2777
2789
سلام خانماااا صبح بخیر... من پنج شنبه رفتم طلافروشی که یه دستبند تیفانی بخرم گفت یه دونه بیشتر ندارم ...

سلام صبح زیباتون بخیر..

منم مثل شما واقعانمیدونستم چیکارکنم..

دیگه امروز دلمو زدم به دریاورفتم پولموازسپرده خارج کردم و۴تاالنگو بدون اجرت۵درصدی خریدم...هدفم بلندمدته ..۱۰۰ملیون نقدی داشتیم که سپرده کرده بودم الان دیگه هیچ نقدی ندارم ولی یه مدت بنظرم بایدجمع کنم درحد۲۰تومنی چیزی یه پشتوانه ای باشه..تازه مااین ماه چک هم داریم خدا به دادبرسه 😉🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبح زیباتون بخیر..منم مثل شما واقعانمیدونستم چیکارکنم..دیگه امروز دلمو زدم به دریاورفتم پولمواز ...

سلام عزیزم صبح قشنگ شما هم بخیر

مبارکت باشن عزیزم😍

انشاالله خداروزی رسونه♥️

نمدونم اگ پربازدید شد لطفا امضام...

😲😲😲😲😜😜😜

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خب همسر من شب میاد خونه و چیزی سر راه ببینه میخره میاره یا دلش چیزی بخواد میخره خوشش نمیاد من بگم چی ...

سلام پاییز جان توی صفحه های قبل نقاش زندگی هم تقریبا همین مسئله رو داشتن که معصومه جون گفتن باید سعی کنن خرجشون رو به حداقل برسونن.

مثلا اگر شما و همسر تون هر کدام هفته یک میلیون قبلا خرج خونه میکردین الان سعی کنین از مبلغی که پیش خودتون هست ۵۰۰یا۴۰۰ش رو پ انداز کنین.اینجوری به قول معصومه جون هم در چالش شرکت کردین و پس انداز کردین هم اینکه عادت خوب خرج کردن برای خانواده همسرتون سرجاش میمونه🙂

نه عزیزم😂لیلیث یک شخصیت اسطوره‌ای هست در اسطوره یهود و کتاب تلمود اومدهلیلیث اولین زن آدم بودهخدا آ ...

سریال شاهماران یه سریال ترکی هست در مورد همین عشق لیلیث به شاهماران و انتقام جوییش

اگه از مار نمیترسین نگاه کنید

از هر چی خوشت اومد بخر اگه برای استفاده میخوای 4700 با 5 فرقی نداره طلافروشم غیب گفته

آره عزیزم واسه استفاده میخوام، 

خودمم میگم هرچی شد بخرم چون فعلا قصد فروش که ندارم بقول شما زیادم فرقی نداره... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

کی مثل من رو ضرره، یه دستبند کارتیر با وام ویپاد گرفتم تو 4730،حالا اومد زیر 4500، تازه پولمم تو بورس گذاشته بودم اونجام کلی ضرر 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
چند وقت پیش بهتون گفتم شهریار سری ب سالن عروس آریایی و رزمینا بزنید خیلییییییییی شلوغ و مشتری دارن.. ...

سلام عزیزم رزمینا رو زنگ زدم پرسنلشون تکمیل بود بعدم‌من نمیتونم‌تمام وقت وایسم معمولا توتهران سبک‌کارم‌اینطور بود که مشتری رنگ‌ولایت ازخودم بود و صندلی اجاره میکردم یا به سالن‌درصد میدادم اونجوری تایمم دست خودم بود هنوز مشتریای تهرانم بهم زنگ میزنن🥲

فعلا مدیر این‌سالنی که میرم گفته بمون ‌وحداقل دوروز درهفته بیا مشتریا روتو اون‌دوروز وقت میدیم ماهی دوسه تومنه ارزش نداره کل ماه گوش به زنگ باشم ولی دوروز درهفته اوکیه حالا باز ببینم‌چی‌میشه😐

سلام صبح زیباتون بخیر..منم مثل شما واقعانمیدونستم چیکارکنم..دیگه امروز دلمو زدم به دریاورفتم پولمواز ...

عههه چه خوب😍مبارکت باشه عزیزم 😍😘

راستش منم مث شما هیچ پس انداز نقدی ای نداریم ولی من چون همه طلاهامو فروختم و تا الانم هرچی وام خونگی نوشتم دادم واسه چک و قسط و...  گفتم این پول و هرچند کمم شده باید طلا بخرم، 

به همسرم گفتم خودت فکر این باش حداقل ۵٠ تومن نقد بزاری بانک بمونه که شغلت آزاده بالاخره معلوم نیس همیشه کار باشه... 

حالا ان شاءالله منم بتونم امروز یه چیزی بخرم بیام عکسشو بزارم😍

راستی شمام تونستی عکس بده از النگوهات🤩

چکتونم ان شاءالله پاس میشه خدا بزرگه🙏😍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
کی مثل من رو ضرره، یه دستبند کارتیر با وام ویپاد گرفتم تو 4730،حالا اومد زیر 4500، تازه پولمم تو بور ...

۴۶۲۰ هست که میلی این عدد رو داره و دقیقه بنظرم

حالا غصه نخور من شونصد بار گرفتم از اون قیمت پایینتر اومده چندروز بعد از خرید خودمم زده بالاتر حالا پایین اومد سعی کن شده یه طلای کوچیک بخری دلت خنک شه با یه تیر دونشون😅

ا

2810