2777
2789
سلام مامان سبحان ی سوال اگه برای خونه وام گرفته باشیم یکسال از قسطش مونده باشه میتونیم وام جعاله هم ...

سلام عزیزم ، وام جعاله رو تا اونجا که من میدونم طبق قانون جدید فقط در صورتی که بخوان خونه جدید بخرید میتونید بگیرید . 

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبیت فدات شم نوش جونت عزیزم ❤️ هر از گاهی نیاز از این خرج کردن ها اجازه بد ...

سلام معصومه جون یچیزی گفتی دلم گرفت یادمه دوران مدرسه ی دوستی داشتم مثلا پول روهم میزاشتیم برای هم تولد میگرفتیم روز معلم جشن میگرفتیم و....(حالا ن زیاد ها در حد۱۰یا۲۰هزارتومن)ایشون خونوادش بهش پول نمیدادن و ماهم سنمون کم بود مثلا روی کادو مینوشتیم از طرف همه بجز فلانی(کارماهم زشت بود) و من میدیدم چجوری توی جمع خورد میشه بسیار دختر خوب و درس خونی بود اما دیدم ک چجوری عقده ای شده بود یا مثلا گاهی غذا میگرفتیم ایشون نمیومد فقط نگاه میکرد و بچه ها مسخرش میکردن😓یا حتی دانشگاه قبول شدیم درست بهش وسیله و خوراکی نداده بودن خانوادش همش از من بر میداشت بعد ک ازدواج کرد الان داره تلافی اون روزاشو در میاره

خواستم بگم اگر بچتونو میفرستین داخل جمعی حواستون باشه بهش یکاری نکنین خورد بشه دلش بشکنه یا توی جمع مسخرش کنن(زیاده روی هم خوب نیستا حداقل تعادل باشه)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه جون یچیزی گفتی دلم گرفت یادمه دوران مدرسه ی دوستی داشتم مثلا پول روهم میزاشتیم برای هم ت ...

بعضی خانواده‌ها در حق بچه‌اشون جنایت میکنن

طرف خودش نباید بخوره که بچه‌اش خوب بخوره چون در قبال دنیا آوردن اون بچه‌ی بی‌گناه مسئوله

بعد میگن چرا همه‌ی مشکلات از تروماهای کودکی نشأت میگیره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام معصومه جون یچیزی گفتی دلم گرفت یادمه دوران مدرسه ی دوستی داشتم مثلا پول روهم میزاشتیم برای هم ت ...

البته بگم ما تو روستا زندگی میکردیم همه هم همو میشناختیم ک این بدتر بود و اوضاع خونوادشم خیلی خوب بود

سلام دوستای عزیزم❤️

من یه گزارش بدم که گند زدم 🤭

رفتم سرکار ودیدم‌درامدم به زحمت رفت وامد گرچه نزدیک بود وپیاده میرفتم نمی ارزه فکرکن بیست بار درطول ماه برو تهش دومیلیون و پونصد سه تومن  دستتو بگیره سالن بشدت لاکچری و میلیاردی هزینه کرده برای مشتری  ولی مشتری تک وتوک داره اصلا انگار طلسم شده کارش هیچ لاینش مشتری نداره تازه من رو مشتریا معرفی میکردن داشت مشتریم زیاد میشد ولی من هدفم رنگ ولایت بود که مردمش هزینه نمیکنن منم دیدم نمی ارزه به اینکه وقتم رواختصاص بدم برای چندرغاز گفتم دنبال نیروی جدید باشین ونمیام 

یه وام ده تومن ویه بیست تومن ویپاد وبلوگرفتم که به شوهرم گفته بودم میرم سرکار خودم اقساطشون میدم ضایع شدم ولی گور بابای شوهر خودش باید بده

ازیه طرف حسابم خالی شده خیلی حال روحیم داغونه متنفرم از اینکه از شوهرم درخواست کنم خودشم که شعور نداره

منتظر یه جرقه م برای اینکه اعلام جنگ کنم 

ای خدا من یه کار پر درآمد میخوام😭

اللهم اغننی بحلالک عن حرامک وبطاعتک عن معصیتک وبفضلک عمن سواک…

من یکی از همین بچه ها بودم

تیزهوشانی بودمم و تنها کسی توی کلاس بودم که پدر شهریه ام رو نمیداد!"!"

نفر اول کلاس ولیی هررررماه از دفتر واسم نامه میومد

مدیر منو میخواست

چقدر سرافکنده میشدمم بچه ها😪😪😨😭😭😭

صرفا چون بچه درسخونی بودم بیخیالم بودم وگرنه مینداختنم بیرون😂😂😂

پدر بنده خسیس بود وگرنه تمکن مالی خوبی داشت

مانتو و کفش پاره میرفتم مدرسه

عکسهای اون زمان رو میبینم حالم بد میشه بخدا

به جبرانش شاغل که شدم تا چند سالی حتی هزاری پس انداز نکردم و تا دلم خواست خررررج کردم

شاید باورتون نشه الان یهویی میبینی یک ماه گڋشته و،من حتی یک تماس با پدرم نداشتم

این ها ظالمن واقعا

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من یکی از همین بچه ها بودمتیزهوشانی بودمم و تنها کسی توی کلاس بودم که پدر شهریه ام رو نمیداد!"!"نفر ...

من سالها پس انداززم رو نقد نگه میداشتم یا ماشین خریدم

یا واحد خریدم

از طلا تنفر عجیبی داشتم

میدونین چرا

پدرم اون زمان سالها طلا میخرید

یهویی میرفت بیست تا تمام سکه میخرید

جلوی چشم ماها ک لباس یا وسیله منزل یا شهریه نداشتیم

ایشون طلا ذخیره میکرد

من از طلا متنفر بودم

یعنی حتی دلار خریدم ولی طلا نه

انیرا سعی کردم به حس تنفرم غلبه کنم و ذره ذره طلا بخرم

سلام دوستای عزیزم❤️من یه گزارش بدم که گند زدم 🤭رفتم سرکار ودیدم‌درامدم به زحمت رفت وامد گرچه نزدیک ...

عزیزم برگرد تهران کار کن هم کلی منفعت داره برات هم روحیه‌ات عوض میشه

سلام دوستای عزیزم❤️من یه گزارش بدم که گند زدم 🤭رفتم سرکار ودیدم‌درامدم به زحمت رفت وامد گرچه نزدیک ...

عزیزم چرا هفته ای دو الی سه روز نمیای یه جای خوب تهران کار کنی؟

خیلی از ماها روزنه مسافت زیادی میریم سرکار و میایم

چاره چیه؟

عزیز دلم ایشون ماشین خریدن و سه ماهه چک دادن به مبلغ ۳۵۰ ملیون و من بهشون گفتم این مبلغ زیاده و نمیت ...

عزیزم در واقع شما طلا برای ماشین فروختی که به نظر من اتفاق خوبیه و ناراحتی نداره

من هم خرداد امسال و زمستون پارسال رو هم ۲۴۰گرم طلا برای خونه و ماشین فروختم ولی ناراحت نیستم ماشین که لازمه و خونه واجب هیچی هم به نامم نیست ولی برام مهم نیست الان هم چیزی حدود ۳گرم طلا دارم که این ۲ماه اخیر ریز ریز خریدم 😅

من ۳سال هر ماه میانگین ۳تا ۷گرم طلا می‌خریدم و این وسط هر وامی هم گرفتیم تبدیل به طلا میشد اما الان نیم ست مورد علاقم که ۸گرمه برام خریدش آسون به نظر نمی‌رسه و تا عید به خودم زمان دادم 

خدا بزرگه انشاالله همیشه پس انداز مون صرف خوبی ها وخوشی ها بشه

عزیزم چرا هفته ای دو الی سه روز نمیای یه جای خوب تهران کار کنی؟خیلی از ماها روزنه مسافت زیادی میریم ...

نمیشه عزیزم بچم اینجا تنها میمونه جز خدا کسی رونداریم یوقت خدای نکرده مشکلی باشه آدم استرسی هستم سر هیچ وپوچ سکته میکنم 

فقط دوباره من موندم وباشگاه وخواب 🥲به سرم میزنه یه بلاگر بی شخصیت شم🤣

مدرسه ی بچه هست تا اردبیهشت یعنی فقط لحظه شماری میکنم من نمیفهمم چرا خانما اینجا موهاشون رنگ نمیکنن ...

تا اون موقع بیا تهران و برو

تا اردیبهشت هم کامل جا افتادی❤️

عزیزم در واقع شما طلا برای ماشین فروختی که به نظر من اتفاق خوبیه و ناراحتی ندارهمن هم خرداد امسال و ...

بله عزیزم برای خرید ماشین هزینه شد انشاالله فروش طلا همیشه برای خریدن وسیله یا ملک باشه خدا بزرگه بازم سرپا میشم دوباره شده سوت سوت میخرم این اولین بارم نبود که فروختم اخرین بارمم نیست میدونم دفعه اول با کمک این تایپیک و پیشنهادات دوستان شصت گرم جمع کردم و فروختم برای خرید خونه پولمون به یک خواب میرسید ولی با فروش طلا دوخواب گرفتیم و جایی بهتر ..انشاالله همه دوستان صندوقچه طلاهاشون پربار باشه امسال ❤️

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
2810