2777
2789
لیلیثث جان اگر مثلا یک ملیون تو کیف پول میلی داشته باشیم خودبه خود تبدیل به طلا میشه و ارزشش پول حفظ ...

نه عزیزم باید تبدیل به طلا بکنی

اما خیلی وقت‌ها شده من مبلغ کم بوده تو کیف پول نگه داشتم مثلا بشه ۵٠٠ تومن بعد تبدیل به طلا کردم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان هر پیامی که می خونم که یکی از شما عزیزان از این پلتفرم های مجازی خرید طلا داشتید واقعا تن و ب ...

عزیزم دقیقا چی باعث شده شما فکر کنی این اپلیکیشن‌ها کلاهبرداری هستند؟

هیچ چیز توی ایران قابل پیش‌بینی نیست

بانک دولتی رو اینجا زدن مردم مالشون از بین رفت

هر کاری توی ایران ریسک داره

شما همین بلند شی بری تو خیابون ریسک داره 

حالا برنامه‌ریزی نکنیم از امکانات استفاده نکنیم چون شایددددد کلاهبرداری باشه؟

شایدم نبود چه تضمینی حرف شما داره؟

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم دقیقا چی باعث شده شما فکر کنی این اپلیکیشن‌ها کلاهبرداری هستند؟هیچ چیز توی ایران قابل پیش‌بینی ...

درمورد بلو کارت هم حرف و حدیث بود اما اعتماد کردم وتونستم از وامش استفاده کنم کسی که ریسک میکنه پی همه چیز رو باید به تنش بماله 

خب چالش ها در چه حالند ؟🤭

انشالله که خیلی خوب از پسش بر اومده باشین 

خودم هم در خالی موفق شدم ... که براتون صبح نوشتم 

از خیریه زنگ زده بودند 

بعد از اون برای شاممون تو لیست ... ساندویچ کتلت آسان بود 

با غذای فردا عوض کردم ...فردا خورشت مرغ و لوبیا سبز بود 

امروز ساندویج ...که یه جورایی دور زدیم 😃

فردا هم نه اینکه خرج کنم ...بگم دیگه روز بدون خرج نیست 

نهه چون دیروز روز خیلی پر خرجی داشتیم 

حتما باید این هفته رو خیلی قشنگ مدیریت کنم 

عصری دیدم دفتر مشق دخترم تموم شده 🙂

گفتم چالش پرید 😩 

پاشو برو دفتر بگیر واسه خانم دکتر آینده ات 😃😉

تو این لحظه دختر بزرگم گفت من دارم... بهت میدم 

تو هم از ماژیک هات بده به من ..😜تبادل کالا به کالا 😀

خلاصه که به توافق رسیدند 😃

کم مونده بود که چالش شکسته بشه 

هر چند گفتم دیگه مثالا من هرروز ۱۵۰گذاشتم واسه روزانه 

واقعا همه چی دارم تو خونه ...به لطف و مرحمت خدا 

دوتا فرزررم کامل کامل پر ..پر 

تابستان یکی دو ماه فقط وقت گذاشتم که الان بتونم چند تومنی روی هم بذارم ...با گرونی و ...

این صد و پنجاه هم گذاشتم واسه میوه و نان و ...

عصری هم آماده شدیم بریم باشگاه ...جدیدا بغل باشگاه یه سوپری باز کرده که هوش اقتصادی داشته ..فروشنده 

تو اون قسمت از شهر هیچ مغازه ای نبود ...یعنی جا برای سوزن انداختن نیست الان تو مغازه 😍

خدا بده برکت ....

چون تو چالش بودم ...عصر موقع رفتن ...یه پیاله میوه ی خشک 

( سیب و زرد آلو و آلو ) برداشتم ...با نصف لیوان انجیر خشک شده 

گذاشتم تو کیفم ...به دخترم نگفتم ☘️میدونستم که میگه بر ندار من نخواهم خورد 

عصر که در اومدیم از باشگاه گفت مامان من گشنه ام 

برام خوراکی بگیر ...بخورم 

خوراکی ها رو از کیفم در آوردم گفتم بیا اینم خوراکی 😉

همشو خورد و نوش جان کرد ❤️

و اینگونه شد که چالش بدون خرج امروز هم به پایان رسید 

و ۱۵۰رفت باکس 

اراده ی فولادی...مساوی با پس انداز طلایی 😍

چون دوستمون گفتند هر دفعه کارمزد ندیم ب میلی و طلاسی 

منم تصمیم دارم ...پونصد تومن که جمع شد بعد خرید بزنم  از میلی 

که فقط یه بار بدم کارمزد

البته به نظرم چندان هم فرق نمیکنه ...چون از یه طرف هم طلا می‌ره بالاتر...و کارمزد دیگه نمی‌خونه با این قیمت های هرروز که می‌ره بالاتر 

نه عزیزم باید تبدیل به طلا بکنیاما خیلی وقت‌ها شده من مبلغ کم بوده تو کیف پول نگه داشتم مثلا بشه ۵٠٠ ...

سلام عزیز لطفا منم از سردرگمی در بیارین الان تو اینستا بودم دربهره سکه پارسیان میگفتن ک خیلی سود نداره و پول الکیه و از ابن جور حرف ها ....حالا من میخام شروع کنم به پس انداز کردن با سکه به نظرت سوه پارسیان بخرم زیاد شد بدم یه تیکه طلا بخرم یا فردا برم با طلا فروشم مشورت کنم ببینم چی میگه و بگم میشه شما بیاییم و برامون نگه دارین و یک گرم شد بهمون بدین نمیدونم اشلا چطوری بگمش چون تا حالا به طلا فروشی نرفتم بدون شوهرم الانم یکم موذبم و موندم چه کنم میلی هم خیلی جرات نمیکنم نمیدونم چرا ؟؟؟ لطفا راهنماییم کن چه راهی انتخاب کنم

معصومه جان بنده وام گرفتم که طلا بخرم کار درستی کردم؟ یا پس اندازهای خودمو جمع کنم طلا بخرم و وام نگ ...

وام بگیر طلاتو  بگیر عزیزم 

به جای اینکه جمع کنی هر ماه ...اول صاحب مثلا ده گرم طلا شو 

و یه سال دو سال اقساطش رو بده ..قطعا تا پایان اقساطت 

طلا چند برابر رشد کرده 

خودت رو به ریال بدهکار کن ...از اینور طلا بگیر که تساعدی بره بالا 

از یه طلافروش شنیدم که مدل کارتیه یا کارتیر موقعی که میخوای بفروشی ضرر میکنی چون مثل بعضی مدل النگو ...

برای من هم پیش اومده ۹سال پیش که عقدکردیم وبی تجربه بودیم سر طلا ودرصد واجرت(چقدم طلافروشا ازین نابلدی ما سود میکنن)همسرم برای روز زن یادش بخیر😁🤦یه دستنبد خرید و بعدا موقع فروش دیدم طلا فروش یه چیزی مثل سیم از داخل دستبند دراورد وزنشم کم کرد🤦🤦🤦🤦میخواییم بفروشیم حتی جرمش کم میکنن چن برسه این میله ها رو🤐 این سری هم دستبند کارتیه لاو خریدم میگفت که ازون میله هانداره داخلش امیدوارم که دروغ نگفته باشه تااینجاکه منصف بود کارتیه رو تا۱۸درصد هم قیمت میدادن اینا۱۰درصد حساب کردن. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وام بگیر طلاتو بگیر عزیزم به جای اینکه جمع کنی هر ماه ...اول صاحب مثلا ده گرم طلا شو و یه سال دو سا ...

معصومه جان شما از سکه پارسیان شروع کردی ب پس انداز یا مدل های دیگه ؟؟؟ برای منی تازه کارم میخاستم راهنماییم کنید؟؟؟ 

سلام خانوما

بلاخره رسیدم بهتون😩😩یک هفته اس در حال خوندنم  🥴

خوب یه گزارش ریز بدم

تا الان برای خرج های خونه همونجور که معصومه جون برام برنامه چیده پیش رفتم یعنی هفته ای یک تومن و پروتیین ۲/۵

باکس خرج های پیشامد رو هم پر کردم

ولی در قسمت پوشک و شیر خشک دچار مشکل شدم 🤦🏻‍♀️ شیر خشک و پوشک گرون شده و برنامه امو بهم ریخته🥴 یک عروسی. هم دعوت شدم پمپ هم خراب شد و چند تا مهمونی نهار و شام هم دادم 😂😂 بچه امم اصلا با هفته ای صد تومن   نمیتونه سر کنه 😂فعلا براش هفته‌ای ۱۵۰گذاشتم تا کنار بیاد

ولی خداوند روزی رسان روزی ما رو هم در قالب اضافه کار پرداخت کرد و قرعه ای هم که به نامم دراومداگه یادتون باشه گفتم قراره این ماه ۵۰ گیرم بیاد که ۳ تومن رو مجبور شدم برای امور زندگی بردارم 😩  دیگه این خرج های پیش اومده رو با اینا. دادم

ولی با ۴۷ تومن باقی مانده  ده گرم و دویست صوت  طلا خریدم که خیلی خوشحالم اگه یادتون باشه گفتم که همه طلا هامو فروختم و هیچی نداشتم خدا رو شکر که تونستم دوباره طلا بخرم و خداوند. روزی رسان روزی طلا رو به من داد 😍😍 ان شاالله بیشتر و بهتر برای شما عکس هم جهت انگیزه میذارم

ولطفا راجع‌به برنامه غذایی تون خانوما میشه توضیح بدین مثلا میگین برنامه غذایی هفتگی روچیدم چطور میچینین لیست دارین دفتر دارین ؟ خدا خیرتون بده لطفاً یکی کامل برام توضیح بده استفاده کنم🙏🏻 اگه عکس برنامه غذایی دارین جهت ایده لطفا بفرستید😘🌹

@masomehjoon      معصومه جون اگه امکانش هست شما هم راجع به برنامه غذایی توضیح بدین اگه عکس برنامه اتون رو هو دارین که ممنون میشم بدین برای بهتر فهمیدن 😘🤦🏻‍♀️

خب چالش ها در چه حالند ؟🤭انشالله که خیلی خوب از پسش بر اومده باشین خودم هم در خالی موفق شدم ... که ...

من نمیتونم تو چالش شرکت کنم چون یکی مدرسه ای ویکی هم نوزاد دارم همین امروز بزرگه مریض شد و...ولی ولی تک تک پیاماتون رو میخونم انگیزه میگیرم که ماهم میتونیم قسطارو به موقع پرداخت کنیم و به همه چیمون برسیم... تو چالش نظافت هم دقیق شرکت نمیکنم ولی همیشه همه جای خونه برق میزنه با دوتا بچه...

حواسم به تک تک سوراخ موراخا هست حتی کلید پریزا رو هم همیشه دستمال میکشم....دیوار توالت رو دیروز شستم سقفشم همسرم طی کشید وتمیز کرده چه لزومی داره برق نزنه؟😍 

از بیرون که میام کفشا رو اول زیرشون رو میشورم با دستمال مخصوص کفش خشک میکنم بعد میذارم تو جاکفشی... توی جاکفشی رو هم دستمال میکشم انگار که تازه خریدم😍

این کارا ۲دیقه هم وقت نمیگیره ازم.♥️ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810