2777
2789
من کلن از فکر وام سکع ای ویپاد آمدم بیرون فقط بتونم پله ای نتونستم هیچی چون خودم آدم دارم قرعه خونگ ...

وام هاش  که کار راه اندازه

اینو گقتم که هواستون باشه کاربری ویپادتون رو کسی نداشته  باشع

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ما یه واحد خریدیم با فروختن طلا و گرفتن وام و قرض و دادن دست مستاجرمالک توی این خونه بود ...

عزیزم

خرید خونه خوشحال باش و به گذشته فکر نکن 

معمولا هر خونه ای بخریم که نو نباشه ،یکسری عیب و ایراد داره که باید رفع بشه ،و این به نظرم طبیعیه

سرامیک هم متاسفانه بعد یه مدت میشکنه 

خونه ی ما هم همین شد میکن بر اثر گرما سرما هستش چون ملات زیرش رو خوب نزدن

اول پول مستاجر رو جور کنید اگه پول داشتی اول بازسازی کنید  ولی اگر سخت لود برای شما ، ساکن بشید بعد کم کم تغییرات رو انجام بدید 

تحلیلگرها میگن فعلا که طلا رفتع بالا ،هنوز قیمت خونه و ماشین تکون نخورده و باید منتظر تغییرات قیمت در این دو مورد باشیم پس قطعا کار خوبی کردی که خونه خریدی

من کلن از فکر وام سکع ای ویپاد آمدم بیرون فقط بتونم پله ای نتونستم هیچی چون خودم آدم دارم قرعه خونگ ...

عین قمار میمونه  گرفتنش خوبه ولی استرس پس دادنش برای کسی که درآمدش کمه جانکاهه

منظور خانم هایی هستن که خرج خونه دستشونه و اون روز رو با مواد غذایی ک تو خونه دارن مدیریت میکنن خرید ...

من ک ن خرجی خونه دستم 

هم اینکه ی شوهر کنترل گر دارم ۱۰۰۰میده صدها هزار بار میگه چیکار کردی 

ی مدت کارتش دستم بود پدرموو درآورد 

میگه پس انداز چقدر داری 

میگه میری وسیله می‌خری گرون تر میگی بقیه شو پس انداز میکنی 

میگه ی استخوان بندازی جلو سگ صاحبش و گاز میگیره و ...

یعنی ی وضعی دارم 

نه می‌ذاره برم سر کار خودم بدونم چی ب چیه 

نه اینکه آرامش و اعصاب برام گذاشته....‌

من اگر اون روز خونمون خرجی نداشته باشه حساب میکنم.البته کاری ندارم ممکنه همسرم چیزی واسه خودش و بچم ...

خب همسر من شب میاد خونه و چیزی سر راه ببینه میخره میاره یا دلش چیزی بخواد میخره 

خوشش نمیاد من بگم چیزی نخر روز بی خرجه البته خودمم نمی‌گم بهش دلم میخواد همین مدلی بمونه

نمیشه فقط خودمون رو حساب کنیم؟

من برج دو گرفتمبله

عزیزم اگر خدا بخواد قصد خرید خونه رو دارم میشه بگی از وام مسکن چقدر دستت رو گرفت دقیق بهم بگو لطفا،و اینکه من یه پسر ۳ ساله دارم که میگن ۱۲۰ هم به فرزند زیر ۲۰ سال وام میدن که ایا اونم گرفتی یا نه و اینکه وام جعاله رو هم تونستی بگیری یا نه،چون پولم کمه خیلی استرس دارم،ممنون عزیزم که وقت میزاری

من ک ن خرجی خونه دستم هم اینکه ی شوهر کنترل گر دارم ۱۰۰۰میده صدها هزار بار میگه چیکار کردی ی مدت کار ...

این دیگه کیه ببخشیدا مرگ‌یبار شیون یبار یسری بشین باهاش حرف بزن بگو خسته شدم اینجوری نمیتونم ادامه بدم ..دائمی همینه؟

قربونت برم عزیزم سلامت باشی ، اره به لطف خدا و همراهی شما عزیزای دلم حدودا ۵۰ گرم طلا خریدم ، همشم م ...

مبارکتون باشه عزیزم 

تو چند وقت خریدین؟

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
عزیزم اگر خدا بخواد قصد خرید خونه رو دارم میشه بگی از وام مسکن چقدر دستت رو گرفت دقیق بهم بگو لطفا،و ...

من مجردم

وام جعاله و خرید مجموعا 560 میلیون بود ک حدودا ۱۵۰ میلیون اوراق خریدم

خونه هم زیر بیست و پنج سال ساخت بود

شما متاهلی بیشتر بهتون میدن

هزینه کارشناسی یادم رفته حدودا ده تومن

هزینه سند هم ۲۰ شد

قیمت خونه ۳ میلیاردو نیم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
این دیگه کیه ببخشیدا مرگ‌یبار شیون یبار یسری بشین باهاش حرف بزن بگو خسته شدم اینجوری نمیتونم ادامه ب ...

فایده نداره با مشاور هم صحبت کردم اونا گفتن خودش باید بیاد مشاوره 

دیگه وقتی ب من میگه دزد 

فکر می‌کنی مشاوره میاد 

ببخشید چطوری دزدیدن؟ کجا بود دقیقا؟ از این جهت میپرسم تا روش نگهداری مطمئن رو یاد بگیرم

عزیزم تو کشوی دراور بود من‌متوجه نشدم چجور دزدین... آخرین باری که گردنبند رو انداختم گردنم چون قفلش خراب بود درآوردم گذاشتم کشو کنار طلاها و یکی دوماه بعد رفتم سراغشون نبودن نمیدونم کی برداشت ...مال یه جا میره ایمان هزار جا تقریبا ۳۰ گرم رفت

..

من مجردموام جعاله و خرید مجموعا 560 میلیون بود ک حدودا ۱۵۰ میلیون اوراق خریدمخونه هم زیر بیست و پنج ...

مممنون از جوابت،پس به من و همسرم ۲ تا ۴۰۰ تومن،یه ۱۶۰ و یه ۱۲۰ میدن که کلا ۱۵۰ تومن هم باید اوراق بگیرم،در کل ۹۳۰ دستمو میگیره انشالله، برای جور کردن پولش خیلی استرس دارم

2810