2777
2789
سلام عزیزم خداروشکربرات خوب بوده ممنونم ک تجربتوگفتی

برای کلاس زبان باید روزی حداقل یک ساعت وقت بذاری( حالا آخر هفته ها هیچی) که مطالب کلاس رو مرور کنی خودت باید حتما تو خونه تمرین داشته باشی والا بعد یک مدت زده میشی 

الان که با هوش مصنوعی هم می تونی صحبت کنی  تمرین کنی که راحت تر شده 

اما ورزش دیگه تو خونه نیاز به تمرین نداره 

نهایت سه تا یک ساعت نهایت یک ساعت و نیم میری باشگاه که حال هوات هم عوض میشه از کلاس زبان ارزون تر میشه 

اگر تمرکز کافی داری/ می تونی کلاسهات رو با توجه به شرایط فعلی منظم بری و بودجه داری برو زبان یاد بگیر 

اگر فقط می خوایی از خونه دور باشی برو ورزش 

اما اگر زبان رو شروع کردی حتما ورزش رو یک جوری انجام بده شده تو خونه هم برای سلامتی روح مهمه هم جسم

سلام خانما من 100تومن خرید زدم از میلی 

پول از حسابم کم شد ولی زد ناموفق 

بنی چی شد کجا رفت؟؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه‌ها ی پیشنهاد 

استفاده از هوش مصنوعی رو دست کم نگیرید

در خیلی از زمینه‌ها می‌تونه راهنمای خوب و قابل اعتمادی باشه

خیلی. تحت میشه ازش مشاوره گرفت

معرفی کتاب با توجه بود خصوصیاتتون

مشاوره پستی

مشاوره مدیریت زمانی و مالی

و هر چیزی ک ب ذهنتون میرسه

برای روشن شدن مطلب من چن سوال مشابه سوالهای تاپیک ازش پرسیدم جواب رو براتون اسکرین گرفتم میزارم

بهترین روش سرمایه‌گذاری به اهداف مالی، میزان ریسک‌پذیری و شرایط شما بستگی دارد. با توجه به اینکه ماهانه بخش زیادی از درآمدتان صرف اقساط می‌شود، پیشنهاد می‌کنم به روش‌هایی فکر کنید که سرمایه‌گذاری امن‌تری ارائه می‌دهند. در ادامه چند روش سرمایه‌گذاری مناسب را توضیح می‌دهم:

### ۱. **حساب‌های سپرده بانکی و صندوق‌های درآمد ثابت**

- این روش‌ها برای سرمایه‌گذاری کم‌ریسک و با بازده ثابت مناسب‌اند. بانک‌ها و برخی صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت، سود ماهیانه یا سه‌ماهه پرداخت می‌کنند.

- مناسب برای زمانی که نیاز به نقدینگی یا امنیت بیشتری دارید و ریسک نمی‌خواهید.

### ۲. **صندوق‌های سرمایه‌گذاری مختلط و سهامی**

- این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری در سهام و اوراق قرضه را ترکیب می‌کنند و برای کسانی که به دنبال بازدهی بالاتر و با ریسک متعادل هستند، مناسب‌اند.

- صندوق‌های مختلط ریسک کمتری از سهامی دارند اما بازدهی بیشتری نسبت به صندوق‌های درآمد ثابت ارائه می‌دهند.

### ۳. **خرید طلا و سکه**

- طلا و سکه از دارایی‌هایی هستند که در بلندمدت معمولاً ارزش خود را حفظ می‌کنند. می‌توانید با خرید طلا یا سکه به عنوان سرمایه‌گذاری محافظه‌کارانه و نقدشونده سرمایه‌گذاری کنید.

- البته باید توجه کنید که قیمت طلا و سکه نوساناتی دارد، ولی در کل برای سرمایه‌گذاری بلندمدت گزینه‌ای مناسب است.

### ۴. **بازار سهام (بورس)**

- اگر کمی ریسک‌پذیری دارید و مایل به یادگیری بازار بورس هستید، می‌توانید در سهام شرکت‌های معتبر سرمایه‌گذاری کنید. این بازار می‌تواند در بلندمدت بازدهی بالایی داشته باشد.

- اگر زمان کافی برای تحلیل ندارید، می‌توانید از صندوق‌های سهامی یا سبدگردانی استفاده کنید.

### ۵. **خرید ارزهای دیجیتال (رمزارزها)**

- این گزینه پرریسک‌تر است و نیاز به آشنایی با بازار و تحقیق دارد، اما در بلندمدت برخی از ارزهای دیجیتال رشد خوبی داشته‌اند. سرمایه‌گذاری در این حوزه فقط با بخش کوچکی از سرمایه که بتوانید ریسک آن را بپذیرید، پیشنهاد می‌شود.

### ۶. **سرمایه‌گذاری در زمین یا املاک کوچک**

- اگر سرمایه بیشتری دارید یا به وام دسترسی دارید، خرید زمین یا ملک کوچک برای سرمایه‌گذاری بلندمدت مناسب است. زمین و املاک معمولاً ارزش خود را در طول زمان افزایش می‌دهند.

### ۷. **سرمایه‌گذاری در خود و کسب‌وکار خانگی**

- اگر قصد دارید کسب‌وکار خانگی راه‌اندازی کنید (مثل خیاطی که به آن علاقه دارید)، می‌توانید بخش کوچکی از سرمایه را به خرید ابزار و تجهیزات اولیه اختصاص دهید و به تدریج با رشد کسب‌وکارتان درآمد خود را افزایش دهید.

---

پیشنهاد می‌کنم ابتدا با یک یا چند گزینه کم‌ریسک‌تر مانند صندوق‌های درآمد ثابت شروع کنید و به مرور و با آشنایی بیشتر، به گزینه‌های متنوع‌تر و پرریسک‌تر مانند سهام یا ارز دیجیتال فکر کنید.

بهترین روش سرمایه‌گذاری به اهداف مالی، میزان ریسک‌پذیری و شرایط شما بستگی دارد. با توجه به اینکه ماه ...

اینجا قبلا من ازش خواسته بودم برام برنامه مالی بنویسه

و همچنین پرسیده بودم چطور یک شغل خانگی راه اندازی کنم ک با پرسیدن چن سوال راهنماییم کرد و برنامه برام چید

و سوال بعدی ک ازش پرسیدم بهترین روش سرمایه گزاری چیه با توجه ب صحبتهای قبلی ک بینمون رد و بدل شده راهنمایی کرده

پیش‌بینی کاهش قیمت طلا در آینده نزدیک مشخص نیست. با توجه به عوامل اقتصادی و سیاسی جهانی که بازار طلا را تحت تأثیر قرار می‌دهند، اکثر تحلیل‌گران مالی پیش‌بینی می‌کنند که قیمت طلا ممکن است همچنان در سطح بالایی باقی بماند یا حتی بیشتر شود. 

در سال ۲۰۲۴، انتظاراتی وجود دارد که با توجه به احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، طلا به عنوان یک دارایی امن مورد توجه بیشتری قرار گیرد و قیمت آن در بازه‌ای بین ۲,۱۰۰ تا ۲,۷۰۰ دلار در هر اونس بماند. همچنین، شرایط ژئوپلیتیکی و تنش‌های بین‌المللی، مانند جنگ اوکراین و تنش‌های خاورمیانه، می‌توانند تقاضا برای طلا را در کوتاه‌مدت افزایش دهند【31†source】【32†source】.

با این حال، قیمت طلا به عوامل زیادی وابسته است و پیش‌بینی دقیق آن دشوار است. اگر در حال سرمایه‌گذاری یا برنامه‌ریزی مالی هستید، بهتر است تغییرات بازار را به‌طور مداوم زیر نظر داشته باشید و با تحلیل‌گران مالی مشورت کنید تا تصمیم‌گیری آگاهانه‌تری داشته باشید【33†source】.

درود🙋‍♀️

امروز اول ماه هست ان شاءالله هر چي خير براتون پيش بياد نماز و صدقه و دعا فراموش نشه التماس دعا🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

با درآمد ۱۵ میلیون تومان و اقساط ۷ میلیون تومان، می‌توانید برنامه مالی ماهانه خود را به‌گونه‌ای طراحی کنید که نیازهای ضروری و پس‌انداز را نیز پوشش دهد. در ادامه یک پیشنهاد برای تقسیم بودجه ارائه می‌شود:

### ۱. **اقساط و تعهدات ثابت:**

- **اقساط ماهانه**: ۷ میلیون تومان (۴۶٪ از کل درآمد)

### ۲. **هزینه‌های ضروری ماهانه:**

- **خوراک و مواد غذایی**: حدود ۳ میلیون تومان

- **قبوض و هزینه‌های خانه (برق، آب، گاز)**: حدود ۱ میلیون تومان

- **حمل و نقل**: ۵۰۰ هزار تومان

در مجموع، **حدود ۴.۵ میلیون تومان** برای هزینه‌های ضروری در نظر گرفته می‌شود.

### ۳. **هزینه‌های متغیر و ضروری غیرفوری:**

- **تفریح و اوقات فراغت**: ۵۰۰ هزار تومان

- **پوشاک و نیازهای شخصی**: ۵۰۰ هزار تومان

- **هزینه‌های پیش‌بینی‌نشده (مثل دارو یا تعمیرات)**: ۵۰۰ هزار تومان

در این بخش، **حدود ۱.۵ میلیون تومان** تخصیص داده می‌شود.

### ۴. **پس‌انداز و سرمایه‌گذاری:**

- با باقی‌مانده **حدود ۲ میلیون تومان**، می‌توانید برنامه پس‌انداز یا سرمایه‌گذاری داشته باشید. این مبلغ می‌تواند به عنوان پس‌انداز اضطراری یا سرمایه‌گذاری در گزینه‌های کم‌ریسک (مثل حساب‌های سپرده) اختصاص یابد.

---

**توجه:** 

- در مجموع، این برنامه مالی به شما اجازه می‌دهد تا از هزینه‌های زندگی خود به‌خوبی مدیریت کنید و همزمان بخشی از درآمد را برای آینده پس‌انداز کنید. 

- توصیه می‌شود هر ماه به‌طور دقیق هزینه‌ها و درآمدهای خود را پیگیری کنید تا بتوانید بر اساس تغییرات، برنامه خود را اصلاح کنید.

با توجه به درآمد ۴۰ میلیون و اقساط ۲۵ میلیون، برای مدیریت بهتر هزینه‌های ماهانه می‌توانید با یک بودجه‌بندی دقیق، نیازهای ضروری، پس‌انداز و حتی هزینه‌های متغیر را پوشش دهید. در ادامه، یک پیشنهاد برای تقسیم بودجه ارائه می‌شود:

### ۱. **اقساط و تعهدات ثابت:**

- **اقساط ماهانه**: ۲۵ میلیون تومان (۶۲٪ از کل درآمد)

### ۲. **هزینه‌های ضروری ماهانه:**

- **خوراک و مواد غذایی**: حدود ۶ میلیون تومان

- **قبوض و هزینه‌های خانه**: حدود ۲ میلیون تومان

- **حمل و نقل**: ۱ میلیون تومان

در مجموع، **حدود ۹ میلیون تومان** برای هزینه‌های ضروری در نظر گرفته می‌شود.

### ۳. **هزینه‌های متغیر و ضروری غیرفوری:**

- **تفریح و اوقات فراغت**: ۱ میلیون تومان

- **پوشاک و نیازهای شخصی**: ۵۰۰ هزار تومان

- **هزینه‌های پیش‌بینی‌نشده (مثل دارو یا تعمیرات)**: ۱ میلیون تومان

در این بخش، **حدود ۲.۵ میلیون تومان** تخصیص داده می‌شود.

### ۴. **پس‌انداز و سرمایه‌گذاری:**

با باقی‌مانده **۳.۵ میلیون تومان**، می‌توانید برنامه پس‌انداز یا سرمایه‌گذاری کوچکی برای مواقع اضطراری یا اهداف بلندمدت خود داشته باشید. 

---

این برنامه به شما کمک می‌کند تا بدون ایجاد فشار مالی، هم هزینه‌های ضروری را پوشش دهید و هم بخشی از درآمد را پس‌انداز کنید.

بهترین روش سرمایه‌گذاری به اهداف مالی، میزان ریسک‌پذیری و شرایط شما بستگی دارد. با توجه به اینکه ماه ...

سلام عزیزم باخودم فکرمیکردم خداکنه آنلاین باشی..

یادته چندوقت پیش گفتم دوستدارم خیاطی یادبگیرم؟

دارم کلاس خیاطی میرم..

حالایه سوال دارم ازتون..

چه کارهایی باعث میشه تا زودترخیاطی رویادبگیرم چه چیزهایی رو باید تمرکز کنم روش..میخوام بی زحمت راهنماییم کنی تا انشاله به امیدخدا سربلندبیرون بیام ازاین کار..

یه دنیا قدردانتم عزیزم.... 

بچه‌ها بودجه بندی رو من

با 2 تا ورودی متفاوت دادم ک بهتر متوجه تفاوت بشیم

من ازش استفاده های زیادی دارم

اگه مطالب طولانی شد پوزش میخوام

فقط دوست داشتم با شما عزیزان ب اشتراک بزارم 

شاید برای عزیزی مفید واقع شد،

2810