2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من رندباکس بلو روفعال کردم چون خریدهاموبابلوانجام میدم

هر۱۵روز یکبارهر۳۰روزیکبار یه خرید ریزی بااون مبلغ ازمیلی میکنم

راستش اصلامبلغ زیادی نمیشه ولی حس خوب میده

الهی ربی ومن لی غیرک💖
منم بناروگذاشتم برم یه رنگ طبیعی روی لبم بدمتعریف ترانه الوندی روخیلی شنیدم ان شاالله تواولین فرصتیک ...

خانومای گل

درراستای اقتصادی بودن تاپیک یا مطلب مهم بپرسم

چندین بارعکس رنگی چشم پیش چنددکترمختلف گرفتم بعضی هاشون گفتن عمل لازک بکن بعضی هاگفتن نکن قرنیه نازکه

هربارکلی هزینه کردم اما

بیمارستان  یاپزشکی که حرفش معتبرباشه میشناسید برای قرنیه های نازک کاری کنند؟یاخودتون انجام داده باشید؟

خیلی ازتون ممنونم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

خانما یه خواهش داشتم امیدوارم کسی ناراحن نشه و منظورم کسی خواسی نیست 

لطفا لطفا از مادرشور فامیل شوهر نمیدونم شوهرم قدرم نمیدونه پس انداز کردم اینا حرف نزنید فقط با توجه به هدف تاپیک کن مطمینم جای خواهر کوچک شمام ولی رعابت کتید بعضی پیام ها اینقدر بلنده که نمیخونی بعد بی سرانجام هست بفهمید دیگه چه نوع پستی باید بزارید ممنون از همگی من با لحن دوستانه گفتم باز نیاین بگید تو دعوا داری

لطفا برام دعا کنید
خانومای گلدرراستای اقتصادی بودن تاپیک یا مطلب مهم بپرسمچندین بارعکس رنگی چشم پیش چنددکترمختلف گرفتم ...

بیمارستان چشم پزشکی نور خصوصی تو‌خیابون ولیعصر،ظفر.. هست 

ابزارهای جراحی شون هم مدرن و ب روز هست

خانومای گلدرراستای اقتصادی بودن تاپیک یا مطلب مهم بپرسمچندین بارعکس رنگی چشم پیش چنددکترمختلف گرفتم ...

بیمارستان نور سر جردن دقیقا رو به رو ایستگاه بی ار تی ولیعصر 

یه وزیر بهداشته بود چشم پزشک بود اونم از جراحای اونجاست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم بستهشما قرار بود به خودت برسی یه هدف بزرگ داشتی اونم خرید خونه بودبهش رسیدی خداروشکر❤️الان بخا ...

سلام عزیزم ن عزیزم نخریدم فک کنم اشتباه گرفتی

من بخاطر ازدواجم ضررمال زیاد دیدم رفتم زیر حتی پیش خونم نزول بود تواین مدت ک دارم جدامیشم سعی کردم باوام پول پیش خونه جمع کنم ماشین بخرم حدود40میلیون هزینه دندونام کردم حدود30میلیون وسیله براخونه بخرم حدود5میلیون لباس 

همه این اتفاقات تو ده ماه پیش اومدشکرخدانذاشتم دوندگیای جدایی توزندگیم این دفعه تاثیربذاره مخارج جدایمم باخودمه

الان ی افزایش دارم 5تومنی میخوام 3تومنشو بدم کلاس زبان نمیدونم بدم یاجمعش کنم براخونه سال بعدم 

چون تنهازندگی میکنم خیلی تنهام دوستی هم ندارم انچنان از سرکارمیام توخونم نمیدونم جمع کنم یاخرج زبان کنم نمیدونم ادامه میدم زبانویانه اوضاع روحیم خیلی خیلی بهمریختس فشارمالی دارم از طرفی کمک خانوادمم میکنم گاهی

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
هیچ وقت دیر نیست تو ادبیات بخونی میبینی چه کسایی تازه تو ۴۰ سالگی مسیر زندگی رو عوض کردن و تو تاریخ ...

میخوام روزانه که نه اما هفتگی از تغییر رفتارم گزارش بدم اما فکر کنم با محتوای این تاپیک در تناقض میشه و بحث منحرف میشه....شاید تو دورهمی بنویسم اونجا هم همدیگر رو نی شناسیم دیگه 

گلی جان ناراحت نمیشم اما خودم هم مستاصل شدم بازم تلاش میکنم برای تغییر رفتارم فقط امیدوارم دیر نشده ...

دیر نمیشه

فقط باید مصمم روی اهدافت تمرکز کنی

گلی جون خیلی جامع و کامل لپ مطلب رو بیان کردن

برات مهم نباشه دیگران چی میگن

شما الان میتونی کار کنی به فکر ده سال بعد باش

شک نکن خواهر و بردارت اونموقع میخوان بگن خوب کادو گردن نمیدادی

فلان کارو نمیکردی

اونموقع است که میخوای مدام خودتو سرزنش کنی

ببین عزیزم نمیشه هم لاکچری زندگی کرد ،هم پس انداز کرد

بدون رودربایسی مهمونی ها رو به حداقل برسون یا اگر میان برای شب نشینی بیان

واسه قرنیه نازک بیشتر عمل prk انجام میشه

من حدودا ده سال پیش مرکز لیزر اصفهان عمل کردم

بچه ها جون سلام اومدم یه چیزی بگم نمیدونم میتونین بهم کمک کنین یا نه من تو یک سال اخیر یه مقدار بهتر ...

سلام عزیزم، در راستای محبت و خدمت به خواهر و بردار،، 

من یه همکار دارم حدود پنجاه و. خورده سن اش هست خانم هستن ازدواج نکرده و از هجده سالگی کار کرده، خونه خریده و با مادرش زندگی میکنه تمام الویت زندگیش خواهر برادرا هستن همکارا از دماوند سیب میارن چندین جعبه میخره میفرسته واسه خواهر برادرا که زندگی و بچه و شوهر دارن، کنار اداره فروشگاه کوروش هست میره صف گوشت واسه اونا، ماشین خرید داد ب برادر کوچک اش، انقدر اینکارو کرده که اگه چیزی واسه خودش بخره فک میکنه ولخرجی کرده حتی مادرش ازین توقع داره برای خاهر برادراش مادری کنه، از خودش بزنه ب اونا بده انگار ن انگار که اینم بچه شه

نه سفری رفته، نه لباس خوب میپوشه همیشه تو. گرما و سرما پیاده میره و. میاد هر چقد بهش میگیم مسافرت برو خارج برو زیارت برو گوش نمیده، هیچی درست درمون هم نمیاره بخوره از خوراکی های ما ناخنک میزنه، ببین فقط چه خصلت هایی داره

قسط فرش میده قسط لباسشویی میده،در صورتی که ازدواج نکرده، فقط عشقش اینه بره خونه خاهر برادر مهمونی بیان ببرنش یه هفته مهمون نگهش دارن، یا فک میکنه پیری هاش گردن اوناس،خونه اشو میخاد ب اسم خواهرش بکنه  اینماه بیست تومن قرعه صندوق ب اسم من و ایشون درومد من برای خودم طلا خریدم ایشون ربع سکه خرید داد ب برادرش چون خونه خریده بودن

از همه خواهر برادرا بیشتر داد چرا چون نقش بزرگتر و مادر گرفته و افتخارم میکنه، همین تابستون که گذشت کل سه ماه خونه خاهرش بود چون یه خاهر دیگه اش طلاق گرفت و برگشت پیش اینا و ایشون زیاد با دختر ایشون سازگار نیست سه ماه خونه دوماد با روسری و تونیک نشست و پاشد و خوابید ولی تو خونه ای که مال خودش بود نتونست بمونه

آدم واقعا متوجه نیست رفتاراش چقد غلیظ میشه فقط اونایی ک از دور میبینن میغهمن

سلام خانمای عزیز ومعصوم خانوم گل من خیلی وقته خاموش تمام نوشته هارو میخونم قبلا پس انداز میکردم ولی خیلی کم جوری که هر سال قبل از عید در حد دو یا ۳ گرم طلا میخریدم که این پس‌انداز کل سالم بود واز همسرم پولی بابتش نمیگرفتم بازدن از یه سری هزینه ها یاخرید لباس زیاد ودرامدناچیزی که از خیاطی برای دوستام دارم اونارو میخریدم تقریبا دو ماهی میشه ویپادنصب کردم و وام ۷ تومنی گرفتم البته نمیدونم چرا ۱۰ تومنی رو نمیده میگه بیشتر باید با حساب کار کنی منم طی یه عملیات انتحاری دوساعت پیش رفتم وهر چی تو حساب بود طلای مستعمل خریدم با طبق گفته خود طلافروش با اجرت ۵ درصد حساب کرده انشالله که خیره بتونم بااین حساب خالی تا آخر ماه برسونم کلا ۳ تومن مونده برام تا ۱۰ ماه بعد خدا بزرگه من امید زیادی گرفتم از وقتی اینجارو دنبال میکنم به امید طلای بشتر دل خوش و لب خندون برای تمام خانمها

2810