2777
2789
عزیزم میشه شماهم @masumehjoon وبقیه خانمهااگه میدونیدیه کمکی بهم بکنیدمن یه 200تومنی توبانک دارم که ...

سلام عزیز روزتون بخیر ما هم قراره تقریبا همین کارو کنیم یه ماشین پراید داریم اونو بدیم بقیش رو اقساطی فعلا هنوز نرفتیم سراغ نمایشگاه دارا که ببینیم شرایطش چجوریه 

ولی احتمالا کلی سود و درصد میخوره 

من به همسرم چند ماه و گفتم پول بزاره یه بانک وام برداره بجای اقساطی با سود زیاد قبول نکرد 

ولی شما اگه تونستی وام برداری بگیری بهتره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
چشم عزیزم حتمأ 🙏 قربونت برم من قشنگم ،خوشحالم براتون مفید بوده❤️ عزیزان فقط از نماز شب غافل نشید که ...

مامان کلی کاغذ که ایه توش نوشته زده به در و دیوار ، نماز و قران میخونه
اخه با اینکارا مگه روزی میاد ؟؟؟
بعد از من توقع داره خرج صفر تا صدشو بدم خودش هیچ تلاشی نمیکنه حداقل طلبشو بگیره
بهشم میگم ناراحت میشه میگه همه بچه ها خرج خانواده شون میدن
منظورم به شما که این پیامو گذاشتی نیست فقط دلم پر بود ولی اخرشم اضافه کن خدا گفته از تو حرکت از من برکت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سالها باشگاه رفتم و هرگز واسه مربیم هیچی نخریدم😁موقع برنامه دادن و شهریه باشگاه مگه بهمون تخفیف مید ...

بالاخره بعداز سااالها یکی پیدا شد با من هم نظر باشه 

تولد مربی به من چه 

مثل اینکه من برم بانک یا فروشگاه یا سبزی فروشی واسه طرف کادو یا کیک تولد بگیرم 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
عریزم از اون مغازه پارسیان یا ربع سکه بانکی نمیشه بردارین؟

نه متاسفانه نداره منطقه ی بالاست با یه پاساژ باکلاس که اجرا طلاهاشم خیلی بالاست😑

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
بالاخره بعداز سااالها یکی پیدا شد با من هم نظر باشه تولد مربی به من چه مثل اینکه من برم بانک یا فروش ...

کاش این رسمهایی ک جدید باب کردن برچیده بشه

روز معلم کم بود اینا هم اضافه شدن

یکی مثل من روزانه صد جا میرم. و مربیم یکی از صد تا ادمیه ک میبینم و پر از دغدغه ام

اصلا ن پول اضافی دارم نه وقت نه حوصلشو

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نه متاسفانه نداره منطقه ی بالاست با یه پاساژ باکلاس که اجرا طلاهاشم خیلی بالاست😑

دیگه با کجا قرارداد داره به جز طلا فروشی ؟
نمیتونید به کسی بفروشید با مبلغ پایین تر ؟
با خود طلافروشی براتون نقد نمیکنه ؟
در اخر اگه راهی نبود فک کن هدیه بوده و طلای اجرت دار شیک برای خودت بخر

مامان کلی کاغذ که ایه توش نوشته زده به در و دیوار ، نماز و قران میخونه اخه با اینکارا مگه روزی میاد ...

هزاران لایک داری

مثلا از اقوام ما حقوق شوهرش رو کاملا خرج های بیخود میکنه

شوهرش هم مثل خودشه

یدونه آپارتمان نقلی دارن اونم ارث از پدر شوهرش رسیده

عملا اینا به غیر از یه ماشین مدل پایین چیزی به زندگی اضافه نکردن

تا اینجام به من اصلا ربطی نداره زندگی خودشه شاید دلش بخواد پولشو آتیش بزنه

بعد روی یخچالش پر دعای رزق و روزی

خودشم زودتر از ساعت ۱۱ و نیم بیدار نمیشه

هیچ تلاشی نمیکنه 

فقط یدونه درآمد شوهرشه 

حالا تو مهمونی ها 

همش میگه نمیدونم مردم از کجا میارن

فلانی ماشین خوب داره دزده🙄🙄🙄

فلانی خونه خوب داره باباش دزد بوده 🤢🤢🤢

فلانی با گدا بازی زندگی جمع کرده🤯🤯🤯

فلانی که همیشه گشنه است🫨🫨🫨

فلانی که نون نمیخوره اونجوری خونه داره😱😱😱

خدا گفته دعا کنید همزمان تلاش کنید😉😉😉

سلام بر دوستان عزیزم دوستان من تازه تقریبا از بعد عید این تاپیک باارزش رو پیدا کردم که برای من مطالب بسیار آموزنده و خوبی بود من خیلی چیز ها یاد گرفتم من تقریبا 6 ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم  متاسفانه اوایل ازدواجمان من مدیریتی نداشتم با اینکه نه اجاره خونه میدادیم نه خرج خونه ی آنچنانی خرج خونه صفر بود خانواده ها زحمتشو میکشیدن ولی من هر لحظه در حال خرید لباس اینا بودم وقتی مراسمی بود باید حتما آرایشگر و لباس آنچنانی میخریدم ما هم فامیل بازی زیاد داریم خیلی عروسی میرفتم با بیفکری هام 100 گرم طلا فروختم و 10 عدد ربع سکه کادوی سر عقدم رو هم فروختم و البته نمیدونم چیشد تو این چند سال فقط یه ماشین خوب تونستیم بخریم و بقیه اش من به هیچ و باد دادم خداروشکر با این تاپیک آشنا شدم و الان واسه هزار تومان از پولامون ارزش قائلم و الکی خرج نمیکنم من باکس بندی نمیتونم بکنم چون همسرم خوشش نمیاد ولی هر وقت حقوق میگیره به مبلغی رو میزنم به کارتم و اصلا دست نمیزنم زیاد که شد طلا میخرم 😇😇

دیگه با کجا قرارداد داره به جز طلا فروشی ؟نمیتونید به کسی بفروشید با مبلغ پایین تر ؟با خود طلافروشی ...

لوازم خونه عزیزم با گوشی فروشی که البته من به اینا اصلا احتیاجی ندارم نه کسی نمیخره خرید و فروششم غیر قانونی هستش همسرمم خیلی ترسو

سلام به معصومه جون و بقیه ی همراهان 

ما این هفته رفتیم سفر همدان داشتن سیب زمینی برداشت میکردن .اونجا به عنوان سوغات حدود ده کیلو بهمون دادن با خیارشور آوردیم 

منم طی عملیات انتحاری دیشب بعد ۱۲سال هوا پزمو روشن کردم برای اولین بار و یه سینی سیب زمینی حلقه شده با آویشن وادویع درست کردم خیلی خوب شد 

امشبم احتمالا الویه درست کنم 

اگر قبلاً بود انقد میموند تا خراب بشه اما الان با حرفهای شما متوجه شدم که باید از نعمتهایی که وارد زندگیمون میشه استفاده کامل وببرم

سلام بر دوستان عزیزم دوستان من تازه تقریبا از بعد عید این تاپیک باارزش رو پیدا کردم که برای من مطالب ...

شمام مثل من خرج خونه دستتون نیست یه پولی برای خودتون میگیرین منم همسرم همه مخارج خونه و بچه ها باخودشه

کاش این رسمهایی ک جدید باب کردن برچیده بشهروز معلم کم بود اینا هم اضافه شدنیکی مثل من روزانه صد جا م ...

دقیقا 

کاش روز آرایشگر هم اضافه میشد ماهم یه فیض می‌بردیم 🤣

2810