2777
2789

قبل از چالش معصومه جان گفتن برا هزار تومن که داری ارزش قائل باش 

منم آخر برج بود و گوشت چرخی تو فریز نداشتیم تا اینکه چشمم به رون بوقلمون افتاد که همسرم اصلا دوست نداره منم اومدم با فلفل دلمه که اضاف تو فریز داشتم دوتا پیاز چهار حبه سیر و یکم دمبه ریختم تو غذا ساز کباب لقمه درست کردم و از اونجایی که رونش قرمزه همسرم متوجه نشد و با میل بسیار خورد و از تنوعی که دادم لذت برد .

قبلا موقع رنده پیاز آبشو میریختم دور ولی الان نگه میدارم تو فریز برای مزه دار کردن ماهی خیلی عالیه.

هویج گرفته بودم برای آب هویج اضافشو رنده کردم برای سوپ زمستان .

یه سبد سیب کیلویی ۱۴ تومن از در یه باغ گرفتیم که روزانه خورده شد و یه تعدادیشو سرخ کردم برای خورش سیب آلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پایین عکس لینک دعوت نوشته اونو بزنی تو سرچ ایتا میاد

سلام عزیزم ممنون اونم زدم اصلا نمیاره 

من بیشتر نو این کانالم👇👇 هم دوره های رایگان هم همسرداری شو ک‌پولی بود شرکت کردم

خوب دوستان من یه گزارش بدم در مورد یه عروسی که درپیش داریم. عروسی دوستم هست که خیلی برام عزیزه ایشون برای عروسی من آرایشگاه رفتن و من خیلی دوست داشتم که براش جبران کنم اما به خاطر بارداری یکم محدودیت دارم. 

اول تصمیم داشتم برم لباس جدید بخرم چون فکر میکردم لباس های قبلی اندازم نیستن اما دیدم خداروشکر زیاد تغییر سایز ندادم و لباس هایی که از قبل تو کمدم دارم و جایی نپوشیدمشون اندازم هستن خلاصه یکی از همونا رو انتخاب کردم. 

برای موهام به مامانم گفتم بیاد موهامو فر کنه چون خودم فیلمبردار عروسی هستم دیدم جدیدا حتی درجه یک ها اکثرا براشینگ یا فر ساده میزنن

لوازم میکاپ هم کامل دارم فقط یه ریسه مژه گرفتم با چسب که شد 50 هزار تومن. 

به جاش با همسرم رفتیم خرید و یه پالتو خیلی خوشکل و جنس خوب گرفتم به قیمت 2 میلیون و 300 و شام هم مهمون همسر جان رفتیم رستوران کلی با هم صحبت کردیم سلفی گرفتیم و خوش گذروندیم😍❤

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام عزیزم ن عزیزم نخریدم فک کنم اشتباه گرفتیمن بخاطر ازدواجم ضررمال زیاد دیدم رفتم زیر حتی پیش خونم ...

سلام عزیزم بنظرم کلاس زبان رو حتما بردارید 

یادگیری ‌پیشرفت زبان خیلی رو روحیه و ذهن آدم تاثیر میذاره 

منم خانه دارم ٫درکنارش یه کار خونگی دارم بعد زایمان روحیه ام خیلی بهم ریخته بود ٫کلاس زیان ثبت نام کردم بصورت آنلاین 

خیلی جو کلاس رو دوست دارم 

و

تاثیر مثبت روم گذاشته 

سلام عزیزم بنظرم کلاس زبان رو حتما بردارید یادگیری ‌پیشرفت زبان خیلی رو روحیه و ذهن آدم تاثیر میذاره ...

سلام عزیزم خداروشکربرات خوب بوده ممنونم ک تجربتوگفتی

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام دوستان توروخدا اگه کسی وام رسالت گرفته منو راهنمایی کنه تا بحال هیچ وامی نگرفتم از هیچی سردرنمی ...

سلام عزیزم..چراازویپاد وام نمی‌گیرید؟ اگر سپرده هم نمیتونیدبزارید میتونید وام پشتوانه که بصورت پله ای وامش زیادمیشه روبگیرید درسته سودش زیاده۲۳درصده...ولی بازم میگم اگرنمیتونید سپرده بزارید خیلی براتون خوبه این گزینه

خب چالش ها در چه حالند ؟🤭انشالله که خیلی خوب از پسش بر اومده باشین خودم هم در خالی موفق شدم ... که ...

سلام خانمی...

من یه گزارش ازابتدای چالش بدم وبرم که امروز کلاس دارم...

صبحی یخورده خواب آلو بودم چون شب خوابم پریده بودوخوابم نمیبرد...

بلندشدم کتری گذاشتم ساعت ۶ونیم ..همسرعزیزم رفت بربری بخره.🥰.گفتم خب برای تغذیه دخترا واسه مدرسه لقمه بزارم وسیب ویه پولم بدم خوراکی بخرن چون کیک خونگی تموم شده بود..بعدچندلحظه صبرکردم دیدم نه تنبلی تعطیل که چک بزرگوار  توراهه.. 😁😁کابینت روبازکردم دیدم ذرت دارم وتهش هم بود تافرداازعطاری بخرم...سریع قابلمه روگذاشتم داغ شد وپفیلا درست کردم...وپول رو کنسل کردم...

راستی دیشب پول تیکه های کارتاموجمع کردمو ۶۰۰ازمیلی خریدزدم...تابه اینجا ۱ملیون ۱۹۵هزار خریدزدم....البته قبلش درحد ۱تومن فروش زدم...

امروز هم بعد رفتن بچهابه مدرسه همسرمو راهی کارکردمو اومدم نشستم به گوشی ای که سیمکارت همسرمو انداختم وویپادنصب کردم براش دیدم وام ۲۰ملیونی برآیند براش بازشده سریع اقدام کردم وگرفتم..الان برای چک ۷۵ملیونیمون ۴۷جوره...بقیشم ازچندنفرطلب داریم خداکنه که بدن این چک بخیربگذره..

منم سعی میکنم بدون خرج باشم بالاخره بی تاثیرنیست قطره قطره جمع گردد وانگهی دریاشود..

دلم میخوادتااسفند یه ۲۰تومن جمع کنم بزارم کنار وانشاله بعدش یه طلای هرچندریزبخرم تا این خستگی های فکری پاییزوزمستون روبشوره ببره...😄😄

2810