2777
2789
ب گفته ی مرد بازار ضرب سکه ی جدید فقط شایعه ای برای ریزش قیمت سکه ب صورت موقته(که موثرم واقع شده) و ...

ولی من ترجیح میدم سکه ضرب ۸۶ بخرم نثل نیم یا تمام یا ربع بستگی به پولم داره 

ببخشید میپرسم ادم خنگی نیستم ولی متوجه نشدم که سکه ضرب ۸۶ بخریم یا نخریم یعنی ممکنه سکه ضرب۸۶ از روی کار بره وارزشش کم شه مثل سکه های غیر ۸۶ شه و برا همین پیشنهاد میدین بجای سکه طلا بخریم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان برا شما هم‌ویپاد رمز دوم نمیفرسته ؟؟؟ کارم شدیدا ضر‌ریه دارم‌انتقال میزنم ولی نمیفرسته ر ...

وای دقیقا این اتفاق امروز برای منم افتاد، تو اسنپ بودم هرکاااری میکردم نمیشد واریز کنم هم ویپاد هم بلو ،دیگه راننده گفت اشکالی نداره بعدا واریز کنید، اومدم خونه بعد نیم ساعت شد منم عصبی شدم کل پولامو از ویپاد و بلو به تجارتم واریز کردم ،وقتی مواقع ضرروی  بدرد نخوره میخوام چیکار

آهان خیلی ممنون عزیزم که جواب دادی لطف کردی عزیزم ❤️ فقط عزیزم کیف پول که بریزم بخوام جمع بشه یه حا ...

بله عزیزم پول که واریز کنین توی کیف پول به تومن میمونه تا هروقت خودتون خواستین تبدیل به طلا کنین.

یا میتونین توی بلو یه باکس بذارین برای خرید میلی، جمع که شد انتقال بدین به میلی و خرید بزنین خودتون که ماشالا استادین 😘

سلام عزیزم کیف پول میلی شماره حساب مخصوص خودمون وداره مثل کارت به کارت که معمولی انجام میدیم یانه با ...

سلام 

نه عزیزم شماره کارت نداره. از طریق خود برنامه و قسمت واریز  باید کیف پولتون رو شارژ کنین 

کارمزد فقط موقع خرید و فروش طلا کم میشه زاغی جان💚

روکین جون سلامشما رو یادمه که شروع کردین به پس اندازعزیزم نا امید نباش همه ما گاهی این حالت ها رو تج ...

بله امیدوار جان خیلی خوب پیش میرفتم خیلی هم نه اما خوب بالاخره هر ماه یه پس اندازی داشتم تا اینکه خونه را گرون کردند داروهای مادر گرون شد دوباره و ..... الان هیچی برای پس انداز نمی مونه 

همین خیلی اذیتم میکنه انگار تلاش و برنامه ریزی بیخود دارم انجام میدم 

امیدوارم بتونم از ماه بعد یک مقدار ریزی پس انداز کنم یه‌کم شاید روحیه م عوض بشه

میشه منم کمک کنید چجوری وزن کم کردین؟ به شدت اشتهام زیادهاگر میشه تاپیکی میشناسید معرفی کنیدهمش دوس ...

سلام عزیزم

من با تاپیک @خانم_مستقل    ‍  پیش میرم.

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

قربونت برم عزیزم ♥️ خیلی ممنون که برامون این متن طولانی رو نوشتی ♥️چقدر حرصم گرفت از رفتار این خواهر ...

قربون محبتت برم عزیزم ❤️ 

بله دقیقا برگشت گفت زندایی حتی تو‌خونه خودمون هم یه کیک ساده برام نگرفته 

دختر خاله اش بهش گفت خب گریه زاری راه بنداز 

اونم گشایش پر اشک بود گفت وقتی نمیگیره من چیکار کنم‌خب 

چقدر ناراحت شدم براش 

این همه هوش و ذکاوت هزارماشالله واقعا خیلی دختر باهوش و‌شیطونیه ان‌شالله در آینده موفق باشه 

خودمم پدر مادرمو تو سن کم از دست دادم 

ولی وقتی به عقب برمیگردم همش دارم خدابیامرزی میدم و فاتحه میخونم 

یادمه از یه سرویس چوب خوشم اومد اون زمان بود ۱۳۰۰ اگر اشتباه نکنم به بابام گفتم گفت بیا بریم ببینیم رفتیم گفت خب یه بهترشو بردار رفت گرون ترین و شیک‌ترین رو برداشت 

از گوشی همین طور 

از خوراکی همینطور 

خداشاهده هیچوقت حسرت چیزی رو نخوردیم 

الانم که بزرگ شدیم هم من هم داداشام خیلی چشم و دل سیریم 

به مال دیگران حسودی نمیکنیم حسرت نمیخوریم 

پدرم خدابیامرز همیشه میگفت خدا به همه مردم ببخشه همه زحمت کشیدن به جایی رسیدن 

خودشم اونقدر زحمت کش بود یه جایی کارگر بود هفته ای یکی دوبار میدیدیمش 

وقتی میومد خونه از بوی اسید متوجه میشدیم اومده قبل از اینکه خودش وارد بشه بوی اسید میومد 

به نظرم مهم ترین نقش رو در آینده بچه ، پدر مادر ها دارن 

باید تلاش کنن آموزش ببینن دوره زمونه الان دیگه مثل قدیم نیست که بخوان با نااگاهی رفتار کنن 

روح‌همه پدر مادرهای آسمانی شاد 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
قربون محبتت برم عزیزم ❤️ بله دقیقا برگشت گفت زندایی حتی تو‌خونه خودمون هم یه کیک ساده برام نگرفته دخ ...

گشایش = چشماش 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام بچه ها من اردیبهشت ماه ۴۰۰ میلیون طلا وسکه فروختم و۲۸۰ هم نقد داشتم یه خونه گرفتم ۹۵۰ که ۱۲۰ ره ...

به نظر منم بهترین کار رو کردی من الان نزدیک به ۱۸۰ گرم طلا و پنج شش تا سکه دارم همش استرس دارم نکنه تمام سرمایه مو دزد ببره. از طرفی برا تبدیل به خونه هم می ترسم چون خودم سر رشته ندارم بعدم طمع می کنم طلا بالاتر بره تا خونه ی بهتری بخرم. 

به نظر منم بهترین کار رو کردی من الان نزدیک به ۱۸۰ گرم طلا و پنج شش تا سکه دارم همش استرس دارم نکنه ...

چون به نظرم خونه تا عید راکده منتظرم یه پول قرعه بیاد تا بتونم حداقل دو ماه نگه دارم بتونم وام بگیرم. 

سلام ب همگی ،،،ی چندتا از حرفهای دوستان رو خوندم خیلی دلم گرفت(من کلا آدم احساسی هستم)ولی اینا خیلی ...

شما که چندوقت پیش تو یه پست بلندبالا دروغای منو لیست کردی ولی نتونستم از این پست راحت رد شدم فعلا سر بینیتون رو ژل یا فیلر بزنید بهتر میشه برای عمل هم قبلش آنزیم بزنید جذب میشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810