2777
2789
ما آرین هم میومدیم قبلا راستش قبلا اصلا نگاه نمیکردم ب قیمتا اهمیت نمیدادم دقیق قیمتای ارین رو ندارم ...

کنجکاو شدم یه سر برم ببینم ،،ما همیشه آرین خرید میکنیم و خداییش تخفیف داره

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جون سلام اومدم یه چیزی بگم نمیدونم میتونین بهم کمک کنین یا نه من تو یک سال اخیر یه مقدار بهتر ...

وای هرکی یه مدل گرفتاره  روکین جون تو که اهل دعا و قرآنی لطفا برام دعا کن مشکلم حل شه ایشالا دل تو هم پر امید و نور و انگیزه شه  بحران ۴۰سالگی واقعا وجود داره عزیزم ولی موقت و میگذره نگران نباش

سلام ب همگی ،،،ی چندتا از حرفهای دوستان رو خوندم خیلی دلم گرفت(من کلا آدم احساسی هستم)ولی اینا خیلی غم داشتن،همین که الان تونستین بنویسن یعنی خیلی از راه رو اومدین ،هم نوشتنش،بیانش،اعتراف بهش همه اینا حال شما رو خوب میکنه ،نمیخام حرفهای کلیشه ای بگم ولی بچه ها حس میکنم هر کدوم ی بخشی از زندگی ی سری چالش ها رو قراره بگذرونیم، مثلا یکی کودکی نوجوانی ،یکی بعد ازدواج ،یکی ی مرحله دیگه، ،،منم اینجا میگم که از نصف اقوام و دوست و آشنا قایم میشم چرا ؟چون من خونه پدری دوران عالی داشتم ،اما الان خودم کار میکنم قسط ،قرعه ،قرض ،،،(حالا خیل از جانب پدر و مادرم حمایت میشم )اما هم سن و سالهام مثلا تولدشون ی اپل واچ میخرن 70 میلیون ،یا یکیشون ی دستبند 130 گرمی شوهرش خرید مبارک باشه خوشحالم واسه اونا ،اما این همه فاصله این همه تفاوت  .....!!!

بار مسولیت واسم سخته ،ی ماه میشه نزدیک 200میلیون هزینه جراحی کردم اما بازم به مشکل برخوردم 😞😢 بینی م نوکش فرو رفتگی پیدا کرده نمیدونم قراره چی بشه من تا پای جونم سختی کشیدم ،قربون خدا برم قربون عظمتش برم برای هر کار خیری پیش قدم هستم،ی آدم عاطفی،دلسوز ،درسته خونه پدرم کاری نبودم اما الان واسه خودم مردی شدم صفر تا صد همه کارهام رو انجام میدم ،،،،

اینا رو نوشتم که بگم همه ما ی چیزهایی آزارمون میده  خود من واسه خیلی مسائل جواب پیدا نمیکنم ،ی سری از اقوام و دوستان انقد طلا دارن که عکس و فیلم میگیرن ی موقع گم شد متوجه بشن ،اونوقت من با ی عالم حساب کتاب ی طلای دو گرمی میخرم چه جوری برم جمع اون آدمها، اول اینکه مشکل چهره ام باعث شده پنهان بشم دوم هم شرایط زندگی! 

من نهایتش با حمایت خانواده ام خونه زندگی م از نظر وسایل و رفاه ،پوشاک و خوراک  خودرو ،سفر(سفرهای داخلی، خارجی رو نمیتونم برسونم فقط ترکیه و باکو رفتم )  میتونم  و تامین دخترم در حد قابل قبول و هم سطح اقوام و دوستان ، دیگه از نظر خرید طلاهای زینتی و مصرفی و پس انداز نمیتونم، بخام هم نمیتونم ،همه اینا به کنار زندگی متاهلی م هم که تعریفی نداره خودتون ک در جریان هستین  ،یعنی من پیش تراپیست نرم  ول معطل هستم .هیچ چیزی قابل پیش بینی نیس زندگی نرمال و خوب خونه پدری کجا زندگی پر از چالش و گره الانم کجا،سعی کردم نادیده بگیرم، انکار کنم ،ی عمل ساده بینی واسم شد ی مشکل چندین ساله که ی باگ بزرگ پول هم واسم هست هزینه های مالی ،هزینه های روانی ......امیدوارم زخم های درون هر کدوم از ما خوب بشه .

از تاپیک های قدیمی خودم برای دوستان جدید الورود 

سلام عزیزای دلم ❤️ دوستای قشنگم

خب اومدم یکم براتون بنویسم 😉

براتون بگم که تو زندگی باید تلاش کنی و زحمت بکشی تا به یه جایگاهی برسی 👌

خیلی گفتم این جمله رو بازم میگم که با حلوا حلوا گفتن دهن کسی شیرین نمیشه😉

یعنی اینکه من بیام بگم آره من دوست دارم خونه دار بشم

یا ماشین دار بشم 👌

از این طرف تلاش نکنم که هیچ

بیام فقط خرج کنم بگم اح بابا حالا یه شال ...اح بابا حالا یه جفت کفش بود👌 ...بگم اح بابا حالا یه بلوز بود با یه بلوز نگرفتن

نه من ثروتمند میشم ..نه پولدار 👌🙁

متاسفانه دوست من همین پولهای خورد خورد رو یه بار امتحان کنی جلوی خودت رو بگیری هر وقت خواستی یه چیزی رو بگیری

نگیری بیای بندازی قلک یا مثل من یه کارت پس انداز بذاری و زود انتقال بدی به اون 👌

خواهی دید که سر سال چقدر پول ریز ریز شده یه پول درشت 😉

که خیلی خیلی به دردت خواهد خورد 👌

اونجایی که تو برنامه ی دیوار نگاه خواهی کرد میبینی به خاطر چهل پنجاه تومن میتونستی پژو برداری ولی باید به همون پراید اکتفا کنی 👌

یا موقع خرید خونه خواهی دید که به خاطر چند صد ملیون خونه ی پنجاه متری تک خوابه برداری

و یا یه محله پایین تر بری 👌

برعکس با همون چند صد ملیون خونه ی دو خوابه ی هفتاد متری رو بر میداری و فرزندات اتاق مخصوص خودش رو دارن و خودت هم اتاق خودت رو داری 🌱هم خودت راحتی هم فرزندانت

اینجاست که میفهمی ارزش پول های از دست داده ات رو عزیز دل خواهر ❤️

حالا فدات شم برای رسیدن به خواسته هامون گفتم که اولین کار باید هدف تعیین کنیم 👌

بعدش بیاییم تا حد امکان هدفمون رو خورد کنیم تقسیم کنیم 🌱

مثلا هدفمون خرید ماشین ... اول کاری پامون رو اندازه ی گلیم مون دراز کنیم 🌱

منظور دوست عزیز راه نرفته به فکر دویدن نباشیم 🌱

اندازه ی وسع مالی امون ...اندازه ی حقوق امون قدم برداریم

مثلا من معصومه حقوق همسرم نه تومن ده تومن

...دیگه نیام بگم اووووه چقدر زمان می‌بره که من جمع کنم شاسی سوار بشم ؟🙁

یا بگم ول کن بابا ماشین مورد علاقه ی من یه تومن با پولهای ما هم نمیشه ماشین گرفت 🙁

که متاسفانه این طرز فکر ها هستن که مارو از پیشرفت در زندگی دورمون می‌کنه 👌

من معصومه برای اینکه ماشین خارجی سوار بشم یه روزی بود که با پای پیاده از کجا به کجاها پیاده میرفتم

که پول ماشین رو بدمم نون واجبی برای خونه ام 👌

..باور کن دوست عزیزم من تا پارسال که یکی از ماشین هامون رو فروختیم برای خونه 🌱

تو این هجده سال یه بار آژانس سوار نشدم 👌یه بار دربست نرفتم به جایی 👌🌱

باور می‌کنی ؟؟تا پارسال که به خاطر باشگاه دخترا که مسیرش یه طوری بود که مجبور بودم با اسنپ برم تنها دربستی که من رفتم فقط مال پارسال 👌

با اون همه حال هم بعضا یه ساعت زودتر از خونه در میومدم که برم با تاکسی و مترو که پول اسنپ ندم 👌چه قناعت ها که نکردم ...تا ماشین فروخته شده رو بذاریم سرجاش ...من هرروز پول اسنپ ندم 👌

باور کن هفده سال ماقبلش یه بار آژانس سوار نشدم ...حتی همسرم پول تاکسی میداد که .با مترو میرفتم 👌

به جای مثلا سه هزار تومن پول تاکسی با مترو برم و اون سه تومن رو میاوردم ...می انداختم قلک 👌

چرا ؟؟؟چون هدف مالی داشتم ...چون دوست داشتم که پیشرفت کنم ...چون همین روزایی که الان دارم لذتش رو میبرم یه مدتی فقط مدیریت کردم تا بهش برسم 👌

میدونستم که شغل همسرم از اون شغل هایی نیست که من در عرض پنج شش سال صاحب خونه بشم 👌

پس مجبور بودم حواسمو بیشتر جمع کنم که به خواسته هامون برسیم 👌

برای اینکه ماشین خارجی سواری بشم

روزایی بوده که با کفش تابستانی از لای برفها با پای پیاده رفتم ..ساعتها،،، پاهام در اوج سرما یخ بسته ..همسرم کار نداشت

پول نداشت ...ما به زور از پس مخارج زندگی بر میومدیم .❤️

بعد موتور گرفتیم ...بعد موتور پراید مدل پایین ولی برامون اندازه ماشین خارجی ارزش داشت 🌱

چون کسی نبود که اندازه ی پر قو پشتمون باشه خودمون بودیم و بس خودمون ❤️

بعد پراید ...ماشین صفر و بعد شاسی و ...بعد دومین ماشین رو که شهریور ماه گرفتیم ...

منظور فداتون شم هیچ وقت نگین غیر ممکن

هیچ وقت نگین نمیشه ..حقوقمون کفاف نمی‌ده 🌱

قبول دارم که سخت ...شرایط زندگی ها خیلی خیلی سخت

ولی اینکه بیاییم دست رو دست بذارین رو من قبول ندارم

برای زندگی کردن باید انگیزه و هدف داشته باشی 

جز خودت کسی نمیتونه بهت کمک کنه ❤️

پس حتما باید خودت بخوای که بشه 🌱

بخواااه بشووو ❤️

اینو هم بدون عزیز که تک دست صدا نداره تو زندگی اگه خانم خونه بله رو بگه همت به خرج بده اون زندگی بهشت میشه 🤩

ولی خدای ناکرده زن زندگی ..دست و دلش به زندگی نره

مرد زندگی هر کاری کنه سه شیفت هم کار کنه هیچ و هیچ

سلام ب همگی ،،،ی چندتا از حرفهای دوستان رو خوندم خیلی دلم گرفت(من کلا آدم احساسی هستم)ولی اینا خیلی ...

عزیزم مشکل عمل بیمنی تون رو تگه یه زمانی از نظر روحی تونستین بگین که برای ما تجربه بشه

ما هم قول میدیم هیچی نپرسیم ک اذیت نشین

فقط تا حدی‌ک مقدوره بگین

خودم شخصا پیگیر اینم بینی مو عمل کنم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
معصومه عزیزم بازم مثل همیشه عالی نوشتی و فوق العاده تاثیر گذار من خودم دارم سعی می‌کنم به همه چیز رس ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

خیلی ممنون که برامون این متن طولانی رو نوشتی ♥️

چقدر حرصم گرفت از رفتار این خواهر شوهرت 

یعنی چی که یه کیک ساده رو برای بچه زیاد دیده 🙁

دلم گرفت واقعا برای بچه ی ده ساله 

این بچه طلا رو میخواد چیکار ...وقتی بچگی نکنه 

وقتی عقده بشه براش 

وقتی حسرت بمونه تو دلش ...فردا با چه اعتماد بنفسی وارد جامعه خواهد شد این بچه ؟

در حد توانمون خواسته های بچه هامون رو به جا بیاریم 

حالا در حد جایزه دادن و در حد هدیه دادن و ....

از سه بار حداقل یکبارشو براشون مهیا کنیم 

خداییش بچه حق داره داره ناراحت بشه ...کیک تولد نگیرند براشون 😕زبانن بخواد و نگیرند براش 

آدم میمونه چی بگه واقعا ... سنگدل واقعی اینا هستند 

درحالیکه شاغل هستند هر دو هم پدر هم مادر 

قربون دهنت معصومه جون همه حرفات وباید باطلا نوشت 👌❤متاسفانه منم یه خاله دارم الان تونقطه امن زندگیش ...

فدات شم زاغی جان عزیزم ❤️ 

ممنونم بابت پست مفیدت 

دقیقا همینطور ...همه چی در حد و اندازه و اعتدال قشنگ 

چقدر ناراحت شدم برای خاله اتون و همسایه اتون 🥺

توی کوچه پشتی مون یک مغازه لباسشویی لباساش همه از دم ۱۴۰ هزار تومانه. خیلی تبلیغ میکنه. مغازه اش جای ...

سلام عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی کارت دارم

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام معصومه بانو ، خسته نباشی عزیزم ، آفرین به شما که هوای خانوما رو داری ، ریپلای کردم فقط خسته نبا ...

سلام مریم جان عزیزم ❤️ قربونت برم لطف داری فدات شم 

چرا که نه عزیزم ....البته اگه بتونی روزایی که همسرتون نیستند 

پول اون روزا رو تبدیل کنی به پارسیان ...یا خرید از میلی و طلاسی....داشته باشی ...یا یه کارتی رو تعلق بدی بدون رمز دوم باشه و سر هر ماه تبدیل به احسنت کنی 

بله صدرصد جزو نفرات برتر چالش هم به حساب خواهی اومد 😍

چون تو چالش بودن 

هنر میخواد ...ذهن خلاق میخواد 😍....ایده های متنوع میخواد تا من معصومه بیام تو چالش بدون خرج موفق بشم 💕

معصومه جون میشه درباره نحوه خرج کردنات مدیریت کردنات...خرجهای روزانه بگو ...این روزا خیلی گرونیه ... ...

ای به چشم عزیزم حتما خواهم نوشت ....سعی میکنم بیشتر بنویسم در رابطه با مدیریت هزینه ها 

2810