خب خانمای گل سلام ..
اومدم یخورده براتون بنویسم وبرم که دخترامو بایدببرم باشگاه..
خداروشکر به کمک پس انداز ماه گذشته وکارکرداین ماه همسرم قسطا روتا دهم تسویه کردم..قسطهای ۱۲ام تا۱۵ام روهم گذاشتم کنار...حالاتا۱۷ام باید۵۵۰۰بایدجمع کنم برای اقساط که ۱۷۰۰جوره وبقیشوبه امیدخداجمع کنم..
امروز پس انداز ممیلی روفروش زدم ۲۷تومن سودکردم که اون ۲۷تومنو بخودم جایزه دادم وجاسوییچی میخواستم خریدم...
ویه مقدارم نقدی داشتم گذاشتم روش شد ۱تومن..
بعد یه مدت بود اسنپ بهم اعتبار ۲تومنی داده بود اصلا جورنمیشدخریدش ...خلاصه امروز یه پلاک ریز پیداکردم به قیمت ۱۶۰۰وخورده ای درسته گرون بود ولی خریدمش چون قسطی بود وپولشو ۱۵۰تومنشو ازخرجی خونه برای فرداکنارگذاشته بودم دادم که همسرم انشاله امروز خوب کارکنه جایگزین میکنم بقیشم از همون پس انداز ۱ملیونی حدود ۲۷۰ازش برداشتم واین رو میزارم کنار برای تولددختربزرگم که بهمن ماهه...بقیه اعتبارم رونگهداشتم یه کیف مدرسه برای دختروسطیم بردارم که فعلا چیزی ندیدم تواسنپ.
حدود۵۲ملیون پس لندازکرده بودم که دیدم والا رشد طلا دوبرابرسودبانکیه اونم امروز تبدیل کردم به دوتا النگو ۹گرم و۲۵۰...که ۴درصد حساب کردبدون اجرته...۶ملیونو۲۵۰هم مونده پیشش گفتم اونم برام یه چیزی بیاره فقط بدون اجرت باشه چون نمیخوام بندازم.
بعدددد اینکه بازهم میخوام جمع کنم تو میلی به ۱تومن برسه فروش میزنم امروز که فروش زدم همش ۴۵دقیقه طول کشید پول بحسابم نشست..
خب یه جمع بندی کنم وبرم ...
۵۲تومن طلای بدون اجرت گرفتم
یه اتوموبیل ولوازم آرایش کامل که دیگه عروسیها لازم به خرجهای وحشتناک ارایشگاه نیست..
۱تومن هدف پس انداز نقدی داشتم که اکی شد
کادوتولددخترم جورشد...فقط بایدپول کیک وایناروجمع کنم..
هزینه درست کردن ابروهامم دارم جمع میکنم که حدود فکرکنم ۲۰۰شده ...
بعدش بایدهزینه رنگ مو هامو جمع کنم که ۱۵۰۰میشه ...حالاکه بگم دوتاقسط بهش بدم.
هزینه خیاطی هم دارم اونم جمع کنم .
وهزینه تعمیرماشینها که شاید مجبور بشم به همون ۱تومن پس انداز هم دست بزنم ولی ایرادنداره عوضش ارزش داره.
انشاله اینور سال کارهای عقب افتاده روجورکنیم وسال جدید پرتلاش وبا اراده قوی ادامه میدیم...به امیدخدا