2777
2789
دوستان میشه یه نفر مامان سبحان رو پایین پستم تگ کنه؟برای من نمیشه.من یه سپرده ای گذاشتم بانک ملی توب ...

سلام آتوسا جان ، چرا میشه برداشت کنید ولی شاید یک مقدار از سودش کم بشه باز هم بستگی به قوانین سپرده الان بانک داره ولی میشه برداشت کرد . 

دوستای خوبم یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنید🥰

ما قبلا برای مسکن ملی ثبت نام کردیم و فرم جیم هم داشتیم اما هنوز برامون پیامک واریز نیومده بود که خداروشکر خونه خریدیم.🙏

حالا میخوام بدونم چون بعداز داشتن فرم جیم ،خونه به اسممون شده ،ممکنه بازم مسکن ملی بهمون تعلق بگیره؟؟🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخطار اخطار ⛔️⛔️⛔️⛔️بچه ها حواستون باشهکسی کاربری ویپاد شما رو رو گوشیش نداشته باشهمن امشب خواستم وا ...

من کلن از فکر وام  سکع ای ویپاد آمدم بیرون 

فقط بتونم پله ای نتونستم هیچی چون خودم آدم دارم قرعه خونگی می‌زارم بجاش والا کم استرس دارم که استرس ویپادم بکشم 

سلام دوستان میگم شما روزایی که بدون خرجید فقط خودتون خرج نکردین یا کلا خونتون هزینه ای نداشته؟مثلاً ...

من اگر اون روز خونمون خرجی نداشته باشه حساب میکنم.البته کاری ندارم ممکنه همسرم چیزی واسه خودش و بچم خریده باشه مثلا آبمیوه ای دلش خواسته ولی اگه بگم میوه بخر یا شیر و... یا بیرون مهمون همسرم باشیم اون روزو بدون خرج حساب نمیکنم.

فقط نون رو چون کلا با همسرمه تو خرج خونه نمیارم

البته من چند ماه یکبار خرید عمده دارم و هفتگی تره بار و 

خیلی روزانه ندارم ولی با بچه ها همراه شدم اگر اون روز خریدی نداشتم و با چیزایی که تو خونه بود روزمو گذروندم ۱۵۰ پس انداز میکنم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
نه عزیزم قشنگ می‌دونم چی میگیچون صابخونه ماهم چک داده بود برای خونه جدیدش که ما باید بهش می‌دادیم تا ...

عزیزم من دستبند فروختم میخواست کم کنه،گفتم چه جوریه شما روزی که به من فروختی نگفتی توش فنره و یه سره گذاشتی رو ترازو

الان میخوای کم کنی😑

یکم بهانه اورد که تقصیر اتحادیه اس و... ولی چیزی کم نکرد.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
نه عزیزم قشنگ می‌دونم چی میگیچون صابخونه ماهم چک داده بود برای خونه جدیدش که ما باید بهش می‌دادیم تا ...

بله برای خرید طلا باید دقت کنید خواهر من سالها قبل یک پلاک ورساچه خریده بود چند وقت پیش فروخت داخلش پارچه و نگین بود نزدیک ۴۰۰ سوت از وزن طلا کم شد درصورتیکه موقع فروش بهش نگفته بودن داخلش همچین چیزایی هست

عزیزم من دستبند فروختم میخواست کم کنه،گفتم چه جوریه شما روزی که به من فروختی نگفتی توش فنره و یه سره ...

اون روز که من میخواستم بفروشم طلا بالا رفته بود ،،طلافروش که ازش میخرم خرید نداشتن ،،مجبور بودم برم جای دیگه بفروشم که چک پاس کنم 

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
بله برای خرید طلا باید دقت کنید خواهر من سالها قبل یک پلاک ورساچه خریده بود چند وقت پیش فروخت داخلش ...

بله عزیزم من حتی النگو آینه ایی رو هم کم کرد توش آهک بود

همون ربع سکه و سکه برای پس انداز خوبه

ولی پول من نمی‌رسه الان قسطهامون خیلی زیاد شده 

تصمیم دارم پارسیان بخرم مارک زردیس خیلی خوبه 

آهسته برم جلو ببینم چی میشه

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡

سلام دوستان می‌دونم خیلی تکراری ولی واسم سوالهای مگه من به کارت پاسارگاد پول بزنم نمیره توحساب ویپاد خب پس باید بشه همونجورم انتقالش داد پس چرا باید حتما از دستگاه پوز خرید کنیم

مبارکتون باشه فداتشم.لطف کردی وقت گذاشتی😘🥰🥰❤

قربونت عزیزم مرسی😘

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اینطوری ک از مهرگفتین نامیدشدمالان کدوم بانک زودتر وام میده بغیرازمهربانی بانک ملی ضامنشو سخت میگیره

من ندیدم چی گفتن؟ ما می‌خواهیم همین روزها از بانک مهر وام بگیریم، آیا شرایط خاصی داره؟؟

متشکرم عزیزم از پاسخت 🌹🙏چهارتومنی رو میخوام بگیرم دو سه ساعتی همش زده در حال اعتبار سنجیقبلیا که ب ...

من دو روز پیش ۵۰ تومنی برآیند رو گرفتم..

کمتر از ۵ دقیقه اعتبار سنجی و واریز شد

دوست عزیز ناراحت نباش😘 همه از ابن روزها زیاد داشتیم 🥲شاید هم نزدیک دوره ماهانه شما باشه و هورمونه ...

سلامم عزیزم بچه ندارم درگیر درمان نازایی هستم

دیشب بعد دوماه خونه پدرم بودم با قهر و دعوا برگشتیم خونه خودمون و از دیشب کارم گریه اس البته مشکلم با پدر و مادرم نیست با خواهر برادرامه دیشب چنان حجم استرس و تحقیری بهم وارد کردن که باورت نمیشه

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

اون روز که من میخواستم بفروشم طلا بالا رفته بود ،،طلافروش که ازش میخرم خرید نداشتن ،،مجبور بودم برم ...

خیره عزیزم❤

مهم اینه خونه گرفتی به سلامتی

طلا فروشا وقتی میفهمن خودت سر در میاری خودشونو جمع میکنن

منم اگه نمیگفتم میخواست قفلشو کم کنه با اینکه از خودش خریده بودم و آشنامونم بود تازه.

تو این دوره زمونه متاسفانه همه سعی دارن سر آدمو کلاه بزارن😶

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810