2777
2789
سلام دوستان تورو خدا هرکسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم .همسرم هر دفعه ارز دیجیتال میخره و هر د ...

با تهدید درست نمیشه؟مثلا بگی اگر دور اینو خط نکشی من میرم 

اول باهاش منطقی صحبت کن بگو که ببین همه دارن پیشرفت میکنن بگو ببین فلانی چه ماشینی خریده مگه تو چین کمتراز اونه 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
خب بهش بگو بیا باهم اموزش انلاین ببینیم و بعد بخره که بدون چی بخره

الان دو سه ساله همین کارشه نزدیک به ۵۰۰ میلیون پول رو حروم کرد یه وام گرفت که داره هنوز قسطش میده و بالای ارز رفت . خسته شدم واقعا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با تهدید درست نمیشه؟مثلا بگی اگر دور اینو خط نکشی من میرم اول باهاش منطقی صحبت کن بگو که ببین همه دا ...

تهدید نه چون از اینطور اخلاقا خیلی بدش میاد و ممکنه لج کنه ولی با مهربونی و محبتم بهش گفتم چند روز خوبه دوباره میرم تو رمز ارزش نگاه میکنم میبینم بقیه پول حقوقش رو ارز خریده و اگه منم بگم فلان چیزو میخوام تا جایی که راه داره نمیگیره منظورم وسیله و جاب جایی خونه اس وگرنه لباس و لوازم ارایش و خرج دکتر میده

ببخشید عزیزم منم نظرمو در مورد این داستان بگم اصلا هم حق نداره پدر و مادر هم به عمر شکم ایشون رو سیر ...

مرسی واسه نظرت از اون روز که این اتفاق ها رو شنیدیم انگار غم زندگی هممون رو گرفته چون شوهر خالم یه پیرمرد خیلی ضعیف شده وقتی شنیدم که با گریه حرف میزده و تعریف میکرده که میخواست بزنتم سر پول دیدم به دنیا عوض شده

خیلی حس بدی گرفتم میگم مگه این دنیا چه ارزشی داره که انقدر همه با هم میجنگن

حالا خودم در حال حاضر سر ورشکستگی شوهرم بدترین روزهای مالی و تنش زا رو دارم میگذرونم غصه اطرافیان هم ادمو نابود میکنه تهش میگم شکر خدا چشم به ارث کسی نداریم هر چی باشه جون میکنیم و درست میکنیم

مرسی ازت

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سالها باشگاه رفتم و هرگز واسه مربیم هیچی نخریدم😁موقع برنامه دادن و شهریه باشگاه مگه بهمون تخفیف مید ...

مرمری جون من سالهاس با این مربی م کار کردم و خیلی باعث پیشرفتم شدن ایشون . در کنار ایشون تونستم مدرک مربیگری و داوریم بگیرم . البته هرسال براشون تولد میگیریم و پول جم میکردیم و یه کادو گرون براشون میخریدیم اما امسال قرار بر این شد که هرکس جدا بخره کادو . واسه همین پرسیدم.   

سلام عزیزم صبح به خیر ممنون از چیزایی که برامون نوشتیمریم جون از اونروزی که با شما صحبت کردم حال دلم ...

با احترام به نظرات دوستان ، لطفأ در صورتی که با عرایض بنده مخالف هستید ، این پست رو نادیده بگیرید تا جو تاپیک به هم نخوره و شرمنده استارتر و دوستان نشیم🙏❤️

سلام عزیزم قربونت برم ، الهی حال دلت همیشه خوب باشه و برامون از خوشیا و خوشبختیات بگی🤲 عزیزم بشین دلیل و علت رفتارای زندگیت رو پیدا کن ، ما به این دنیا نیومدیم که سختیا رو تحمل کنیم و رنج و سختی بکشیم ، مگه خدایی که اول هر سوره از قرآن میگه بنام خداوند بخشنده مهربان ، سختی و عذاب ما رو دوست داره؟ قطعأ نه ، که اگه اینطوری باشه دیگه مهربونیش کجا بود🤔 خدا چالش ها رو در مقابلمون میذاره تا حل مسأله بیاموزیم و سربلند از چالش و امتحان بیرون بیاییم ، نه اینکه مثل قدیمیا تحمل کنیم و دم نزنیم تا عمرمون تموم بشه ، هر رفتاری یه ریشه و سر منشأیی داره ، نمیگم همه چی تقصیر زنه ، بعضی مردا در اثر تربیت ناصحیح یا سختیایی که تو زندگیشون کشیدن یا حتی ذاتی قلدر و بداخلاق میشند ، ولی دور از جونشون ، هزاران بار دور از جونشون ، انسان اگه کار بلد باشه وحشی ترین و چموش ترین اسب ها رو هم رام و اهلی میکنه چه برسه به شریک و همدم زندگیش که باید قلقشو پیدا کنه ، اصولأ مردا اگه قدرت و اقتدارشون زیر سوال بره یا مشکل جنسی داشته باشند ، برای اثبات مردانگی خودشون پرخاشگر و بددهن و بداخلاق میشند ، میخوان ثابت کنند که رییس خونه خودشونند و قدرتشون رو به رخ زن بکشند ، خدای مهربون راه و روش زندگی مشترک رو یادمون داده ولی افکار غربگرایانه که تو ذهنمون کردند ما رو از سخن خدا دور کرده و خواستیم به قول غربیا برابری زن و مرد رو ثابت کنیم، جای زن و مرد عوض شد و به مشکل خوردیم ، دوست داشتی بزن تو گوگل و (روایت حولاء) رو بخون ، وقتی بخونی اونوقت میبینی که چقدر از سخن خدا و زندگی زناشویی عقبیم 🥲 اگه خواستی برات عکس کانال آموزشی همسرداری رو میذارم ، لینک دعوتش رو بزن و عضو شو ،نظر من اینه که حتمأ تو کلاساش شرکت کن ، هزینه اش خیلی ناچیزه ، انشاالله خدا کمکت میکنه ، اول زندگیت رو میسازی و بعدش آینده و ثروت و آرزوهات روزیت میشه انشاالله🤲

@royayezendegi    ، عزیزم رویا جون منو ببخش اگه نوشته هام مطابق تاپیکت نیست ، یه بار برا یه عزیزی نوشتم تو دور همی پاسخ میدم ، بعدش چندین تا پیام داشتم که کدوم صفحه از دور همی😃 خلاصه فکر کردم اگه یه پیام بنویسم بهتر از اونه چندین تا پیام و پاسخ بدیم و تاپیک جلوتر بره ، انشاالله به لطف خدا و تاپیک شما و راهنمایی های دوستان همه خانوما اول خوشبخت و سعادتمند باشند و بعدش ثروتمند و عاقبت بخیر🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
چ موقعی از شب میخونید ؟

عزیزم از نیمه شب شرعی حدود ساعت ۱۱/۵تا اذان صبح وقت داره ،اگه زود می خوابید همون ساعت ۱۲ بخونید و بخوابید ، یا اگه خیلی زودتر میخوابید ، ساعت رو ده دقیقه تا یک ربع قبل از اذان صبح کوک کنید که بهترین وقتش نزدیک اذان صبحه😍 اگه هم مثل من شبا تا دیر وقت بیدارید هر وقت خواستید در خونه خدا برا راز و نیاز بازه😍

مرمری جون من سالهاس با این مربی م کار کردم و خیلی باعث پیشرفتم شدن ایشون . در کنار ایشون تونستم مدرک ...

عزیزم من باشگاه کار میکنم بهترین چیز برا مربی وسایل ورزشی هست

لگ قمقمه کاور

گل اینا هم دیدم گرفتن

کیک گرفتن و تولد گرفتن تو باشگاه هم بانمکه

کادوی گرون‌تر که دیگه میشه مکمل

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
مامان کلی کاغذ که ایه توش نوشته زده به در و دیوار ، نماز و قران میخونه اخه با اینکارا مگه روزی میاد ...

حتمأ عزیزم ، حرف شما صد در صد درسته ، که اگه اینچنین نبود اینهمه آدم تو این تاپیک چیکار میکردند؟ اگه دقت کنید من گفتم برا برکت خونه ، برکت چیه؟ باید درآمدی باشه تا برکتی داشته باشه ، باید حرکتی کنی و پول و درآمدی داشته باشی تا از خدا طلب برکت داشته باشی ، کاملأ با حرف شما موافقم بانو❤️

مرسی واسه نظرت از اون روز که این اتفاق ها رو شنیدیم انگار غم زندگی هممون رو گرفته چون شوهر خالم یه پ ...

خواهش میکنم عزیزم حق داری ناراحت باشی اگه این چیزا برای آدما عادی بشه دنیا جای ترسناکی میشه

امیدوارم مشکل مالی خودتون هم به زودی به پایان  برسه و به آرامش مالی برسین و از جنبه های دیگه هم به شرایط مطلوب و دلخواه برسین💐

هزاران لایک داریمثلا از اقوام ما حقوق شوهرش رو کاملا خرج های بیخود میکنهشوهرش هم مثل خودشهیدونه آپار ...

وااای عزیزم ، کسی که طاقت دیدن دارایی های مردمو نداره و تهمت دزدی میزنه ، به شدت حسوده و حسادت نمیذاره پیشرفت کنه ، مگه میشه حسود باشی و چشم تنگ و بعدش دعای رزق و روزی بخونی ؟ کجا خدا همچین آدمی رو قبول داره؟ تازه من کجا گفتم حرکتی نکنید و دعای رزق و روزی بخونید ؟ اون پیام رو در جواب دوستی نوشتم که از مال دنیا در حد قابل قبولی بهره مند هست و دنبال برکت خونش بود ، ایشون از خراب شدن آسانسور ساختمان مسکونی که همه واحدهاش  مال خودشونه صحبت کردند ، برکت برا مال و داراییشونه نه اینکه بشینند یکجا و آسمون سوراخ بشه و پول بیاد براشون.

در راستای حرف شما و این خانوم ، حضرت علی (ع) میفرمایند : چه عدالت پیشه است حسادت ، قبل از همه صاحب خود را میکشد .

هیچ وقت حسود و ولخرج پیشرفت نمیکنند.

خواهش میکنم عزیزم حق داری ناراحت باشی اگه این چیزا برای آدما عادی بشه دنیا جای ترسناکی میشهامیدوارم ...

ممنونم عزیزدلم محبت داری 

مرسی واسه دعای خوبت  

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
کتابخونه‌ام🥰🥰البته دیگه جا ندارم یکی دیگه سفارش دادم منتظرم برسه

آفرین این حجم از کتاب نشانه شعور و دانایی  هست ولی اسم کاربری سختی داری آدم کمرش رگ به رگ میشه تا بخونه 

2810