2777
2789
بچه ها جون سلام اومدم یه چیزی بگم نمیدونم میتونین بهم کمک کنین یا نه من تو یک سال اخیر یه مقدار بهتر ...

سلام روکین جان،من با کلمه به کلمه ی حرفای گلی موافقم،اتفاقا گلی خیلی دلسوزته ویادمه همیشه تگت میکردومیخواست تو مدار تاپیک باشی،تااینایی که گفت رو درست نکنی اوضاع درست تر نمیشه....کادوی گرون میدی خب آیا برای همین تولدت جبرانی درخور کردن؟

میگی دیرشروع کردی به پس انداز....خب اگه شروع نکنی ۱۰سال دیگه چی؟کاچی به از هیچی...تو این اوضاع گرونی همین قد هم جمع نکنیم که هیچی.... والا یه دندون پزشکی بریم فسمون در میره بدون پس انداز وبی فکرخرج کنیم که باید دردوحال بدی رو تحمل کنیم...

هروقت پستات رو میخوندم یاد خودم میفتادم البته با دوز خییییلی پایینتر فقط من سریع به خودم اومدم همین سری داداشم زنگ زد وقرض خواست ندادم وسریع تبدیل به طلا کردم (اونایی که در جریان نیستن من سه سال متوالی اسپانسر خوبی برا داداشم بود وگرنه الان باید چندین پله جلو بودم) خب وقت نیاز این آدم سراغمو دستمو نگرفت....وقتی خوبی کردم قدر ندونست پس باید ترمزموبکشم انوقت شمارفتی به کسی دیگه روانداختی وقرض گرفتی دادی به داداشت ایشونم به جای اینکه زخمای زندگیشو درمان کنه میره شمال گردی هیچ به فکر خواهرومادر تنهاش نیست....ازم ناراحت نشو به چشم تلنگر ببین حرفای مارو تو یه خانوم محترم وتحصلکرده هستی حیفه که اینا ازت سواستفاده کنن همیشه وقتی پستات رو میخونم میگم خدایا یه کاری کن برای روکین که خیرخوبیایی که کرد رو بیینه وخوشحال شه اصلا نیاز به کارکردن نداشته باشه♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخیششششششش حوصلم سر رفته بودتا دیدم ذوق کردم😍😍😍😍😍😍مبارکت باشه الهی بیشترش کنی♥️♥️♥️♥️♥️🤲

هیچ وقت دیر نیست تو ادبیات بخونی میبینی چه کسایی تازه تو ۴۰ سالگی مسیر زندگی رو عوض کردن و تو تاریخ ...

گلی مهربون♥️♥️♥️♥️ منم وقتی میام گروه رو میخونم امیدوار تر میشم وازمدارپس انداز خارج نمیشم....جوگیرانه خرج نمیکنم.... محبت خرج بی جا نمیکنم...حرفای تک تک شما ملکه ی ذهنمه

واسه قرنیه نازک بیشتر عمل prk انجام میشهمن حدودا ده سال پیش مرکز لیزر اصفهان عمل کردم

شماهم قرنیه ات نازک بود؟

مشکلی نداشتی عزیزم؟

آخرین دکتری که رفتم نشست حساب کتاب کردگفت ۱ونیم ازهرچشم باقی میمونه 

دکترهای دیگه گفتن طبق تجربه مشکلی نخواهی داشت

نگران شدم راستش

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام من ۲تا سکه امین زر که از دی_جی کالا خریدمو چندتا طلافروشی تهران بردم خرید نداشتند. اسم سکه میومد میگفتن خرید نداریم. کجا بفروشمشون؟؟؟ بنظرم قیمت طلا اگه خیلی بالا بره، طلافروش ها طلاتونو نمیخرن

سلام دوستای قشنگم شما جروه واتساپ یا تلگرامی ندارین منم عضو شم؟ اینجا خیلی سخته من کم‌میام نی نی سایت🥺

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
سلام عزیزم ن عزیزم نخریدم فک کنم اشتباه گرفتیمن بخاطر ازدواجم ضررمال زیاد دیدم رفتم زیر حتی پیش خونم ...

سلام عشقم

آره اشتباه گرفتم

بنظرم برو کلاس رو توی روحیه‌ات خیلی تاثیر می‌ذاره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم، در راستای محبت و خدمت به خواهر و بردار،، من یه همکار دارم حدود پنجاه و. خورده سن اش هست ...

سلام روزتون بخیر 

چقدر بر این خانم ناراحت شدم خدایا چقدر از خودگذشتگی کاش حداقل راضیش کنین جلسه مشاوره ای جایی بره تا قانعش کنن مسیرش اشتباهه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام من ۲تا سکه امین زر که از دی_جی کالا خریدمو چندتا طلافروشی تهران بردم خرید نداشتند. اسم سکه میوم ...

من امین زر پارسیانشو خریدم نشون ی طلافروش دادم عکسشو تاییدش کرد

بردمش بازارخریدن‌

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام روکین جان،من با کلمه به کلمه ی حرفای گلی موافقم،اتفاقا گلی خیلی دلسوزته ویادمه همیشه تگت میکردو ...

پاییز جان من واقعا تمام حرفهای شما و گلی و بقیه دوستان رو قبول دارم 

اما واقعا نمیدونین با چه ترفندهایی از من پول میگیذند ادم یه حورایی اگر نده عذاب وجدان میگیره انگاری 

مثلا بگم یکی دو مورد رو ..... چند هفته قبل پسرعمه من که جوون هم بود سکته کرد و فوت شد دور از حالا همسن برادرمه.... الان برادرم چند روز پیش اومده بود ناله از وضع زندگی و گرونی و ....که ماشینم لاستیک نداره ، ماشین لباسشویی م خرابه دو هفته ست با دست داریم لباس میشوریم و .... می دونست مطمئنا من براش پول میزنم 

اما من رفتم یک ارامبخش انداختم بالا و خودم رو با گوشی سرگرم کردم....در نهایت برگشته میگه اره خواهر من دوشب دیگه شنیدی منم مثل محمود دستم زیر سرم بوده تو خواب سکته کردم نگی ای بابا کاش کمکش کرده بودم..... خدایی این حجم از ترسی که تو دل ادم می اندازن رو ببین 

البته گفتم بهتون اینبار چون خیلی ناراحت بودم از اینکه تو این وضع پاشدن رفتن شمال،دیگه منم خودمو زدم به اون راه .... پولی ندادم گفتم داداش جان منم مثل تو، چند ماهه میخوام برم دکتر جور نشده دیگه هم بلند شدم رفتم تو اتاق خودم را با جمع کردن لباسهای شسته شده سرگرم کردم تا رفت 

ببین ماشاالله ترفندهای زیادی برای سرکیسه کردن من هست منم چون کوچکترینم و ترس دارم که با مریضی و غیره از دستشون بدم تلاش میکنم اب تو دلشون تکون نخوره که البته بازم فهمیدم استباهه 

الان تمرکزم رو گذاشتم هر چی از کارکرد روزانه م خرج خونه نمیشه، همه رو میگذارم تو یه کارت یک‌مبلغ دندان گیری بشه و یمی دو ماه دیگه یک چکاپ سلامتی کامل انجام بدم و به خودم برسم چون خیلی خودم رو فدا کردم 

در نهایت من از این هفته اخر هفته میام گزارش میدم از جاهایی که می تونستم اشنباه کنم ولی جلوی خودم رو گرفتم.... یه کم منو تحمل کنین😅😅😊😊

سلام دوستان ببخشید سوالم ربطی به تاپیک نداره

ما بخاطر خرید خونه دستمون خیلی خالی شده

پالتو من خیلی قدیمی شده بود و من چندماه پیش گذاشتم بیرون

الان هم هیچی ندارم پالتو بافت شال و شلوار و بوت

خرید نقدی هم نمیتونم برم بیرون

اگه اسنپ پی فروشگاه خوبی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

در مورد لباس خریدن هم اگه میشه راهنماییم کنید

هیچوقت نمیتونم یه خرید خوب کنم همیشه یه وسیله کم دارم

مثلا الان مهمان یا همکارهای همسرم بیان خونمون من واقعا هیچ چیز درست و حسابی ندارم 

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
2810