2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبیت فدات شم نوش جونت عزیزم ❤️ هر از گاهی نیاز از این خرج کردن ها اجازه بد ...

قربون دهنت معصومه جون همه حرفات وباید باطلا نوشت 👌❤

متاسفانه منم یه خاله دارم الان تونقطه امن زندگیشه صاحب نوه و عروس وداماد وبچه ای توخونه نداره  اما انقدر پول جمع کرده الان که باید راحت خرج کنه نمیتونه دلش نمیاد من خیلی دوسش دارم اما دلم میسوزه که ازداشته هاش نمیتونه استفاده کنه وهمه فامیل به چشم خسیس نگاهش میکنن اما خودش قبول نداره واصلا خبر نداره چنین جایگاهی داره توفامیل 🥺

خلاصه معصومه جون این دنیاااا ارزش هیچ چیزی رو نداره توهمسایگی ما یه پیرمرد وپیر زن بود که صاحب اولاد نشدند  بعد مرگ مرده بچه های برادرشوهر زنه رو ازخونش بیرون کردن ومال منال عمو رو بالا کشیدن یه سهم  هم به زنه دادن وزنه راهی خونه برادرش شد یعنی مجبور شد چون خونش رو فروختن  تویه اتاق تک وتنها انقدر موند تا ازدنیا رفت واون سهم زمین به برادرش رسید همه میگفتن خوش به حالش صاحب ثروت اما افسوس بعد چند سال اون برادر هم الزایمر گرفت واز همه بدتر پسر جونش و ازدست داد آخه مال دنیا چه ارزشی داره شاید اگر رفتار بهتری با خواهر خودشون داشتن وبهش بی اهمیت نبودن کمی دلسوزی میکردن این وقایع تلخ اتفاق نمی افتاد و اون برادرزادها نمیدونم چطور شب راحت سر شون وزمین میزارن یه زن بی پناه و ازخونش بیرون کردن و مثل کفتار مغازه و پول نقد و خونه عمو رو بالا کشیدن این ثروت برای اونا هم نمیمونه مطمئن هستم انشاالله خدا به همتون مال و ثروت با دل خوش بده اگر دلت خوش نباشه وغمی تودلت باشه بزرگترین خونه ها و مال واموال نمتونه شادتون کنه ولذت ببرید دلتون شاد ولبتون خندون 🌺❤

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبیت فدات شم نوش جونت عزیزم ❤️ هر از گاهی نیاز از این خرج کردن ها اجازه بد ...

معصومه عزیزم بازم مثل همیشه عالی نوشتی و فوق العاده تاثیر گذار 

من خودم دارم سعی می‌کنم به همه چیز رسیدگی کنم و الان یکماهه که یک روتین پوستی گرفتم و پوستم یکم بهتر شده اما درمانم ادامه داره 

داداشم زحمت کشید تولدم کادو داد گفت چی دوست داری بریم با هم بخریم که رفتیم یه پالتو و شلوار و یه کتاب برداشتم 

شوهرمم برام گوشیمو عوض کرد و یه دستبند خرید از این چرم ها که روش یه کوچولو طلا داره و برام خیلی با ارزشه چون چیزی بود که از بین حرفام‌متوجه شده بود 

من سعی می‌کنم لباس قیمت مناسب برای دخترم بگیرم اما هیچوقت نمیبینی جنس ارزون بگیرم چون توی دید اطرافیان و نحوه برخوردشون حتی تاثیر داره و دختر من چون خیلی شیک پوشه همیشه احترام بیشتری بهش میذارن و حواسشون بیشتر جمعه که ناراحتش نکنن ( من رو این قضیه حساسم و به بقیه مستقیم و غیرمستقیم گفتم که روی تربیت بچه ام بسیار حساسم ) 

همسرمم که اصلا نیاز نیست چیزی بگم از اونور بوم افتاده و کلا لباس مارک اونم یکی دوتا نه چندین تا توی کمدش داره و خیلی به خودش می‌رسه 

سال‌های اول زندگی من نقش زن فداکار رو بازی میکردم و خب اون پول خرج دیگران شد تا اینکه الان به خودم ارزش میذارم شوهرمم رفتارش کاملا عوض شده 

این تا اینجای کار 

حالا میخوام از خواهرشوهرم بنویسم 

رئیس یکی از اداره های شهرمون هست و خب درآمد نسبتا خوبی داره خودش 

یه دختر بچه داره که ماشالله بسیار باهوش و بازیگوشه 

شوهرش هم توی یه شرکت کار میکنه که حدودا ماهانه بین ۴۰-۵۰ میلیون درآمد شوهرشه 

اما یکبار تن این زن و شوهر و بچه یه لباس شیک ندیده کسی 

همیشه از حراجی ها خرید میکنه و همیشه لباس های گشاد 

مگه یه بچه ۱۰ ساله توی یکسال چقدر رشد میکنه؟ 

چند روز پیش تولد دخترش بود و هرچقدر این بچه اشک ریخت حتی یه کیک براش نگرفت و غرور این بچه توی جمع شکست 

فقط و‌فقط طلا میخره و رو هم میکنه میگه میخوام خونه بسازم 

خب اون خونه اگر ۶ ماه دیرتر ساخته بشه دنیا به آخر می‌رسه؟ 

یا این بچه دیگه کی ۱۰ ساله میشه؟ 

دیگه کی قراره بچگی کنه ؟

هرچقدر اطرافیان بهش گفتن این بچه استعداد داره ببرش مدرسه غیرانتفاعی گفت من از این پولا ندارم 

گفتن خب ببرش کلاس زبان گفت زوده براش 

گفتن خب یه کلاس ورزشی ببرش این انرژی زیادش تخلیه بشه 

خداشاهده دو سه جلسه برد زیمناستیک بدون لباس 

این بچه باید با شلوار لی و کتونی ورزش می‌کرد جلوی بقیه همسن و سال هاش 

یه زن میاد برای نظافت پله های ساختمان ما 

برگشت به من گفت خواهرشوهرت چرا اینجوری لباس میپوشه ؟ گفتم چطور 

گفت چند وقت پیش اومده بودیم برای نظافت از دور داشته میومده من با همکارم ( دو نفر بودن) گفتیم این اومده گدایی 

همکارم گفته نه فکر کنم از اعضای ساختمان باشه 

تا اینکه متوجه شدیم خواهرشوهرته 

نه به شوهرت که اینقدر به خودش می‌رسه نه به این خواهرش 

شما فکر کنید یه نظافتچی که خودشم شرایط مالی خوبی نداره همچین فکری کرده بود 

خب این پول دیگه کی قراره به دردمون بخوره ؟ 

من‌نمیخوام بگم من‌خوبم 

من پر از ایرادم بدتر از من شوهرمه که اصلا جای بحثی نیست از اونور بوم افتاده و فقط به فکر لباس و خوراکه و هزارتومن پس انداز نداره و نمیذاره منم داشته باشم 

اما اینجوری هم خوب نیست خود آدم هیچی بچه بیشتر از همه آسیب میبینه 🥲 

خیلی دوست داشتم براش کیک بپزم ببرم اما چون تولد دخترمم‌این عمه اش کادو نداد حقیقتا صلاح ندیدم و‌گفتم فقط خودمو بی عزت می‌کنم 

حالا باز دلم راضی نیست میگم یکبار یچیزی ببرم براش خوشحال شه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها شما مرغ کامل میخرین یا سینه و رونباقی مرغ مصرف نداره کمر و گردنکدومش بصرفه تره

سلام من مرغ کامل 

خونه داداشام براشون فقط رون چون سینه نمیخورن 

من خودم رون‌دوست دارم و شوهرم سینه 

سر همین خداروشکر تنهای جاییه که به یه تفاهمی رسیدیم😂 

اگه رون اضافه بیاد که نمیاد مسما می‌کنم میذارم لای برنج 

رون های اضافی رو الویه 

گردن و بال هم‌مزه دار‌میکنم به عنوان بال مزه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام من مرغ کامل خونه داداشام براشون فقط رون چون سینه نمیخورن من خودم رون‌دوست دارم و شوهرم سینه سر ...

ببخشید سینه های اضافی ر‌و الویه 

نمیشه ویرایش کرد 

سلام من مرغ کامل خونه داداشام براشون فقط رون چون سینه نمیخورن من خودم رون‌دوست دارم و شوهرم سینه سر ...

خب چرا مرغ کامل اگ رون و سینه مصرفتتونه

منم فقط رون و سینه مصرفه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خب چرا مرغ کامل اگ رون و سینه مصرفتتونهمنم فقط رون و سینه مصرفه

اخه به نظرم مرغ کامل اقتصادی تر باشه تا رون‌و سینه جدا 

سینه جدا خیلی قیمتش بالاس 

البته نمی‌دونم چقدر حرفم منطقیه من به نظرم مرغ کامل اقتصادی تره 

سلام خانمها شما مرغ کامل میخرین یا سینه و رونباقی مرغ مصرف نداره کمر و گردنکدومش بصرفه تره

عزیزم من مرغ کامل میگیرم

رون و سینه و فیله که وعده اصلی درست می‌کنم

بال و گردن و دنده اینا رو مزه‌دار میکنم میذارم فر یا توی سوپ می‌ریزم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اخه به نظرم مرغ کامل اقتصادی تر باشه تا رون‌و سینه جدا سینه جدا خیلی قیمتش بالاس البته نمی‌دونم چقدر ...

من اون زمانی که حرفه ای ورزش می کردم خیلی مصرف سینه مرغم زیاد بود می رفتم سینه مرغ میخریدم 

یک بار گفتم بزار مرغ بخرم ببینم چقدر اختلافش هست 

خیلی فرقش میشه 

مرغ کامل خیلی برای آدم ارزون‌تر میافته حتی اگه گردن و پشت کمرش رو هم مصرف نکنی باز هم کلی اختلاف داره 

هرپولی منظورم اینه میشه برداشت کرد؟ من حقوقموواریز کنم ازونجا اقساطمو بدم بازم امتیازش جمع میشه؟ فعل ...

بله میشه عزیزم و به همون نسبت امتیاز حساب میشه .

و اینکه ضامن باید فقط یک نفر که در بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری خوبی داشته باشه معرفی کنید . 

عزیزم چقدر دپرس شدمچرا طاهاتو دادی ک انقدر حال خودت بد بشه؟نقدینگیتو بده یه طلای شیکحالت دگرگون میشه ...

عزیز دلم ایشون ماشین خریدن و سه ماهه چک دادن به مبلغ ۳۵۰ ملیون و من بهشون گفتم این مبلغ زیاده و نمیتونی پاس کنی در اخر هم نتونست پاس کنه و میخواست ماشین به ضر زیادی بفروشه که من گفتم طلا دارم و میفروشم ناراحتیم بابت طلاها نیست بیشتر بخاطر هفت هشت ماه تلاشم برای استخدامیه و در اخر رد شدم این بدترین ضربه بهم زد چون واقعا امید داشتم قبول میشم..دیگه انگار حکمتی بوده و خدا قراره بهترشو سر راهم قرار بده❤️ ..

انشاالله یکم حالم بهتر شد میرم یه طلا خوشگل میخرم و با دوستان به اشتراک میزارم عکسشو با هم دیگه ذوق کنیم 🙂

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
2810