2777
2789
خرید که دستم نیست ب فرض کارتش ی مدت دستم بود که با اون هزینه شهریه مهد پسرمو میدادم ی بار لازم داشتم ...

پس اندازت رو نقد نگهدار

بعد هم ممکنه رفتار یا پنهون کاری داشتی ک فکرش خراب شده شما فقط با اقتدار دادن به این مدل مردها میتونید پول بگیرید

با مشاوره هم صحبت کردم گفتن خودش باید بیاد مشاوره شما حق داری

مشاوره حرف بیخود زده

همینجا خانم مریم ب من یه کانال معرفی کرد طبق اون دارم پیش میرم راضی ام رو مردا جواب میدخ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو روز پیش ۵۰ تومنی برآیند رو گرفتم..کمتر از ۵ دقیقه اعتبار سنجی و واریز شد

عزیزم دیروز  با پشتیبانی ویپاد تماس گرفتم گفتن مشکل از طرف بانک مرکزی هست و به زودی رفع میشه 

البته هنوز برای من میزنه در حال اعتبار سنجی 😊

مشاوره حرف بیخود زدههمینجا خانم مریم ب من یه کانال معرفی کرد طبق اون دارم پیش میرم راضی ام رو مردا ج ...

من همسرداری هم شرکت کردم 

کلاس شیدا صدیق آرامش ماندگار 

با خودش باشم بهترین و گرون ترین چیزها و میخوره چیزی کم نمی‌ذاره 

بعدش هم خواهرش میاد جلو ما تو طلافروشی میگه آقا این چقدر میشه بعدرو ب ما میگه من این انگشترو گم کردماااا

یا مثلاً میگه مادر شوهرم میگه میری خرید اضافه تر بگو ب شوهرت خرید مردی پولش و بذار تو جیبت 

وقتی اینارو میاد جلو شوهرم میگه 

اون عوض اینکه ب ابجیش اعتماد نکنه 

فکر میکنه من همچین آدمی ام 

بعدش هم با اینکه اون اینجوری می‌کنه اما از نظر شوهرم اون پیغمبره من شیطان 

ایشون کلا بدبین یا به شما اعتماد نداره حالا یه چیزی دیده سر همون اینکارا رو انجام میده به نظرم با لج ...

عزیزم من اصلا پس انداز ندارم 

کلا مدلش همینه 

همه چی و بهش میگفتم ریز ب ریز ولی چی شد بدتر کرد 

دیگه ب اینجا رسیده میگه بزن لیست تراکنشت بیاد من ببینم 

منم گفتم همچین کاری نمیکنم 

ب نظرم روی خوش ب بعضی ها نیومده 

اما الان من قهرم باهاش حرف نمی‌زنم رو نمی‌دم بهش 

عزیزم من اصلا پس انداز ندارم کلا مدلش همینه همه چی و بهش میگفتم ریز ب ریز ولی چی شد بدتر کرد دیگه ب ...

عزیزم بنظرم خیلی کوتاه اومدی

یبار جدی جلوش وایستا و اصلا کوتاه نیا

ایشون داره از ضعف شما سواستفاده می‌کنه چون فکر می‌کنه هرکاری کنه شما چیزی نمیگی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم بنظرم خیلی کوتاه اومدییبار جدی جلوش وایستا و اصلا کوتاه نیاایشون داره از ضعف شما سواستفاده می‌ ...

دقیقا هیچکی بدتر ازشوهر من نبود ولی دید دیگه زدم به سیم آخر هیچی برام مهم نیست دیگه ول کرد...داستان زندگیم طولانیه همین بس که سریسری اخلاقاش بچم که بدنیا اومد رفتم قهر تا شش ماهگییش... حالا شمارو نمی‌دونم من سه تا بچه دارم آینده می‌خوام نمیتونم بشینم ببینم شوهرم چکار می‌کنه چطور رفتار میکنه..

عزیزم من اصلا پس انداز ندارم کلا مدلش همینه همه چی و بهش میگفتم ریز ب ریز ولی چی شد بدتر کرد دیگه ب ...

امان از قوم شوهر
بالخره مدلش همین یا به خاطر مخفی کاری های خونواده ش اینجوری شده

باید گردش حسابتو میدادی میدید الان بازم فک میکنه داری چیزی ازش مخفی میکنی

با خواهرش که زندگی نمیکنه بهش بدبین بشه به نظرم یه مدت فقط با خودش برو خرید اگه خودتم خرید کردی رسیدشو بذا جلو چشم که ببینه
حرفت درسته نباید به آقایون رو داد ولی ایشون شکاک شده

بازم در نهایت قلق شو خودت بهتر میدونی اگه لازم تند رفتار کن

سلام دوستای قشنگ خودم ، عذر خواهم از رویا جون و باقی دوستان 🤦‍♀️ 

میشه لطفأ اگه کسی راهکار قطعی برای کف سر چرب و ریزش مو داره بگه ، واقعأ کلافه و درمانده شدم ، اگه یه روشی بلدید که برای همیشه درمان بشه لطفأ بهم بگید ،دعاتون میکنم🙏 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
منم یه بار خواستم از اکالا کنسرو ماهی بخرمدیدم اکالا قیمت رو زده ۹۰ با تخفیف ۸۰در حالی که از سر کوچ ...

و اینکه یه اسکاج که مغازه عادی ۱۰ تومن بود رو من خریدم ۳۰ هزار تومن وقتی اومدم خونه چک‌کردم مغزم سوت کشید 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
منم یه بار خواستم از اکالا کنسرو ماهی بخرمدیدم اکالا قیمت رو زده ۹۰ با تخفیف ۸۰در حالی که از سر کوچ ...

جالبه من تهران هستم و از اوکالا خربد میکنم و‌هر بارررر هربار چک میکنم‌میبینم درسته ینی دواا قیمت داره تولید کننده و مصرف کننده شاید تخفیف نداشته باشه همون قیمت مصرف کننده باشه ولی بالاتر نبوده به نظرم شما به تعزیرات زنگ بزنین و بگین اون شعبه خودش داره گرون فروشی میکنه 

سلام دوستای قشنگ خودم ، عذر خواهم از رویا جون و باقی دوستان 🤦‍♀️ میشه لطفأ اگه کسی راهکار قطعی برای ...

مریم جون کم کاری تیرویید رو اول چک کن و در کنارش یه چکاپ هورمونی کامل و انزیم های کبد هم بده

من خودم موهام نازک و لخت و کم پشته قرص فیتو میخورم عالی میشه حالا فیتو هم نبود همین که زینک داشته باشه خوبه

ولی حواست به اشتها و اضافه وزن باشه

یکی از دوستام داروخونه کار میکنه اون سری اخر بهم فولیکوژن معرفی کرد

دو سه سال پیش هم بهترین مکمل قرص و مو پرفکتیل بود خودم میخوردم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810