2777
2789
از حلال حلال تره عزیزم مردا اگه غیرت داشته باشن یا کارتشون دست زنشون باید باشه یا مبلغی رو مشخص کنند ...

واقعا احسنت همسرم ماهیانه بهم میده ولی خب منم واسه همین زندگی جمع میکنم چون خودش اصلا اهل پس انداز نیس

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر 

مامان سبحان جان و بقیه دوستان یه سوال درباره‌ وام 

ویپاد دارم 

اینکه من چند روز پیش بر همسرم برنامه ویپاد نصب کردم 

که یمقدار پول سپرده کنیم سکه جمع کنیم بر وام 50 تومنی 

حالا سوال اینه از کجا بدونیم وام بهش تعلق میگیره یانه 

که اون مبلغ و چند وقت بخوابونیم تو حساب 

دقیق یادمون نیست چک برگشتی داره یانه 

منظورم اینه کی یا چجوری استعلام بگیریم 

الکی پول نمونه توحساب

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هووووف هیجان داشت کاش آخرش به خرید ختم میشد😍

عزیزم ❤️ 😁آره واقعا 

شوهر من از اون مدلاییه که زنگ میزنه میگه امشب دوازده شب میام بعد میبینی پشت دره🤣

حتی برای بچه هامون میخواد چیزی بخره تا لحظه خرید بهشون نمیبگه یا شده یهو تو روزی که انتظارش و نداشتم از یه شهر دیگه بیاد و پشت سرم صدام بزنه 

به خاطر همین من میگم شاید میخواد یه حرکتی بزنه پارسال هم یه دستبند ۱۸گرمی همینجوری برام خرید ولی خب برای خونه فروختمش اما  از طرفی هم میگم شاید واقعا نمی‌خواد کاری انجام بده 

نمیخوام نشون بدم که منتظرم ولی خب منتظرم😅

عزیزم ❤️ 😁آره واقعا شوهر من از اون مدلاییه که زنگ میزنه میگه امشب دوازده شب میام بعد میبینی پشت دره ...

انقدر دقیق پرسیدن من دلم روشنه انشالله که یه وام تپل گرفته باشن🤩

ولی سعی کن  جلو جلو ذوق نکنی یا نشون ندی بزار سوپرایز شی

انقدر دقیق پرسیدن من دلم روشنه انشالله که یه وام تپل گرفته باشن🤩ولی سعی کن جلو جلو ذوق نکنی یا نشو ...

انشاالله همینطوره عزیزم ❤️ آره خیلی سعی میکنم نشون ندم وبه روش نیارم شاید وام گرفته یا میخواد بگیره یا حرکتی میخواد بزنه که فعلا فقط صبر میطلبه 

پریشب هم رفتیم بیرون منو برد پاساژ طلا نیم ست و زنجیر و قیمت گرفت حدود ۷۰میلیون بود  و اومد بیرون گفت از همین خوشت میاد بعدش هم راحت گفت بریم خونه منم چیزی نگفتم 

می‌دونی قبل از اینکه طلاهامو بفروشه گفتم بعد خونه یه گرم هم بخری دیگه نمی‌فروشم مال خودمه اونم به شوخی گفت بعد خونه دیگه طلا تمام منم گفتم رفتارت بعد خونه چیزیه که از خودت ارائه میدی چون من حتی پول تو جیبی خودمو طلا خریدم و باید جبران کنی 

بچه ها کسی اینجا توی اسنپ شاپ فروشگاه داره؟ میخوام ببینم مقرون بصرفه است؟ مشکلاتی که تاحالا براتون ...

چند بار خرید کردم و خوشبختانه هیچ مشکلی نبود

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
@masumehjoon سلاااااااااام به همه هم وطن های عزیزمامیدوارم هر جا هستین هر کاری میکنین حاااال دلتون ...

خیلی ایده خوبیه 🤩🤩🤩🤩

منم اسکرین شات گرفتم پرینت کنم

نوشته کاغذی تاثیر بیشتری رو مغز من داره

عزیزم ❤️ 😁آره واقعا شوهر من از اون مدلاییه که زنگ میزنه میگه امشب دوازده شب میام بعد میبینی پشت دره ...

عالیه😍😍😍😍الهی که همون نیم ست دلخواهت رو‌بخره😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810