2777
2789
مدرسه ی بچه هست تا اردبیهشت یعنی فقط لحظه شماری میکنم من نمیفهمم چرا خانما اینجا موهاشون رنگ نمیکنن ...

چون همه هزینه ها بالاست هم اینکه اینجایی ها هم میرن بالاشهر ب فکر خودشون بالاشهر کاراش عالی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من اردیبهشت ماه ۴۰۰ میلیون طلا وسکه فروختم و۲۸۰ هم نقد داشتم یه خونه گرفتم ۹۵۰ که ۱۲۰ رهن و۱۵۰ وام گرفتم تا جور شه الان خونه همون قیمته بعد از ۶ هفت ماه و من بجز رهن ماهی ۱میلیون پانصد اجاره هم میگیرم داداشم گفت طلا نفروش بالا میره والان میگه اشتباه کردی ضرر کردی و من نمیدونم کارم درست بود یانه؟الان همون طلا وسکه  رو اگه می‌فروختم میتونستم تقریبا ۱۰۰ بیشتر بفروشم بنظر شما اشتباه کردم؟بیاین یه جیزی بگین آروم شم

بعضی خانواده‌ها در حق بچه‌اشون جنایت میکننطرف خودش نباید بخوره که بچه‌اش خوب بخوره چون در قبال دنیا ...

کاملا درسته خیلیا میگن بچس یادش نمیمونه

ولی باور کن من یه خاطره هایی از بچگیام مثلا ۶ سالگی به بعد یادمه هیچ وقتم فراموش نمیشن، برای بقیه تعریف میکنم اصلا یادشون نیست ولی همینا جمع میشه یهو یه جا منفجر میشه

همیشه میگم بزرگترین سرمایه زندگی هر فردی بچه هاشه❤

سعی میکنم هیچ وقت برای بچم تا جایی که براش مضر نباشه کم نزارم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام بچه ها من اردیبهشت ماه ۴۰۰ میلیون طلا وسکه فروختم و۲۸۰ هم نقد داشتم یه خونه گرفتم ۹۵۰ که ۱۲۰ ره ...

البته اگر پول نقد رو هم طلا میخریدم بیشتر از ۱۰۰ ضرر کردم یا اگه با پول وام طلا میگرفتم که دیگه خیلی بیشتر مثلا ۲۰۰ ضرر کردم انگار

سلام بچه ها من اردیبهشت ماه ۴۰۰ میلیون طلا وسکه فروختم و۲۸۰ هم نقد داشتم یه خونه گرفتم ۹۵۰ که ۱۲۰ ره ...

نه عزیزم بالاخره آدم طلا و سکه رو واسه ملک و ماشین و رفاه میخواد دیگه بعدش الان اینجوری ملک زاده دوره طلا بگذره ملک میفته رو غلطک اونوقت خونه خریدن سخت میشه

نه عزیزم بالاخره آدم طلا و سکه رو واسه ملک و ماشین و رفاه میخواد دیگه بعدش الان اینجوری ملک زاده دور ...

منم میگم ولی میبینم طلا هی میره بالا مبگم‌اشتباه کردم ولی آدم که نمیتونه پیش بینی کنه از طرفی نگران نگهداری طلا وسکه بودم وقتی فروختم راحت شدم چون چند سال قبل طلاها وسکه از خونه دزدیده شده بود ونگهداریشون برام دردسر داست همه جا می‌بردم و میگم خب دوباره چند ماه دیگه تمدید قرارداد هست و میتونم پول پیش اضافه کنم و دوباره طلا وسکه بخرم اینارو میگم خودمو آروم کنم ...

بهترین کار رو کردی

الان شما از خونه درآمد داری، امنیت روانی داری

دنیا همیشه به شکل نیست پسفردا هر اتفاقی بیوفته می‌دونی یه خونه داری میتونی بری داخلش

طلا پول بین‌المللی هست خیلیم خوبه

اما برای مبادله هست پس‌اندازه

دارایی نیست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بهترین کار رو کردیالان شما از خونه درآمد داری، امنیت روانی داریدنیا همیشه به شکل نیست پسفردا هر اتفا ...

اخه ما می‌خواستیم تهران ۱۰ متر به خونه مون اضافه کنیم نمیشد من گفتم این خونه رو شهرستان بخرم که ارزش پول حفظ شه تا بعدا که شرایط تعویض خونه تهران مهیا شد خونه شهرستان رو بفروشیم ...امیدوارم زود این شرایط مهیا شه انشالله 

من یکی از همین بچه ها بودمتیزهوشانی بودمم و تنها کسی توی کلاس بودم که پدر شهریه ام رو نمیداد!"!"نفر ...

منم یه دختر دهه شصتی هستم متولد خود سال ۶۰

آخرین بچه خانواده و سومین دختر 🫠

مامانم همیشه ما رو میبرد با خودش بیرون یه هل پوچ واسمون نمیخرید🥲 از گرسنگی و تشنگی تلف میشدیم میگفت زشته دختر چیزی بخوره تو خیابون😐

الان که خانوادم مهاجرت کردن فقط من و مامانم موندیم الهی سلامت باشه زنده باشه خیلی کارها براش میکنم همه جوره 😘

ولی به خاطر اذیت ها و کمبودها و اخلاق  متعصبش  روی من نمیبخشمش هیچوقت😔

افکار مندرس و عقب افتاده و به شدت نخ نما که نمیدونم کدوم از خدا بیخبری تو ذهنش کرده بود مامانم مذهبی خشکی بود به شدت 😬🫥

حتی نذاشت من با پسر داییم که واقعا دوستش داشتم ازدواج کنم به خاطر اینکه خانوادشون مورد علاقه خانوم نبودن باور کنید هنوزم که پسر داییمو میبینم دلم یه جوری میشه  🙁

داغون میشم و حسرت میخورم🙁 واسه همین هر جا که باشن به هر بهانه ای نمیرم یا یه جوری میرم که اونا رفته باشن 🫤

خدا رو شکر بعد کرونا دیگه ارتباط ها  خیلی کم شد کم شد آخرین بار تو ختم مامانش دیدمش البته بچه هام تو اینستا باهاشون ارتباط دارن گاهی عکسهاشونو نشونم میده میگه ببین رفتن فلان جا آخه زیاد اهل سفر خارجی هستن 😕

حتی پسرم چند وقت پیش یه دفعه گفت مامان من از فلانی خیلی خوشم میاد  کلا خانواده داییت خیلی با حالن عجیبه که هیچکدومتون با هاشون ازدواج نکردید (اونا ۴ پسر بودن ما سه تا دختر )  منم گفتم ما از ازدواج فامیلی بدمون میومد 🙄🥹

من دختر آخر بودم و مامانم برای دختر خواهر بزرگم سیسمونی میخرید و من اشک میریختم که یه چیزی هم واسه من بخرید ولی انگار نه انگار 🤕بعد به دنیا اومدن خواهر زادم همیشه میرفتم با اسباب بازیهاش بازی میکردم این از بزرگ کردنمون و اونم از شوهر دادنمون شاهکار کرد مامانم😔

عذر میخوام ولی دخترای حالا رو میبینم میگه کاش منم مثل اینا یکم عرضه داشتم حداقل پای خواستم پافشاری میکردم تا خاطرات گذشته و اشتباهاتم مثل خوره جونمو نمیخورد 😢

خانومای عزیز خواهش میکنم به خواسته های معقول بچه هاتون توجه کنید تو تصمیمات زندگی و آیندشون خودرای نباشید و قلب و روحشون رو آزرده نکنید 🙏

همینجا دست مادرای مهربون و خوش فکر تاپیک رو که به لطف رویا جون و زحمات معصومه جون دور هم جمع شدن با گرمی میبوسم سایتون سبز و قلبتون  تپنده 🫶🤲

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام خانمها شما مرغ کامل میخرین یا سینه و رونباقی مرغ مصرف نداره کمر و گردنکدومش بصرفه تره

عزیزم منم جدا میخریدم.بعد یکبار بعد پاک کردن وزن کردم دیدم مرغ کامل ارزونتر در میاد

من ۲ تا مرغ میخرم هر دفعه،بالهاشو ففط نمک میزنم با سیب زمینی خلالی و هویج خلالی میریزم تو هواپز.یه وعده شام سبک و خیلی خوشمزه میشه(البته میدونم بال مضره ولی ماهی یکبار میخوریم کلا👍)

گردنشو داخل سوپ میریزم خیلی خوشمزه میشه

کمر و دنده هاشم قبل جدا کردن سینه، دستمو از روی دنده ها بین دنده و گوشتش میبرم داخل دور تا دور دنده ها میکشم خیلی راحت آزاد میشه بعد همش با سینه جدا میشه

فقط یه جاهایی به استخوان جناغ و مهره وصله اونا رو با چاقو میبرم و بعد سینه رو جدا میکنم

این گوشتی که مونده رو چون یه حالت ورقه ای داره نمیشه تو خورشت ریخت،یا تو سوپ میریزم یا برای مرغ چرخی استفاده میکنم

پایین کمرشم با رون تقسیم میکنم،موقع شستن دستمو داخل مهره ها میبرم که اون بافتای قرمز مثل جیگر هست اونا بره که مرغم بو نده

اسکلت دنده هاش رو هم چون بو میده استفاده نمیکنم با پوست و بقیه ضایعات میریزم برای سگ و گربه ها

امیدوارم خوب توضیح داده باشم😄

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
عزیزم منم جدا میخریدم.بعد یکبار بعد پاک کردن وزن کردم دیدم مرغ کامل ارزونتر در میادمن ۲ تا مرغ میخرم ...

اره خوب بود عزیزم چ مهارتی داری باریکلا کاش میشدبگم ویدئوبده😂

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810