2777
2789
شمام مثل من خرج خونه دستتون نیست یه پولی برای خودتون میگیرین منم همسرم همه مخارج خونه و بچه ها باخود ...

بله عزیزم من فقط هر چقدر بمونه از حقوقش بعد کسر قسط و هزینه ها میزنم به کارتم خودم از گوشیش میزنم همسرم من اینطوری راضی شد منم دوست ندارم آرامش مون رو بهم بزنم البته من راضیم چون تونستم مقدار کمی خداروشکر پس انداز کنم کلی قوت قلب بود برام

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوازم خونه عزیزم با گوشی فروشی که البته من به اینا اصلا احتیاجی ندارم نه کسی نمیخره خرید و فروششم غی ...

یعنی بابت این کارت از حقوق تون پول کسر میکنن ؟کارت هدیه نیست ؟اگه اینطور کارت و خرج نکنید
در غیر این صورت طلا خوبه
بازم لیست و با دقت نگاه کن زنگ بزن حتما توش چیزی پیدا میشه
یه کارت دو تومنی هم به ما هدیه دادن که تونستم جایی پیدا کنم کیف و کفش چرم داره و خرید کردم درسته قیمتش بالا بود ولی به چشم هدیه نگاه کردم

بله عزیزم من فقط هر چقدر بمونه از حقوقش بعد کسر قسط و هزینه ها میزنم به کارتم خودم از گوشیش میزنم هم ...

من متاسفانه همسرم اهل پس انداز نیس کلا معتقد هس یه پول زیاد باید باشه تایه کاری کرد منم دیگه ولش کردم به حال خودش ازاین به بعد می‌خوام کم کم ازمیلی خرید بزنم اگه کلاه نره سرم ماهی 3ونیم دارم

سلام دوست جونا🙋‍♀️

ميخوام از حركت اقتصاديم بهتون بگم 

يه مراسم  داريم بعد هي فكو فاميل ز ميزدن من اينو خريدم اونو خريدم تو چي خريدي واي منم جوگير به همسرم گفتم من لباس ميخوام خلاصه ديدم ذهني نميشه آوردم رو كاغذ ديدم دو ميليون ميشه بعد اومدم در كمدمو باز كردم ديدم كت دارم شال دارم تونيك دارم بوت دارم فقط شلوار بگ ميخواستم چون شلوار ليهام لوله اي هستن با كت كوتاه جلوه خوبي نداره و راحت نيستم توش حالا قرار يه شلوار لي مشكي ذغالي بخرم بتونم با همه چي ست كنم و يه تومن ميزنم به كارت طلا 

و با خودم گفتم مگه قرار منو بپسندن يا دختر ١٨ساله ام هي تيپ خفن بزنم من از تيپ خودم راضي هستم اونم بخاط دو ساعت دو تومن خرج كنم زن متاهل فقط بايد رو لباس زيرش مانور بده و لباس تو خونه و خودشو براي همسري خوشگلو خوشتيپ كنه😂 البته ظاهر بيرونم مهم هست من ساده پوشم مثلا كت شلوار مشكي و عاشق رنگ مشكي هستم 😎

اينم از حركت اقتصادي من هميشه شاد و سلامت باشيد آرامش داشته باشيد و حسابهاتون پر از پول باشه

الهي به توكل نام اعظمت🤲 خدايا شكرت 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سالها باشگاه رفتم و هرگز واسه مربیم هیچی نخریدم😁موقع برنامه دادن و شهریه باشگاه مگه بهمون تخفیف مید ...

همسایه مون به هزار زحمت پول جمع مب کرد بره باشگاه

چند ماهی رفت و بعد چند ماه دیدم دیگه نمیره 

گفت هر روز یه مراسم میگیرن هر دفعه ۳۰۰ ،۵۰۰ میگن جمع کنیم

یه بار تولد مربی 

یه بار روز دختر

یه بار روز زن

حالا اینا مثال بودا

بنده خدا میگفت چند نفر بودیم که واقعا وسعمون نمی‌رسید

میگفت یک نفر گفت من نمیدم 

چنان بقیه ریختن سرش خسیسی 

میگفت از پایان ترم اون خانم نیومد

منم چون روم نشد چیزی بگم دیگه نرفتم

به نظر من مهارت نه گفتن اینجاها خیلی لازمه

الان اینقدر زندگی خرج های مختلف داره که وقتی نمیتونیم باید بگیم نه 

حالا یکی شاید دوست داره کادو بخره مثل دوستمون 

جریانش جداست

ولی همسایمون نباید به خاطر همچین چیزی از باشگاهش میگذشت

یعنی بابت این کارت از حقوق تون پول کسر میکنن ؟کارت هدیه نیست ؟اگه اینطور کارت و خرج نکنید در غیر این ...

آره عزیزم هر ماه 3 میلیون کم میکنن سه سال هستش هر چه بادا باد دیگه چاره ای نیست میرم طلا میخرم

ببخشید عزیزم منم نظرمو در مورد این داستان بگم اصلا هم حق نداره پدر و مادر هم به عمر شکم ایشون رو سیر ...

منم نظرم همینه

اما همه پدر و مادرها مهربون و دلسوز نیستن

نمونه اش یکی از اقوام دامادمون

پسرشون رو از بچگی فرستادن سر کار 

این پسر تا ۳۰ سالگی هر چی کار کرد پدر و مادر حیف و میل کردن

وقتی خواست ازدواج کنه یه هزاری نداشت

حتی بعد ازدواجم ازش انتظار داشتن بازم بهشون پول بده

با اینکه خودشون درآمد داشتن

این پسر و همسرش

بعد ازدواج از صفر شروع کردن

حالا این وسط عروس شده آدم بده داستان

چون الان اینقدر قسط دارن که تو خرج خودشون موندن چه برسه بخوان بازم به پدر و مادر پول بدن

حالا مادرشوهر همش میگه عروسم اومد پسرمو ازم گرفت

آیا این پسر حق زندگی نداره

۲۰ سال هر چی داشت داد به پدر و مادرش 

یه لباس درست تن خودش نبود

اگر اون مادر و پدر درایت داشتن

حداقل نصف حقوق پسرشون رو براش پس انداز میکردن

نه اینکه پسر توی ۴۰ سالگی هنوزم نتونسته یه خونه داشته باشه

این پسر هم الان ناراحته

ولی به روی پدر و مادرش نمیاره

اما هر روز باید نیش و کنایه مادر رو بشنوه که اره زن گرفتی بی معرفت شدی

من متاسفانه همسرم اهل پس انداز نیس کلا معتقد هس یه پول زیاد باید باشه تایه کاری کرد منم دیگه ولش کرد ...

آره همسر منم هر چی گفتم قبول نکرد الان دیگه اینطوری میکنم اول که حقوق گرفت از قسط و خرج  خونه حقوقش روکم میکن باقیش میره تو کارت من واسه پس اندازه هر دو ماه یا سه ماهم تبدیلش میکنم خداروشکر برای من که تا الان پس اندازی نداشتم خوبه

سلام دوستان تورو خدا هرکسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم .همسرم هر دفعه ارز دیجیتال میخره و هر دفعه ضرر میکنه و بهش میگم خیلی ناراحت میشه میگه من خرج مخارج تورو میدم دیگه تو حریم خصوصی من دخالت نکن. هر چی بهش میگم از رو خیرخواهی بهت میگم ولی گوش نمیده. دلم واقعا به درد مرد خوب زحمت کش ابرومند اصلا ازارش به کسی نمیرسه ولی همین اخلاقش بده معتاد ارز دیجیتال شده و تا یه تومن گیرش میاد ارز میخره .صدبار تا حالا دعوامون شده رو این مسئله . خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه چطور باش برخورد کنم 

منم نظرم همینهاما همه پدر و مادرها مهربون و دلسوز نیستننمونه اش یکی از اقوام دامادمونپسرشون رو از بچ ...

درسته خیلی حرفت حق هست متاسفانه خانما همه ی پدر و مادرا دلسوز نیستن و همش توقع بیجا از پسر دارن نمونه زیاد دیدم دور و برم که طرف بعد از ۳۵ سالگی هیچی نداره جرا چون که همش از بچشون توقع دارن

سلام عزیزم منم هستم این چالشو شما ازمیلی خرید میکنید یا پارسیان؟

کمی از میلی خرید زدم اما راستش می ترسم از این آپ ها در کل تو حسابم نگه میدارم و طلا می خرم خیلی آدم خودداری هستم و می تونم پول جمع کنم و خیلی بازار نمیرم که جوگیر نشم و خرید کنم

2810