2777
2789
اشتباه ترین راه برای رفع نواقص بینی همین ژل و فیلر هست ٫اگه دکتر با وجدانی باشه اصلا راضی به تزریق ب ...

عزیزم اصلا اونقدر اثر ماندگاری نداره که بخواد مخرب باشه نهایتش ۶ ماه میمونه

ژل و فیلر خوب هم گرونه هر سیسی بین ۶-۸ میلیونه

من خودم تازگی هم جالپرو هم بوتاکس زدم اصلا آب رفته زیر پوستم راضی راضی 😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام نه عزیزم شماره کارت نداره. از طریق خود برنامه و قسمت واریز باید کیف پولتون رو شارژ کنین کارمزد ...

مرسی عزیزم گفتین کیف و پول و شارژ کنیم کارمزد گم نمیکنه منم امروز رفتم ی مقدار خرید داشتم مابقی قیمت تخفیف خورده رو کیف پول میلی رو شارژ کردم هرچند کنه23هزار اما قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ،،سه روزم بدون خرج بودم واقعاً از برای چالش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان سبحان عزیزدلم امروز همسرم برای دریافت کارت اعتباری از بانک ملی درخواست داده 

این نوشته براش میاد چکار کنیم. 

نتونستم مامان سبحان و تگ کنم  

بچه ها توروخدا هرکی میدونه راهنمایی کنه 

ومامان سبحان هم برام تگ کنه

بچه ها جون سلام اومدم یه چیزی بگم نمیدونم میتونین بهم کمک کنین یا نه من تو یک سال اخیر یه مقدار بهتر ...

عزیزم اول از پیام شما گذشتم چون نمی خواستم جواب بدم چون گفتم شاید از نظرم ناراحت بشی اما می نویسم اما امیدوارم به دل نگیرید چون واقعا دوست دارم حال دلت خوش باشه 

شما مشکل خیلی بزرگی که داری 

دوست داری از هیچی نگذری( لباس گرون برای عروسی/ هدیه سنگین به عروس و داماد/ عیدی های نامتعارف/ بار زندگی خودت و مادرت رو تنهایی به دوش کشیدن/ وابسته بودن به خواهر برادر در صورتی که اونا با شما همچین رفتاری رو ندارند/ کمک مالی به خواهر برادر در صورتی که خودت از عهده زندگی خودت بر نمیایی/ و غیره 

پس تا زمانی که اینا رو ترمیم نکنی عزیزم هیچ تغییری ایجاد نمیشه 

شاید برای یک مدت کوتاه یک سری مباحث رو عملی کنی 

اما تغییر خیلی سخته و استمرار می خواد 

به خاطر همین ناامید میشی چون می خوایی بدون تغییر رویه زندگی نتیجه متفاوت بگیری که نمیشه 

بازم ببخشید اگر ازم ناراحت شدی 

عزیزم مشکل عمل بیمنی تون رو تگه یه زمانی از نظر روحی تونستین بگین که برای ما تجربه بشهما هم قول میدی ...

دکتر من شاهین صحرایی بود 

سال ۹۶ جراحی کردم خداروشکر خیلی راضی هستم 

سلام ب همگی ،،،ی چندتا از حرفهای دوستان رو خوندم خیلی دلم گرفت(من کلا آدم احساسی هستم)ولی اینا خیلی ...

عزیزم شما چرا اصرار داری از همسرت جدا نشی؟ به نظر من عمده مشکلات شما به خاطر همسرتون هست 

برای بینی یکی از دوستان جدیدا ترمیم کرده بود 

اسمش رو پیدا کنم براتون می فرستم 

حتما شما ویژگی های خیلی خوبی دارید 

هیچ وقت خودت رو دست کم نگیر که یه خاطر ظاهر از بقیه فاصله بگیری 

یعنی هیچ آدمی هیچ مشکل ظاهری نداره؟؟ همه ی ما پر از ایراد هستیم روی نکات مثبت خودت تمرکز کن 

این مشکل ممکنه برای هر کسی پیش بیاد 

ایشالا برای این اتفاق هم یک درمانی پیدا می کنی 

شاید هم خودت خیلی وسواس پیدا کردی 

عزیزم اول از پیام شما گذشتم چون نمی خواستم جواب بدم چون گفتم شاید از نظرم ناراحت بشی اما می نویسم ام ...

گلی جان ناراحت نمیشم اما خودم هم مستاصل شدم 

بازم تلاش میکنم برای تغییر رفتارم فقط امیدوارم دیر نشده باشه

سلام بچها من قسط دارم ی افزایش حقوق دارم میخواستم باش میلی گلد بخرم هرماه برای پیش سال بعدم جمع کنم باید وام ودیعه بگیرم ک اونم هربانکی میرم میگه مابودجه نداریم ولی اسمشون تولیست هست

من هزینه ایی براخودم نمیکنم جز لیزرک اخراشه مو اصلاح و ناخن اینااصلا هزینه ندارم شاغلم

حوصلم سرمیره تنهایی خیلی تنهام خواستم برم کلاس زبان شهریش حدود3میلیونه ماهی نمیدونم برم یا 3تومنوپس اندازکنم 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام بچها من قسط دارم ی افزایش حقوق دارم میخواستم باش میلی گلد بخرم هرماه برای پیش سال بعدم جمع کنم ...

عزیزم بسته

شما قرار بود به خودت برسی یه هدف بزرگ داشتی اونم خرید خونه بود

بهش رسیدی خداروشکر❤️

الان بخاطر این خونه کلی قسط داری میدی

این سه تومن رو فقط و فقط خرج خودت کن

فقط خودت

برو کافه برو رستوران برو دوره‌های هنری کلاس زبان

سه تومن پول خاصی نیست بذار برای سال بعد شوهرت به فکر باشه انقدر به خودت سختی نده

خودت نخوری نپوشی نگردی که بقیه انجام بدن؟

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
گلی جان ناراحت نمیشم اما خودم هم مستاصل شدم بازم تلاش میکنم برای تغییر رفتارم فقط امیدوارم دیر نشده ...

عزیزم منم شرایطم از خیلی جهات شبیه شماست( منم با مادرم زندگی می کنم و بحران چهل سالگی رو به تازگی رد کردم 🤭) ، تو خانواده ما میزان حقوق اکثریت خانواده از حقوق من خیلی بالاتره و  برای اینکه با بقیه خانواده  تو کادو دادن و مراسمات متفاوت نباشم ، بیشتر از توان خودم سالیانه هزینه کادو تولد و... میدم . حقوقم متوسطه. همون طور که دوستمون گفتند  به نظر منم تغییر سبک زندگی ( تا جاییکه مناسب و معقول باشه) و جدا کردن باکس هزینه ها و ریز ریز جمع کردن ، می‌تونه روش خوبی باشه 

کلا هدفم از نوشتن این بود که میخواستم بهت بگم امیدت رو از دست نده ، حرکت آهسته و پیوسته هم گاهی می‌تونه منجر به بهترین نتیجه ها بشه 

موفق باشی 

♦️ #فکت| ۸ راز کاسبی کف بازار:

1️⃣ تا میتونی شراکت نکن، کردی با فامیل نکن

2️⃣ تو کاسبی با همه غریبه باش، تعارف تعطیل

3️⃣نسیه نده، دادی زمان مشخص کن

4️⃣ زودتر از همه بیا دیر تر از همه برو

5️⃣ کار رو با حال قاطی نکن

6️⃣ حرمت جایی که نونت در میادو حفظ کن

7️⃣ مغازت رو به شاگرد نسپر

8️⃣ همیشه خودتو بذار جای مشتری

عزیزم سرکه سیب رو توی چه چیزی مصرف می‌کنین؟من یه شیشه دارم با هرچی ترکیب میکنم بخورم بی‌مزه میشه😂😂 ...

باسالاد من میخورم ترشی وتندی خاصی داره دوست دارم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
گلی جان ناراحت نمیشم اما خودم هم مستاصل شدم بازم تلاش میکنم برای تغییر رفتارم فقط امیدوارم دیر نشده ...

هیچ وقت دیر نیست 

تو ادبیات بخونی میبینی چه کسایی تازه تو ۴۰ سالگی مسیر زندگی رو عوض کردن و تو تاریخ موندگار شدند 

شما که اهل دین و نمازی بهتر می دونی که ناامیدی بدترین سم هست 

یادمه برای یک مراسمی هدیه سنگین می خواستی بدی 

گفتی لطفا هیچ کس نظر نده هر خانواده ای یک رسمی داره 

یا گفتی نمی تونم چیزی رو از خواهرم پنهان کنم 

نمی تونم جلوی زبونم رو بگیرم 

خوب اینا یعنی شما هنوز برای تغییر آماده نشدی در عمل 

هیچ وقت دیر نیست 

فقط از برنامه و اولیت خودت برای کسی نزن 

من جای شما باشم خودم رو موظف می کنم هر روز تو گروه گزارش بدم 

عزیزم اصلا اونقدر اثر ماندگاری نداره که بخواد مخرب باشه نهایتش ۶ ماه میمونهژل و فیلر خوب هم گرونه هر ...

منم بناروگذاشتم برم یه رنگ طبیعی روی لبم بدم

تعریف ترانه الوندی روخیلی شنیدم ان شاالله تواولین فرصت

یکی هم جاهای خالی ابروهامو پرکنم 

کارش رومیبینم واقعا طبیعی وتمیز اماگرون میگیره

خداکمکم کنه این دوتا اهدافمه

قصدهیچچچ جراحی وتزریقی فعلا ندارم😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810