2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما چرا اصرار داری از همسرت جدا نشی؟ به نظر من عمده مشکلات شما به خاطر همسرتون هست برای بینی ی ...

ممنون عزیزم ،الان دیگه پیش تراپیست میرم یعنی دوسال میشه دیگه آرامش دارم و نسبت به مشکل همسرم کامل خودم رو کنار کشیدم، والبته الان نزدیک 3 ماه هست جدا زندگی می‌کنیم بیشتر آرامش دارم ،بابت جدایی رسمی هم دخترم ی مقداری همکاری نداره ک دارم با مشاور کودک جلو میرم.

و اما راجع دکتر حتما واسم بفرستید، دوستان هر دکتری میگن من پیگیر میشم .

و اما چهره ام راستش چون قبلنا این جوری نبود و بعدا شده نتونستم کنار بیام،شما درست میگی ویژگی های دیگه ی دارم که دوست داشتنی باشم روی اونا تمرکز میکنم.

سلام خانمای عزیز ومعصوم خانوم گل من خیلی وقته خاموش تمام نوشته هارو میخونم قبلا پس انداز میکردم ولی ...

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمع دوستان 

طلاهات هم مبارک عزیزم 😍 انشالله بیشترش کنی 

سلام دوستان عزیز 💕 

من همیشه تاپیک دنبال میکنم و از نظرات دوستان استفاده کردم ، حالا نیاز به راهنمایی دارم 

من ۸۰۰ میلیون پول دارم چکار کنم که این پول بی ارزش نشه؟ 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
مرسی عزیزم گفتین کیف و پول و شارژ کنیم کارمزد گم نمیکنه منم امروز رفتم ی مقدار خرید داشتم مابقی قیمت ...

قربونت عزیزم انشالله بیشتر و بیشتر بشه. منم همینطوری ذره ذره جمع میکنم

زیر ۱۵ تومن برای کارتی که دستگاه پوز مون بهش وصله پیامکش نمیاد. اگر همسر ببینه یه چاله براش میکنه. برا همین روزی ۱۴ هزار تومن میزنم به میلی برای پس انداز 🥴 هم به چشم نمیاد و هم به قول شما ذره ذره جمع میشه ماهی ۵۰۰ هم بشه غنیمته.

البته جدا هم از درامد خودم پس انداز دارم ولی چون همسر به فکر پس انداز نیس اینکارو میکنم که برا روز مبادا لنگ یه قرون دوهزار نشه 

سلام معصومه جون منم تو چالش شرکت میکنم دارم از صفر شروع میکنم... دیروز پنجاه سوت طلا از میلی گرفتم😍 ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

خیلی هم عالی 😍 

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ☘️ 

یادت باشه سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است 

نه عزیزم😂لیلیث یک شخصیت اسطوره‌ای هست در اسطوره یهود و کتاب تلمود اومدهلیلیث اولین زن آدم بودهخدا آ ...

بله تا حدودی میدونم و تو اینستا و یوتیوب افسانه هاشونو شنیدم😅

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی هم عالی 😍 قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ☘️ یادت باشه سنگ بزرگ نشانه ی نز ...

معصومه جون هوش و فکر اقتصادیتون بی نظیره و خیلی شیرین و انگیزه بخش مینویسید  

میشه لطفا بیشتر از مدیریت روزانه بنویسین برای کسی که سفت و سخت میخواد صرفه جویی و پس انداز کنه ؟

مثلا ترفند ها و ایده های جدیدی که به ذهنتون میرسه برای صرفه جویی ریز کارهای روزمره آشپزی و خرید و..

منم همراه چالش یک روز درمیون بدون خرجم، سه نفریم و با برنامه دو ساله خرج ماه رو با مبلغ کمی میبندم..

آرزوم که فعلا محال بنظر میاد مهاجرت به اروپاست ولی خوشبینانه امید دارم بتونم تا چند سال آینده پول جمع کنم و به رویام برسم. 

من یک خواهر دارم تازه زایمان کرده ، ناگفته نمونه فقط همین خواهر دارم که ازم کوچکتره و همیشه هم هوای ...

سلام

ب نظر من کادویی ک پس دادنی باشه رو سنگین نگیرید که اونم موقع پس دادن معذب نشه

ولی برای جبران محبتش میتونید تو موقعیت‌هایی مثل خرید خونه و ماشین و... پول قرض بدید 

2810