2777
2789
من خودم باشم کمد لباس رو می ریزنم بیرون می بینم کدوم لباس رو یک سال آخر اصلا نپوشیدم ردش می کنم بره ...

ممنون عزیزم خیلی خوشحال شدم راهنمایی کردین

تو مدیریت لباس خیلی ضعیفم ،،مثلا برای پسرم لباس نو میخرم بعد اجازه میدم باهاش بره چمن با بچه ها بازی کنه

بعد همش ناراحتم که لباس درست و حسابی نداریم در صورتیکه کلی لباس جم میکنم میدم بیرون ،،و کشوها بسته نمیشه از لباس

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم من به همسرم اصرار کردم رسالت بزاره چون چک و فیش کسر حقوق نداره ولی جواز یا سند داره عزیزم ...

عزیزم ماهم ماشینمون و کلا از دم قسط خریدیم پول اصلااا نداشتیم بعد اونموقع یعنی آبان پارسال  مثلا ماشین ۴٠٠ تومن پولش بود نمایشگاه ۵۵٠ تومن حساب کرد واسمون و ده تا چک ۵۵ میلیونی دادیم بهش، 

منم اونموقع اولش غر زدم چه خبره انقدر سود، 

ولی دیدم ما که پولی نداشتیم پیش قسط بدیم بعد اگه هم داشتیم و میخوابوندیم بانک دو سه ماه طول میکشید وام و بدن اونم اگه دم عید وام میدادن ضامن هم میخواست که یه معضل دیگه بود و در هر صورت اونام سود برمیداشتن واسه وامشون دیگه،  

ولی اینجوری همون شبی که ماشین و لازم داشتیم همسرم رفت چک هارو داد و ماشین و آورد ۴تا چک هم پاس کردیم سند و زد به ناممون... 

حالا شمام ببینید کدوم شرایط واستون بهتره و وام و حتما میدن یا نه... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام دوستان 

ما یه واحد خریدیم با فروختن طلا و گرفتن وام و قرض و دادن دست مستاجر

مالک توی این خونه بود 

منم درست و بادقت نگاه نکردم

بعد که تخلیه کرد یه در دستگیره نداشت 

یه اتاق دیگه هم دستگیره پشت در نبود

اعتراض که کردم گفت میخواستی حواستو جمع کنی

بعد خوب موکت و فرش بود ،،تخلیه که کرد یه سرامیک ورودی اتاق شکسته بود،،پذیرایی هم همینطور سرامیک کنار شکسته بود

فلاش تانک هم سوراخ بود وآب میومد بیرون

الان هم مستاجر تماس گرفت پکیج کار نمیکنه و آیفون هم صدا از بیرون نمیاد

من نمیدونم من زیاد سادگی کردم یا هرکس دیگه ایی هم بود این کلاه سرش می‌رفت

به من میگه میخواستی حواستو جمع کنی ،،خوب یعنی من باید کل فرش و موکتشو جم میکردم سرامیک چک میکردم یا فلاش تانک میزدم

اینارو گفتم که واسه خرید خونه اصلا و اصلا تعارف نداشته باشید

اینهمه پول می‌خواهیم بدیم آخرش هم کلی هزینه باید کنیم

من الان نمی‌دونم چطور باید پول مستاجر جور کنم بهش بدم که خودم بشینم توی خونه،،و چطور پول بازسازی جور کنم

کابینت می‌خوام عوض کنم و رنگ خونه رو

خانما شما خونه می‌خرید چیکار میکنید همون اول بازسازی میکنید؟؟

چون من هر خونه ایی که دیدم کابینت‌ها با سلیقه من جور درنمیودم 

همه خونه ها عیب و ایراد داشتن

هم خوشحالم خونه خریدیم هم ناراحت و پشیمون بخاطر خرجهاش

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
سلام دوستان ما یه واحد خریدیم با فروختن طلا و گرفتن وام و قرض و دادن دست مستاجرمالک توی این خونه بود ...

نه عزیزم این چیزا خیلی طبیعی و هزینه خاصی نداره بگو مستاجر کاملا تعمیرکنه فاکتور بده بهش پرداخت کنید یا اگه اجاره ماهانه میده از اجاره کم کنه خودش یا صبرکنه هر ماه یه تیکه از کارهاشو انجام بدین تا کم کم درست بشه

اگه پول مستاجر جور شد نداشتی تعمیرکنی یکسال بشین بعد تعمیر کن اگه علاوه برپول مستاجر پول داشتین اول تغییر بده بعد بشین 

هزینه بعد خونه خریدن بخاطر اینکه ادم خالی هست به ادم فشار میاد ولی چیزی نیست که بخوای ناراحتش باشی 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
عزیزم این خانه کودکان چجوریه؟حضوری تشریف میبرید و مستقیم به دستشون میرسونید؟یکم از نحوه کمک بطور کلی ...

سلام عزیزم 

این خانه کودکان که من میشناسم 

یه خانم دکتری هستن که سرپرستی ۱۲ تا دختربچه تو رنج سنی ۵ تا ۱۵ سال و قبول کردن ،و همه هزینه های این دخترا در اصل با خودشون هست اگه کسی دوست داشته باشه میتونه کمک کنه ولی ۹۹ درصد هزینه رو خود این خانم پرداخت می‌کنند 

به این صورت که براشون یه خونه اجاره کردند که اجاره ماهانه اش ۳۰ میلیون هست یه آشپز و یه مامان و یه مسئول دارند که ماهانه حقوق دارند و کل مخارج خوراک و پوشاک و تحصیل دخترا رو میدن 

من از طریق دوستم با این خونه آشنا شدم ،خانم دکتر از کمک دیگران استقبال میکنن ولی برای رفت و آمد حتما باید شناخته شده باشی چون  کودک بی سرپرست نیستند ، بد سرپرست هستند و ترس اینو دارن که یه وقت بچه ها شناسایی نشن و خانواده ها بیان ببرنشون 

رده سنی هم که انتخاب کردند جالب بود 

گفتن زیر ۵ سال سریع تو پرورشگاه خانواده ها میبرن 

بالای ۱۵ سال هم میرن دنبال زندگی خودشون 

ولی این رده سنی  خیلی گناه دارن خانواده هایی که فرزند خوانده میخان این سن ها رو معمولا انتخاب نمیکنن 💔💔🥲🥲

سلام دوستان ما یه واحد خریدیم با فروختن طلا و گرفتن وام و قرض و دادن دست مستاجرمالک توی این خونه بود ...

عزیزم من جای شما باشم پول پیش رو جور میکنم میرم خونه‌ی خودم

هر چند وقت یکبار یچیزی رو تعویض میکنم مثلا اول سرامیک کابینت اینجوری هم بهم فشار نمیاد هم اون پولی که قراره اجاره بدم رو میذارم برای بازسازی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم شما میدونی کجا وام بدون ضامن میتونم بردارم سودش مهم نیس

عزیزم فقط ویپاد اسنپ‌پی و دیجیکالا رو می‌دونم 

هر سه تا سقفش ۵٠ تومنه 

اسنپ‌پی و دیجیکالا باید از خودشون خرید کنی

اما ویپاد نه

هر سه هم ٢٣ درصد هستند

بقیه فکر کنم ضامن رو بخوان من اطلاع بیشتری ندارم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

هر جای رو بخری ممکنه همین ایرادات رو داشته باشه

مگر اینکه صاحبخونه یا مستاجر با سلیقه باشن

مهم اینه که ایراد اساسی نداره

مبارکتون باشه 

حیفه شیرینی خرید خونه رو با دیدن عیبهاش تلخ نکن

ایشالله با سلیقه خودت بهترین بازسازی رو انجام میدین

منم برج دو خریدم

ایفون کلا داغون بود حدودا سه تومن هزینش کردم

جالبه مالک ساکن بود ولی به حدی کثیف بود ک خودم خجالت کشیدم مستاجر ببرم

نیروی خدماتی گرفتم قشنگگگ تمییزش کرد سه تومن گرفت

هزینه خورده ریز هم داشت ک وقتی مستاجر ساکن شد گفتم فاکتور بده دو تومنی حدودا شد

همه همینیم گلم

من سرم کلاه نرفت

دیگه خونه میخری صد در صد ک کامل نیست

خونه اون مدلی بدون هزینه میخوای باید نوساز بخری فقط

ک خیلیم گرون تره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
منم برج دو خریدمایفون کلا داغون بود حدودا سه تومن هزینش کردمجالبه مالک ساکن بود ولی به حدی کثیف بود ...

واسه سال بعدم باید نقاشی کنم و هزینه های این مدلی

اهان ایزوگام پشت بام هم بود

تونم دو تومن پرداخت کردم😁😂

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810