرجمون شد (سیب زمینی -گوجه بادمجان و هویج  ) ندارم ولی لیستمو تغییر دادم 

نهار کباب خورشتی پختم چون سر کار نرفتم  شام هم املت یا دلمه  میپزم ( کنسرو املت خونگی دارم ) ( دلمه هم همه چیشو خونه دارم تو فیریزر ـ هم برگ /هم فلفل دلمه ای تو خالی   / هم گوجه تو خالی )

حتی با من باشه فردا رو هم بدون خرج  میگذرونم 😄😄✋🏻ک رکورد خودمو بزنم 

ولی مطمین هستن همسرم یه خرجی رو دستم میذاره 

تن ماهی و از تخفیف  سالگرد اوکالا خریدم دونه ای ۶۵ لیموناد ۱۸

فلافل ۳۴

اینا همشون تخفیف عالی بودن و من اختیاج داشتم دوغ ۱۰ هزار تومن ک برای پنح شنبه برای مهمانی عصرانه آش دوغ میپزم 

نخود و برنح  و سبزی هم دارم 

فقط لازمه روزی یک ساعت زمان بزاری لیست بنویس و تخفیفارو چک بکنی 

من این هفته ۵۰۰ از خرج خونه پس انداز کردم خرح خونه یک میلیونه  برای یک هفته  دو‌نفر  البته باکس خرید‌عمده  جداس 

این‌پول هم برای اینده جفتمون پس انداز میکنم ک دیروز گذاشتم رو  پول طلام

سلام به همگی مخصوصا معصومه جون که با ایده و سیاست های قشنگتون چشم ادم باز میکنید❤یه مدتی میشه میخونم ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

لطف داری 

قدمتون رو جفت چشمام عزیزم 

می خواهم ببینم چه طوری مدیریت میکنید دیگه 😉

منتظر پیشرفت های کوچیک و بزرگتون هستم عزیزم 

سلام عزیزم بله میخرن نگران نباشینموقع فروشش فوقش یه دست ب سر و روی خونه میکشین یکم تمیز تر و مرتب تر ...

ممنون عزیزم بازسازیش میکنیم اخه تو نی نی سایت انقدر گفتن سال ساخت بالا نمیخریم امیدم رفت

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلااام خونه تون مبارک باشه ،به سلامتی و دل خوش استفاده کنید دور از جون فک کردم ۸۰۰ ملیون به فنا رفته ...

من خیلی خوشحال بودم دل تو دلم نبود تااینکه اینجا سرچ کردم تاپیکای خرید آپارتمان قدیمی رو دیدم نظراتش امیدمو ناامید کرد گفتم اینهمه تلاش اخرش بزنن تو سر مالم و چندرغاز بخرن یا اصلا نخرن خیلی دلم سوخت اونهمه خوشحالیم و گرفت کامنتا

ممنون از نگاه قشنگتون

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
2810