2777
2789
مرمری عزیزم،مشکل بینی من نادر هست و خیلی کمتر برای کسی پیش میاد،اولش که با مشکلات کیپ شدن بینی شروع ...

عزیزم ان شالله که گره ی مشکلاتت با نگاه خداوند باز شه

دکتر شاهین باستانی نژاد هم برای بینی های ترمیمی معجزه میکنه

سریال شاهماران یه سریال ترکی هست در مورد همین عشق لیلیث به شاهماران و انتقام جوییشاگه از مار نمیترسی ...

سلام عزیزم ممنون که معرفی کردین رفتم سرچ کردم

شاهماران، لیلیث نیست اسطوره فلکلور کردی ترکی هست❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خداروشکر فقط جونش درمیاد پول دست من باشه هزارتا تیکه بهم میندازه

ببین اصلا خرید رو دست نگیر، اگه پول تو جیبی چیزی بهت داد پس انداز کن 

شما خیلی خودتو سر پس انداز اذیت نکنی بهتره ب نظرم

با یه مشاور هم صحبت کن کم کم متقاعدش کنی پول بیشتری بهت بده

سلام خانما من (دی ج ی پی امو )می‌خوام فعال کنم فقط تا قسمت سفته می‌ره بعد میگه پیامک میاد برای بقیه مراحل من چهارشنبه شب انجام دادم پیامک نیومد پول سفته رو‌واریر کردن ب کیف پول دی ج ی پی 

الان دوباره سفته الکترونیک خریدم بقیه مراحل و بازم‌گفته پیامک میاد برات اونوقت انجام بده 

برای شما هم همچین مشکلی پیش اومده؟؟! 

وام هم خواستم بگیرم فقط ۲۰میلیون و میخواد برام فعال کنه 

که اونم همش ناقص پیش می‌ره 

چجوری دریافت کنم وامو ؟؟؟

ببین اصلا خرید رو دست نگیر، اگه پول تو جیبی چیزی بهت داد پس انداز کن شما خیلی خودتو سر پس انداز اذیت ...

خرید که دستم نیست ب فرض کارتش ی مدت دستم بود که با اون هزینه شهریه مهد پسرمو میدادم ی بار لازم داشتم برداشتم ازش 

بعد زنگ زده پول برداشتی 

راحتی بچه رو می‌بری مهد بعد ولگردی میکنی حالا من رفتم آرایشگاه و عکاسی 🙄🙄

من اونو دادم دستت باشه پول برداشتی و ...

مخفی کاری می‌کنی و ...

بعد دیروز میگه چقدر داری میگم اینقدر میگه باید بزنی لیست تراکنشت بیاد من ببینم 

منم گفتم همچین کاری نمیکنم 

گفت استخوان اضافه بندازی جلو سگ صاحبش و گاز میگیره 

اینجور پول خوردن از هزارتا نجسی نجس تره و ..‌

اینجوری بهم تهمت میزنه و ...

بچه ها سلام انشاااله همه شما عزیزان هفته پرخیر وبرکتی پیش رو داشته باشید احتمالش هست طلا بیاد پایین یا همین الان برویم بخریم آیا زمان خرید هست الان یا صبر کنیم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
بچه ها سلام انشاااله همه شما عزیزان هفته پرخیر وبرکتی پیش رو داشته باشید احتمالش هست طلا بیاد پایین ...

ب قول معصومه جون ب قیمت تابلو نگاه نکن برو بخر

دیدن باند مدت باشه 

تو این کشور تورمی هیچ وقت قیمتها پایین نیومده هیچوقت 

عزیزم ان شالله که گره ی مشکلاتت با نگاه خداوند باز شهدکتر شاهین باستانی نژاد هم برای بینی های ترمیمی ...

خیلی ممنونم از دعای خیرت ،الهی آمین ،دکتر رو پیگیری میکنم

عکس بینی م رو دور همی میزارم.

۴۶۲۰ هست که میلی این عدد رو داره و دقیقه بنظرمحالا غصه نخور من شونصد بار گرفتم از اون قیمت پایینتر ا ...

اره تو فکرم هست یه سکه پارسیان بخرم دلم خنک شه😅

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
خرید که دستم نیست ب فرض کارتش ی مدت دستم بود که با اون هزینه شهریه مهد پسرمو میدادم ی بار لازم داشتم ...

ببین منم قبلاً شوهرم خیلی حساب میکشید نه که بگه بده به من نه...مثلاً می‌گفت آنقدر بهت دادم الان باید فلان قدر داشته باشی یسری اعصابم خرد شد گفتم یکبار دیگه بپرسی پولت کو چقدر داری چیکار کردی سه تا بچه هارو میدم بغلت و میرم می‌دونه که این کارو میکنم.. یعنی چی پول من پول تو...حتی یسری سراین موضوع رفتم خونه ی مادرم به چقدر باباشو فرستاد خودش اومد دنبالم که برگشتم روزیم که اومدم گفتم یارانه رو باید بدی بهم با دوتومن ازحقوقش..کلا 11تومنع حقوقش دیگه هیچی نمیگه..شمام سفت وایسا جلوش تاکی صدات در نیاد؟

خرید که دستم نیست ب فرض کارتش ی مدت دستم بود که با اون هزینه شهریه مهد پسرمو میدادم ی بار لازم داشتم ...

ایشون کلا بدبین یا به شما اعتماد نداره حالا یه چیزی دیده سر همون اینکارا رو انجام میده به نظرم با لجبازی چیزی حل نمیشه یه مدت همه چیو بهش بگو پس انداز مخفی هم بذار کنار
اگه کارتی دستت هست قبلش زنگ بزن بگو پول داره میخوام فلان خرید و انجام بدم
خلاصه یه مدت بی تفاوت باش ببین چیزی تغییر میکنه وگرنه با زبون خودش باهاش صحبت کن   

دوستان برا مبلغ ۲۰م ساتنا پایا کارت ب کارت کنم دو مرحله کدوم کارمزدش کمتره

الان همراه بانکها مبلغ کارمزد شبا به شبا رو نشون میدن بین پایا و ساتنا ، پایا ارزون تر
کارت به کارت 10 میل هم فک کنم حدود 3500 بشه

2810