2777
2789
سلام دوستان ببخشید سوالم ربطی به تاپیک ندارهما بخاطر خرید خونه دستمون خیلی خالی شدهپالتو من خیلی قدی ...

عزیزم من از اسنپ پی کیف و کفش و پالتو اکثرأ میگیرم عالی میشه یک قسطش رو اول میدی سه قسط بقیه رو تو سه ماه میگیره ، امسال از چرم یلسان برا مادرم کیف گرفتم ، از مستر چرم برا خودم و دخترم کیف گرفتم ، از چرم مشهد پالتو برا دخترم گرفتم ، مارال چرم هم برا دخترم کفش تابستانی و پاییزی حضوری خرید کردم ، کفش چون ریسکه باید اندازه باشه حضوری گرفتم ولی ایندفعه برم پاخورش رو نگاه میکنم و از اسنپ میزنم بیاد ، قسطی راحت تره ، من از کیفیت همشون راضیم ، عالی بودند در حد برند و قابل قبول ،ولی از فروشگاههای دیگه اش خرید نزدم .

یه راه دیگه هم اینه که میتونی وام ویپاد رو بگیری و حضوری از شهر خودتون خرید کنی و اقساط ویپاد رو بپردازی میشه همون خرید قسطی .

یه راه دیگه هم اینه که اپلیکیشن تارا رو نصب کنی و خرید خونه رو از اون انجام بدی ، دو ماه بعد پرداختش کنی و پولی که قراره برا خرید مایحتاج خونه خرج کنی برا لباس و کفش استفاده کنی .

فعلأ همینا به فکرم رسید ، امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
من یک خواهر دارم تازه زایمان کرده ، ناگفته نمونه فقط همین خواهر دارم که ازم کوچکتره و همیشه هم هوای ...

سلام عزیزم ،درسته اینجا تاپیک پس اندازه و هر چی بیشتر پس انداز کنی بهتره و جلو می افتی ، ولی شما اون دستبند رو به عشق خواهرت گرفتی ، اگه تو تمنای جبران نیستی و همینجوری دلی و برا جبران محبتاش گرفتی دیگه تردید نکن، تو دین ما ثواب هدیه بیشتر از صدقه است ، خوشحال کردن عزیزانمون به تمام دنیا می ارزه❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما نظرتون در مورد سایت های طلا مثل میوگلد اقلیمه و ..چیه فاکتور هم میده به نظرتون برای فروش دچار ...

سلام عزیزم

من از میوگلد یه پلاک خریدم،به راحتی هم فروختم اصلا فاکتور نخواست.البته طلافروشی آشناس

ولی اجرتش فوق العاده زیاده البته میو نسبت به بقیه طلا فروشیای اسنپ کمتر بود اجرتش

من برج ۳ یا ۴ که طلا ۳۴۰۰ بود خریدم گرمی ۴۲۰۰ افتاد تا همین ماهم قسطشو دادم🤦‍♀️میرفتم هر ماه ۵۰۰ پارسیان میخریدم بهتر بود

ولی طلاهاش زیباس. 

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
عزیزم من چون خودم زدم جواب میدمبه من گفتن سن زیر ۴۰ جالپرو میزنن بالای ۴۰ پروفایلوجالپرو خودش چند نو ...

عریزم جالپرو خودش به صورت حجم نمیده؟مثلا گونه رو بزرگ و غیرعادی نمیکنه؟واینکه چقد هزینه کردی فداتشم؟

عزیزم من از اسنپ پی کیف و کفش و پالتو اکثرأ میگیرم عالی میشه یک قسطش رو اول میدی سه قسط بقیه رو تو س ...

ممنون عزیزم چه ایده های خوبی دادین😘🌷

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
سلام عزیزممن از میوگلد یه پلاک خریدم،به راحتی هم فروختم اصلا فاکتور نخواست.البته طلافروشی آشناسولی ا ...

اره منم از میوگلد گرفتم خیلی گرونتر دراومد ولی باز راضیم چون قسطی بود 

جوجه پرستار

ممنون عزیزم نچراله؟من بوتاکس کردم اصلا خوشم نیومد میخام یه کار طبیعی و زیبا باشههزینه اش چقدره؟

آره عزیزم

تو صورتت پخش تزریق میکنه از ژل رقیقتره بعد چند وقت شروع میکنه زیر پوستت آب جذب میکنه و جوانسازی،فلج نمیکنه مثل بوتاکس

منو اگه کسی میدید اصلا نمیفهمید فقط میگفتن چقدر پوستت خوب شده

قیمتشم ۸ ماه قبل ویالشو حدود ۶ تومن برام گرفت،چون دوستم بود هزینه تزریق نگرفت ازم ولی الان خیلی بیشتر از این میشه 😖

بوتاکسم خودت میتونی به پزشکت بگی طبیعی میخوام خیلی ابروهاتو لیفت نکنه غیر طبیعی نشی

بازم عزیزم اگه سوالی داشتی دورهمی تگم کن اونجا جواب بدم ممکنه دوستان اذیت بشن اینجا🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
عریزم جالپرو خودش به صورت حجم نمیده؟مثلا گونه رو بزرگ و غیرعادی نمیکنه؟واینکه چقد هزینه کردی فداتشم؟

خیلی کم حجم داد و گونه هامو لیفت کرد.خیلی کما

آخه تو کل صورت پخش میشه مثل ژل نیست اصلا

قیمت تو پست بالایی به دوستمون گفتم ۶ تومن فقط پول ویالشو ازم گرفت.

اگر بازم سوالی داشتی تو دورهمی تگم کن اونجا بگم بچه ها شاید دوست نداشته باشن اینجا بگیم🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
بنظر من حضوری برو طلافروشیبگو برای سرمایه گزاری طلا میخوامدارید؟اگه گفت خیر میگی بای میری مغازه بعدی ...

اره مرسی یکی هست خیلی منصفه مثلا طلا گرمی ۴۷۰۰ باشه دست دوم ۵۲۰۰ و نو ۵۵۰۰ میفروشه ولی طلا شکسته همون ۴۷۵۰ 

تازه یه بار بین شکسته ها یه دستبند پیدا کردم که سالم بود ولی رنگش کهنه بود قیمت شکسته ازم گرفت ولی تو فاکتور قیمت طلای دست دوم رو نوشت که بعدا بخوام به طلافروشی بفروشم بتونم بگم دست دوم بوده نه شکسته بعضیاشونم به طرز عجیبی منصف و خوبن 😂

جوجه پرستار

سلام عزیزم ،درسته اینجا تاپیک پس اندازه و هر چی بیشتر پس انداز کنی بهتره و جلو می افتی ، ولی شما اون ...

درسته عزیزم ، اصلا برام مهم نیست جبران کنه یا نه 

چون خیلی کارها برام کرده 

خیلی مواقع ازش پول قرضی گرفتم یعنی خودش دیده نیازدارم پیشقدم شده ، دیگه الان من باید جبران کنم 

فقط یکم به خاطر شرایط اقتصادی و اینکه دوتا بچه دارم دودل شده بودم 

ممنون از راهنمایی هاتون 😍

همون دستبند رو بهش میدم یا معادلش یه نیم سکه (اگه تونستم تا میاد ایران جمع کنم ) 

سلام عزیزممن از میوگلد یه پلاک خریدم،به راحتی هم فروختم اصلا فاکتور نخواست.البته طلافروشی آشناسولی ا ...

منم ازمیوگلد خریدزدم ۲۰۰سوت وزن طلابود...

بعدپارسیان رو از طلافروشی قیمت کردم گفت ۱۱۰۰...

ولی این پلاک روگرفتم ۱۶۰۰...یعنی میتونستم ۵۰۰کمتربدمو پارسیان بخرم به نفعمم میشد...

ولی خب الان که پول نداشتم وبرای تولد دخترم  خیلییی قسط داریم .واین پلاک هم قسطی ارزش داره.

چون فعلاکه قصدفروش ندارم.بازم با ماهی ۴۰۰تومن یه پس اندازی کردم..

عزیزم پدر منم عکس از چشم‌انداختن دکتر گفتن ب هیچ عنوان عمل نمیشه کرد قرنیه نازکه اجازه عمل ندادن بیم ...

ممنونم

من ۳تادکتررفتم هر۳تاعکس گرفتن دوتاشون گفتن قرنیه نازکه امامشکلی پیش نمیاد ولی آخرین دکترگفت نازکه واصلاعمل نکن

اماخسته شدم  ازعینک😔فرم بینیمم بهم زده دیگه😔

الهی ربی ومن لی غیرک💖
منم ازمیوگلد خریدزدم ۲۰۰سوت وزن طلابود...بعدپارسیان رو از طلافروشی قیمت کردم گفت ۱۱۰۰...ولی این پلاک ...

من پلاکه رو تقریبا ۲۲۰۰ خریدم قسطش ماهی ۵۵۰ شد.

همون موقع ماهی ۵۵۰ پارسیان میخریدم بیشتر به نفعم بود.تا آخرین قسطشو بدم هنوز طلا رو ۳۷۰۰ بود.

تازه استرس داشتم که تو جعبه خالی نباشه

من دیگه پرونده طلای قسطی اسنپو بستم و اسنپ پی رو برای خرید خوراکی و آرایشی بهداشتی گذاشتم.اونطوری خیلی به نفعه

در راستای اقتصادی شدن پستم ، چند باری دوستان گفتن افق از قیمت روی جلد بیشتر میده.ولی من امروز یه سس هزار جزیره،یه پنیر و یک بسته جو پرک خریدم.با قیمت روش ۱۶۰ شد اما چون تو آف بود و ۲۵ هم کد تخفیف داشتم شد ۸۸.

تاریخاشونم همه تا ۱۴۰۴ بود 

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810