2777
2789
منم ببرم😍😍😍😍😍😍فقط بریم طلافروشی ای خدا😍 دیشب دلم اون انگشترایی که سوسو گذاشت رو‌خواست بااینکه ...

ان شاالله به زودی چند تا خوشگلش رو بخری. منم مدتیِ دلم هوس انگشتر کرده و به جز حلقه، انگشتر دیگه ای ندارم. الان کمی‌ پول دارم که برای قربانی کنار گذاشتم. واقعا نیاز دارم قربانی کنم و واسم در اولویتِ چون چند وقته پشت هم مریض میشم. 

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
سلام دوست عزیزخیلی عالی بودفقط اون قسمت خرید طلا از میلی و طلاسی رو لطفا ویرایش کنید این دو تا سایت ...

سلام  دوست عزیز

بله دقیقا حق باشماست

متاسفانه الان به فایل ادیت دسترسی ندارم دیگه

من عاااااااااااشق خودم هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جون عزیزم خدانکنه گلمخواهر اوضاع زندگیم خیلی بهم ریخته اس درآمد شوهرم خیلی کمه تمام داراییم ۴ ...

سلام عزیزم

گلم میگم شما که خوزستانی اونجا صنایع دستی خیلی خوبه ،کپوبافی که خیلی از خانم های اونجا انجام میدن و درآمدشم به نسبت خوبه 

بهش فکر کن 

دزفول

کپوبافی دزفول معروفِ که.

نمیشه یه کاری در همین زمینه انجام بدین. تو اینستا دیدم محصولات کپو میفروشن. خیلی هم بامزه است و جالب

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
آها آره شماهم یه بار عکس گذاشته بودی اتفاقا تو پاساژ همسرم اینا چندروز پیش طلافروشی افتتاح شداونجا د ...

ان شالله عزیزم 😍🙏

النگو خوبیش اینه دونه دونه میشه اضافه کرد منم بااینکه النگویی نیستم از اون نازک براقا تازگیا دلم‌خواسته 

عزیزم دقیقا چی باعث شده شما فکر کنی این اپلیکیشن‌ها کلاهبرداری هستند؟هیچ چیز توی ایران قابل پیش‌بینی ...

سلام عزیزم 

منم از طلاسی خرید زدم  البته همین جا با این سایت آشنا شده بودم

یه سرچی زدم در خصوص  تاریخچه ثبت این شرکت و آگهی های روزنامه به مورد مشکوکی پی نبردم

حالا میخوام از پلیس  فتا هم بپرسم 

خبری دریافت کردم اطلاع میدم

توکل به خدا

دور از جون عزیزم خدانکنه گلمخواهر اوضاع زندگیم خیلی بهم ریخته اس درآمد شوهرم خیلی کمه تمام داراییم ۴ ...

صبوری کن عزیزم❤

حواست به بچه هات باشه، من قبلا تو پس انداز منفی بودم بخدا بچه ها از آبو گل درومدن 38سالگی رفتم سر کار

اول فرش عوض کردم بعد با کمک همسرم یخچال بعد مبل گرفتم بعد هم ماشین ظرفشویی و تخت واسه بچه ها مدام مقروض بودم و قسط داشتم، سه سال طول کشید تا خونه سرو سامون گرفت، قسط یخچال و ظرفشویی هنوز تموم نشده ولی ارزش پول کم شده بحساب نمیاد از امسال شروع کردم طلا خریدن الان وام برمیدارم از اداره و ویپاد و صندوق خونگی طلا میخرم از اول امسال ده گرم خریدم

اینو گفتم انگیزه بگیری هیچوقت دیر نیست

ببین الان بزرگترین سرمایه تو بچه هاتن اول رو اونا سرمایه گذاری کن سلامتشون، درس شون، بازی شون

من تا دخترم پیش دبستانی بره خونه بودم اصلا پول دستم نمیومد ولی دنیا رو جمع کنیم بچه بچه نباشه سر سوزن نمیارزه

سلام بچه‌ها ی پیشنهاد استفاده از هوش مصنوعی رو دست کم نگیریددر خیلی از زمینه‌ها می‌تونه راهنمای خوب ...

سلام دوست عزیز

لطفا میگی  چجوری؟ نرم افزار خاصی هست برای هوش مصنوعی؟  رایگان هستند یا نه؟

ان شالله عزیزم 😍🙏النگو خوبیش اینه دونه دونه میشه اضافه کرد منم بااینکه النگویی نیستم از اون نازک ب ...

آره دقیقا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم باخودم فکرمیکردم خداکنه آنلاین باشی..یادته چندوقت پیش گفتم دوستدارم خیاطی یادبگیرم؟دارم ک ...

پشتکار، علاقه

و قبل همه اینها مربی خوب.

مربی خوب باشه، علاقه رو در شما به وجود میاره، اگه خوب نباشه استعدادتان رو سرکوب میکنه‌.

مربی خوب، خیاطی رو واست آسون میکنه برخلاف چیزی که همه میگن سختِ. با مربی خوب و پشتکار خودت، یک ساله میتونی حرفه ای بدوزی.

هر درسی هم بهت میده به خصوص قسمت بالاتنه رو، بزرگ بدوز. تا بزرگ ندوزی اشکالاتت رو متوجه نمیشی.

بزرگ منظور سایز خودت یا بقیه، یعنی تو مقیاس کوچیک ندوز.

خودم دامن ها رو بیشتر کوچک دوختم و بالاتنه و یقه ها رو بزرگ‌‌

سلام صبح قشنگتون بخیر❤الهی حال روحی و جسمی همگی خوب باشه💖رفقا و معصومه قشنگم ممنون که وقت میزارید و ...

سلام عزیزم

آفرین بهت

به دست بگیر با سیاست و زبان خوش و محبت

مطمئنم  بهتر میتونی از پسش بر بیایی

منم خودم یه مدت دست گرفتم خرجی خونه رو   ولیییی مامانم از یه راه دیگه خیلیییی خرج میکرد   مثلا میرفت با خاله بیرون خرید میکرد پولشو از خاله می گرفت  وااای اصلا یه وضعی بود   حقیقت بعد یه مدت رهاش کردم و سپردم به خودش   چون خودمم خیلی شلوغم  بی خیال شدم  

یعنی برای خودتون یا پخش میکنید کامل متوجه نشدم

نه عزیزم پخش نمیکنیم      برای  خودمون  هر وعده غذا کی میخواهیم برا خودمون و خانواده درست کنیم  فقط نیت میکنیم نذر

همین

برای هر وعده 

دوستان عزیز  یه پیشنهاد

برای شروع کار کسانیکه میخوان بودجه بندی کنن میتونین از نرم افزار حسابداری شخصی به اسم هلو استفاده کنین

خیلی راحت رو گوشی نصب میشه و میتونین باهاش کار کنین. در واقع برای ثبت کلیه درآمدها و هزینه هایی است که دارین

من ساااااالهاست ازش استفاده میکنم. عکس لوگو هم میزارم که بتونین  بهتر سرچ کنین

مثل یه نرم افزار حسابداری هست که کلیه ورودی ها و خروجی ها ثبت میشه و بعدا میتونین به هر نوعی خواستین گزارش بگیرین

یه سری قسمت هایی هم برای اقساط و چک داره  یه خورده باهاش کار کنین دست تون میاد که چجوریه

فقط یک ماه امتحان کنین ببین چه اتفاقی میافته 

آخر ماه هم بشیین ببین مانده موجودی تون آیا طبق چیزی که تو این نرم افزار ثبت کردین با واقعیت میخونه یا نه

که ببین آیا پولی از دست دادین قرض دادین یا .... که یادتون رفته باشه 

دقیقا مثل سیستم حسابداری بانک ها کارخانجات فروشگاه ها   که آخر روز یا آخر ماه ببین چه کردن  پول ها از کجا اومده به کجا رفته  گزارشات خییییلی  به آدم کمک میکنه تو تصمیم گیری

2810