2777
2789

من یک خواهر دارم تازه زایمان کرده ، ناگفته نمونه فقط  همین خواهر دارم که ازم کوچکتره و همیشه هم هوای من رو داره 

به بچه هام همیشه برای عید یا تولدهاشون کادوهای خوب میده

خواستم سفر برم ترکیه ۱۰۰۰ دلار داشت گفت ببر با خودت جیبت خالی نباشه هر موقع داشتی بده ، لازمشون ندارم

ولی برادرهام نه ، با اینکه وضع مالی خوبی دارند ولی خسیسن ، من هم مثل خودشون باهاشون برخورد می کنم 

یک دستبند قسطی خریدم ۵ گرم حدود ۲۷ تومان پول دادم 

خواستم کادو زایمان بهش بدم 

نمی دونم کادو سبک تر بدم ؟؟؟ یا همین رو بهش بدم 

اون هم یقینا به وقتش تلافی می کنه 

البته ایران نیست ۴ ماه دیگه میاد تا اون موقع وقت دارم 

سلام بچها من قسط دارم ی افزایش حقوق دارم میخواستم باش میلی گلد بخرم هرماه برای پیش سال بعدم جمع کنم ...

حتما کلاس رو برید 

زبان انگلیسی از واجبات هست 

حتی می تونی برای شروع با یک موسسه عمومی شروع کنید اما حتما برای خودتون هزینه کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ببخشید سوالم ربطی به تاپیک ندارهما بخاطر خرید خونه دستمون خیلی خالی شدهپالتو من خیلی قدی ...

بصورت موقت لباسهای در حد نو از آگهی دیوار خرید کنید. سری به لباس فروشیا بزنید لابلا جنس خوب با قیمت خوب گیرت میاد.

پاییز جان من واقعا تمام حرفهای شما و گلی و بقیه دوستان رو قبول دارم اما واقعا نمیدونین با چه ترفندها ...

قربونت♥️ این ترفند نیست دست میذارن رو نقطه ضعفت و ببخشید گولت میزنن خب چیکارکنیم از رو خودمون رد شیم که فرداخدای نکرده دور ازجونشون خودمونو سرزنش کنیم چیزیشون نشه...اولش وقتی نه میگیم سخته وکم کم عادت میکنیم چرا اونا نباید به تو فکر کنن که خواهرماتنهاست بخاطرمادرمون ازشغل ثابت ودولتیش گذشت؟خواهرمون رو بی خونه کردیم؟ هی اینا رو با خودت مرور کن وپا رو احساست بذار...برادرمن مسافرتای خارج وداخل وبهترینا رو داره آیا یه بار گفت خب خواهرمم ببرم که راحتی الانمو‌مدیون اونم؟؟؟؟خواهرم با دوتا بچه کم وکسری نداره؟ خواهرم دوره ی کرونا که کاسبی صفربود چیکار کرد؟ روکین من اینا رو تکرارکردم وتغییرکردم... 

میدونی از وقتی که خدماتمو صفرکردم چقد آدمای دورم کمترررر شدن؟فقط من وبخاطر پول وخدماتی که میدادم میخواستن...  

مجردکه بودم برای دوتا ازبچه های اقوام همیشه کادوهای مناسبت وبی مناسبت کادو میخریدم وقتی که خودم بچه دار شدم دیدم سراغمم نمیگیره میدونی چی گفت؟گفت میخواستم کادوی بچتو بکشم عابربانکا پول نمیدادن!

شما تاج سرمن هستی تحمل چیه ♥️♥️♥️♥️ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یاس بیوتی عزیزم برای چین و چروک های ریز صورت بجز بوتاکس راه دیگه وجود داره؟

ترکیب نخ، فیلر و بوتاکس

اما حتماااا دکتر بابت حاذق باشه 

من دکتر عمادالدین آهنج رو پیشنهاد میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خانومای گلدرراستای اقتصادی بودن تاپیک یا مطلب مهم بپرسمچندین بارعکس رنگی چشم پیش چنددکترمختلف گرفتم ...

دکتر قاضی زاده هاشمی بیمارستان چشم پزشکی نور که برای خودشون هست فک کنم زمانی وزیر بهداشت بودن

برادرم عمل کرد عالی

فقط یه سال زمام میبره تا نوبت عمل بده 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
پاییز جان من واقعا تمام حرفهای شما و گلی و بقیه دوستان رو قبول دارم اما واقعا نمیدونین با چه ترفندها ...

ای جااانم خواهر مهربون😘

مامانم همیشه میگه خواهر عاشقه و برادر فارغه🤭

عزیزم فکر خودت باش و فداکاریهای ریز و درشتتو کم کن خواهر و برادرات به لطف وجود شماست که راحت تو خونشون نشستن🙄

منم مثل شما به تنهایی دارم از مامانم نگهداری میکنم فقط من متاهلم و مشکلاتم و مشغله هام بیشتره و البته غرغرهای خانوادم هم مزید بر علته که بقیه رفتن پی خوشیشون و مامانشونو گذاشتن واسه تو 🥲😐

منم چوب دو سر سوختم هم از مامانم حرف میشنوم هم از همسر و بچه هام🤕

هر وقتم میرم  خونش ناله داره که تنهام وفلانمو و بهمانم  انگار من گفتم اونا برن 🤨وقتی ته تغاری باشی همینه دیگه😜🤔

برای خورشید پس از شبهای طولانی
دکتر قاضی زاده هاشمی بیمارستان چشم پزشکی نور که برای خودشون هست فک کنم زمانی وزیر بهداشت بودنبرادرم ...

منم میخوام عمل حذف عینک انجام بدم. بنظرتون بن دکتر بیمارستان دولتی و خی کدوم بهتره؟ من بیمه تامین اجتماعی هم دارم.

سلام مامان سبحان عزیزدلم امروز همسرم برای دریافت کارت اعتباری از بانک ملی درخواست داده این نوشته برا ...

سلام عزیزم ، احتمالا رتبه اعتباری تون پایین تر از اون هست که سامانه غیرحضوری قبول کنه .

به شعبه ای که حساب همسرتون برای اونجا هست برید احتمالا با بردن ضامن و انجام کارها به صورت حضوری بهتون بدن کارت رو . 

شماهم قرنیه ات نازک بود؟مشکلی نداشتی عزیزم؟آخرین دکتری که رفتم نشست حساب کتاب کردگفت ۱ونیم ازهرچشم ب ...

من نه

ولی ابجیم اره

که اونم prk  کرده

اول ازمایش میگیرن و بعدش میگن که ایا میشه عمل کرد یا نه

حتما کلاس رو برید زبان انگلیسی از واجبات هست حتی می تونی برای شروع با یک موسسه عمومی شروع کنید اما ح ...

چطوری قبلش برا ازمون تعیین سطح خودموتقویت کنم ک الکی هزینه ندم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810