2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدامنو ببخشه هرشب از برنامه اپ شوهرم 20 30 میزنم به کارت خودم بعد پیامو و از فهرست تراکنشش پاک میکنم ...

یاد مامانم افتادم خیلی سال پیش که با پدرم زندگی میکرد خب ایشون که به ما پول نمیداد ، از جیبش پول برمیداشت برای ما خرج میکرد
یعنی سر 1000 تومن پول همیشه تو خونمون دعوا بود
من 5 سال ابتدایی با یه مانتو رفتم مدرسه سال اخر انقد کوتاه شده بود که از صف کشیدنم بیرون
تمام بچگی من به این گذشت که بزرگ بشم برم سرکار
چه روزای بدی رو گذروندیم بعضی اوقات میگم کاش میشد گذشته رو کامل فراموش کرد
انقد عقده مانتو داشتم که تا چند سال فقط مانتو میخریدم اگه بگم هر روز یه مانتو میپوشیدم اغراق نکردم

@masumehjoon سلاااااااااام به همه هم وطن های عزیزمامیدوارم هر جا هستین هر کاری میکنین حاااال دلتون ...

نذر کردن واقعا جواب میده

من همیشه برنج دم میکنم پن تن رو صدا میکنم و فوت میکنم توی برنج

من ک اعتقادم اینجوریه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
چرا عزیزم پیدا میشه من یبار به انگشتر دیدم یه گرم و نیمگوشواره هم هس

الان ب شوهرم گفتم گفت مس ها برا خودته هرکار دوست داری بکن البته قدیمیا همه اش از شوهرم بهم رسیده فقط دوتا دیگ کوچیک مال منه

الان زنگ زدم عصری ببریم بفروشیم؟گفت باشه میفروشیم ولی الان طلا نخر امشب فردا شب میگن قراره ایران بزنه پشتش طلا میاد پایین بعد برو بخر

بچه ها سلام دیروز که حالم بد بود پیام گذاشتم اومدم چند تا حرکت اقتصادی زدم روحم تازه شد و پررو و مصر تر از قبل برگشتم😆

🩷سه تا دونه به مادرشوهرم برام داده بود یه خورده هم به خشک داشتم اونارو با آبجوش خیس کردم و با اون سه تا به یه شیشه یک کیلویی مربا درست کردم و گذاشتم فریزر الان سه نوع مربا دارم تو فریزر که میتونم به ترتیب بیارم استفاده کنیم هویج آلبالو و به که همش کار دست خودمه

🩷چند کیلویی هویج داشتیم با یکم پودر قند و زعفران چند تا ظرف حلوا هویج خوشمزه بهم داد که یه ظرف بزرگ هم گذاشتم برا مادرشوهرم که همیشه بهم لطف داره و تو اون ظرف هم برام داده بود شیرینی خامه ای همسر آورده بود

🩷یه مقدار گردو و بادام شکستم گذاشتم تو ظرف اماده برای صبحانه

🩷یه مقدار نبات شکستم و اماده گذاشتم توی ظرف مخصوص

🩷اندازه سه وعده لوبیا چیتی پختم و بسته بندی کردم برای لوبیا گرم

حینشم هم پادکست مورد علاقمو گذاشتم و گوش کردم همسرم توراه زنگ زد گفت حالت خوب نیس اومدنی کباب بگیرم که گفتم اخ دیر گفتی من شامم اماده اس حالا الکی هنوز فکری نکرده بودم

دیگه سریع چند تا سیب زمینی سرخ کردم و دوتا شینسل مرغ و مخلفات خیارشور و گوجه و سس و..‌ دوتا نون تیری نم زدم یه چای خوشرنگ اماده کردم عود نارگیل روشن کردم و دوتا کیک از فریزر درآوردم و تا همسرم بیاد یکم به خودم رسیدم وقتی اومد تعجب کرده بود که چطور حالم اینقد عوض شده

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=359079252]چرا عزیزم پیدا میشه من یبار به انگشتر دیدم یه گرم و نیم گوشواره هم هس[/QUOTEچون من ...

درسته اما من هدفمو تیک زدم برا اخر تابستون برای خودم ماشین ۲۰۶اس دی بخرم

واس همی نمیخوام پولم حتی یک ریال هم هدر بره میترسم جرم داشته باشن

راسی ماه بعد وام ۱۵تومنی ویپاد هم دارم 

نظرت چیه صبر کنم یدفعه برم بخرم؟یا نه تیکه تیکه بخرم؟

2810