2777
2789
من یک خواهر دارم تازه زایمان کرده ، ناگفته نمونه فقط همین خواهر دارم که ازم کوچکتره و همیشه هم هوای ...

اگر برات سنگینه که بهش انقدر کادو بدی 

براش یک گوشواره بگیر که سبک تر میشه مثلا حدود ۱۵ ت که براش یادگاری هم بمونه 

بعد که اومد خونه ات دعوتش کن براش غذاهایی که دوست داره و متنوع درست کن و سعی کن بهش خیلی خوش بگذره مدتی که میاد ایران 

سلام دوستان ببخشید سوالم ربطی به تاپیک ندارهما بخاطر خرید خونه دستمون خیلی خالی شدهپالتو من خیلی قدی ...

من خودم باشم 

کمد لباس رو می ریزنم بیرون می بینم کدوم لباس رو یک سال آخر اصلا نپوشیدم ردش می کنم بره 

بعد همون هایی که می مونه رو تو ذهنم تصور می کنم با هم ست می کنم 

مثلا من تازگی ها یک دامن جین خریدم که یا همه ی لباس هام می تونم ست کنم مدل های مختلفی استایل کنم 

من مثلا دوست دارم گوشواره و کش مو تا جای ممکن هم رنگ لباسم باشه 

شما باید ببینی جلوی همکارها چی می پوشی 

پیراهن، دامن، شلوار چی می پوشی 

اگر داری که هیچ 

اگر نداری یک دست آماده کن بذار تو کمد 

آقایون خیلی براشون مهم هست که خانمشون جلوی بقیه آراسته باشه

من خودم برای لباس همیشه آخر فصل ها چیز خوبی ببینم می خرم یا برم بیرون ببینم چیزی قیمتش خوبه می خرم یک جوری خرید می کنم که به بقیه لباس ها بیاد 

شما یک شلوار( دامن)  مشکی // کرم// طوسی داشته باشی می تونی با لباس های مختلفی استایل کنی 

یک دمپایی رو فرشی هم حتما داشته باش 

لیست کن بعد برو خرید که هر چی دیدی بی ربط خرید نکنی 

حالا اینکه کجابگیری رو دیگه دوستان کمک کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من براتون نوشتم عزیزم احتمالا ندیدیندکتر شهریار نظریمتخصص اینجور جراحی‌ها هستند با روش اختراعی خودشو ...

سلام عزیزم دیدم اسم دکتر رو ممنونم، حتما پیگیری میکنم ❤️

سلام فدات شم ینی خونه جدا کردین چه جوری

من و دخترم خونه خودمون هستیم،قبلنا گفتم شوهرم پیمانکار هست یکی از دوستاش شهر دیگه کار گرفته رفته اونجا ،کار اینا جوری هست ک گاهی یک یا دوسال هم تحویل پروژه طول میکشه.

چجوری کد تخفیف میگیرین به من ۲بار دادن دیگه تموم شد

خرید زیاد دارم ازشون

خودشون دوره ای میفرستن برام برای هر خرید ۱۰۰ تومنی از ۱۵ تا حتی ۴۵ تومنم دادن

دیروز چون یکم تاخیر تو ارسال داشتن کد ۱۵ تومنی برام فرستادن

بقیه دوستانم خودتون قیمت مغازه رو با تخفیفای اتایم مقایسه کنید و بخرید.

برای من که خوب بوده

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

دوستان میشه یه نفر مامان سبحان رو پایین پستم تگ کنه؟برای من نمیشه.من یه سپرده ای گذاشتم بانک ملی توبرگش نوشته سپرده بلندمدت ۳ساله....یعنی الان نمیتونم برداشت کنم تا۳سال؟قبلا سپرده کردم بعد ازیکماه حق برداشت داشتم..میخوام ببینم الان نمیتونم.لطفاهرکس دیگه ای هم اگرمیدونه راهنمایی کنه خیلی ضروریه

در مورد میلی راهنمایی میکنید سودش چند درصده این بهتره یا طلا شکسته بخریم ؟ هر وقت بخوایم میتونیم بفروشیمش ؟ محدودیتی نداره ؟ چقدر ضرر میکنیم ؟ 

من ماهی سه چهار تومن میتونم کنار بذارم بقیه پولم میره برا قرعه و قسط طلا

جوجه پرستار

درسته عزیزم ، اصلا برام مهم نیست جبران کنه یا نه چون خیلی کارها برام کرده خیلی مواقع ازش پول قرضی گر ...

اگه واقعا برات خیلی کار انجام داده حتما به نحو احسن تلافی کن نه اینکه اون احتیاج داشته باشه فقط قدرشناسی خودتو میرسونی

من برا عقد خواهرم یه انگشتر که تو طلافروشی دید و خوشش امد خریدم ولی اون روز عقدم با سکه پارسیان اومد خیلی جا خوردم

نگم که چه خرجا برای خواهر زاده م کردم

اگه بچه دار بشم بعید میدونم حتی یه درصدشو جبران کنه

منم دیگه بعد از اون قضیه هیچی برای بچه هاش نخریدم نه عید نه تولد 

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمع دوستان طلاهات هم مبارک عزیزم 😍 انشالله بیشترش کنی

خیلی ممنونم از شما راستش توی غذا درست کردن من همیشه اسراف داشتم برنج همیشه اضافه میومد حتی اگه ۲ پیمونه میزاشتم اما الان نه نمیدونم چون دقیق تر شدم اینطوریه نمیزارم چیزی در بره از دستم یا میوه توی یخچال نمیزارم به خراب شدن برسه هفته‌ای ۲ یا ۳ کیلواز ۲ مدل میوه میگیرم تاهفته بعد سعی میکنم  تموم کنم بعد بخرم تا تموم نشه نمیخرم پسر من علاقه زیادی به میوه و آجیل داره مجبورا باید همیشه داشته باشیم تو یخچال واینکه مستاجریم توی شهر غریب به در از هیچ آشنایی تازه مقداری پول توی بانک مهر به مبلغ ۱۴۰ تومن گذاشتیم که وام برداریم برای خرید ماشین من از خود رئیس بانک پرسیدم برای وام گفت که ۱۲۰ تومن ۴ ماه باید بخوابه ۱۰۰ میدیم ولی الان که معدل حساب میگیرم کلا زده ۲۰ تومن اونم بعد از ۴۰ روز کار کردن ببخشید معصوم خانم روی پیام شما نوشتم گفتم اگر اطلاع دارید درمورد وام بانک مهر منو راهنمایی کنید خیلی ممنون 🙏🙏

خانما ی عزیز کسی وام پله ای ویپاد ، چهار میلیونی رو جدیدا فعال کرده؟؟شرایط همونه ، سریع میده

سلام عزیز فرقی نداره بابقیه سریع فعال میشه و واریز میکنن اما برای وام ۱۰ تومنی باید ۱۴ روز از وقتی که شما وام ۷ تومنی رو تسویه کردی بگذره بعد اعتبار سنجی میکنن کلا برای من اینطور بود با اینکه ۱۸ تومن توی ویپاد داشتم هرچی درخواست زدم برای ۱۰ تومنی میگفت با حساب زیاد کار نکردی نمیداد بهم منم مجبوری دوباره ۷ تومنی برداشتم 

2810