2777
2789
میدونی عزیزم جال اینجاست که دو تا از خواهر بزرگاش اون موقع متاهل بودند هر دو ماه یه شامی نهاری میومد ...

ببخشید عزیزم منم نظرمو در مورد این داستان بگم 

اصلا هم حق نداره پدر و مادر هم به عمر شکم ایشون رو سیر کردن مگه چیزی طلب کردن؟

از طرفی آدم این مدلی دنیا رو هم داشته باشه ذره ای ارزش نداره مالی که با بی احترامی به پدر به دست بیاد به چه دردی میخوره؟

مگه آدم نهایت چی با خودش می‌بره ؟

من و خواهرم بعد فوت پدر عزیزم حقمون رو به برادرم بخشیدیم چون برادرم کم سنه و هیچ وحامی و پشتوانه ای نداره و نخواستیم پدرم اون دنیا دلواپس بمونه  ما زندگی خودمون رو داریم منتظر ارث پدری هم نبودیم چون پدرم جان ما بود 

منظورم این نیست که هیشکی ارث پدری نگیره یا مشکلی داره اما نه این مدلی اونم وقتی پدر زنده اس 

عاشق خونت شدم میشه از جاهای دیگه اش هم عکس بزاری ؟؟؟ عاشق کتابخونه ات شدم آدم بشینه تا صبح کتاب بخون ...

کتابخونه‌ام🥰🥰

البته دیگه جا ندارم یکی دیگه سفارش دادم منتظرم برسه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی کوچه پشتی مون یک مغازه لباسشویی لباساش همه از دم ۱۴۰ هزار تومانه. خیلی تبلیغ میکنه. مغازه اش جای سوزن انداختن نیست. رفتم دیدم لباساش تاناکوراییه. اصلا نمیشه از لحاظ بهداشتی به این لباسا اعتماد کرد. مواظب باشین  حالا من دلم میخواد برم به صاحبش بگم یک میز بده به من تا من لباس باکیفیت زیرقیمت تولیدی خودمونو بفروشم بنظرتون قبول میکنه؟؟ اونجا خانما به قصد خرید میان و خیلی توی دیده شدنم موثره. راهکار دارین؟

سلام به همگیفردا روز مریی هست منم برای مربی باشگاهم یک هدیه گرفتم که حدود ۴۵۰ شد اما ۵۰ تخفیف داشتم ...

گلی جون میشه بپرسم چی واسه مربیت خریدی

آخه مربی منم هفته بعد تولدشه نمیدونم چی واسش کادو بخرم . لباس ورزشی تو ذهنمه میترسم اندازش نشه

کتابخونه‌ام🥰🥰البته دیگه جا ندارم یکی دیگه سفارش دادم منتظرم برسه

تاریخ هنر جنسن هم اون بالا دست به سینه نشسته

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
تاریخ هنر جنسن هم اون بالا دست به سینه نشسته

البته اگه درست حدس زده باشم چون جلدش خیلی شبیه

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
سپاس مريم جانم باز اگه دعاي قرآني ميدوني بهمون بگو من همه رو مينويسم ميزنم به گوشه يخچالم مثل اين👇

چشم عزیزم حتمأ 🙏 قربونت برم من قشنگم ،خوشحالم براتون مفید بوده❤️ 

عزیزان فقط از نماز شب غافل نشید که از همه ذکرها سریعتر اثر میکنه ، من همیشه نمازمو اول وقت میخوندم و انواع چله و ذکر رو داشتم ولی از وقتی مداومت کردم بر نماز شب رزق و روزی واقعأ سرازیر شده به خونه ، خودم نتیجه اش رو دیدم همیشه به همه التماس میکنم برا نماز شب ❤️ اگه سختتونه همش رو بخونید دو رکعت نماز شفع و یک رکعت نماز وتر رو بخونید ، اگه اونم نتونستید فقط یک رکعت وتر رو با قنوت مختصر بخونید نیاز نیست همه ذکرای قنوت رو بگید، هر دعایی دوست دارید اونو بگید ، با زبون خودتون از خدا بخوایین و مداومت داشته باشین ، خدا شاهده یه میانبر چند صد کیلومتریه برا طلب رزق و روزی ، به قول یه عالم بزرگ : اگه دنیا میخوایید نماز شب ، اگه آخرت میخوایید نماز شب🤲 التماس دعا🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
گلی جون میشه بپرسم چی واسه مربیت خریدیآخه مربی منم هفته بعد تولدشه نمیدونم چی واسش کادو بخرم . لباس ...

سالها باشگاه رفتم و هرگز واسه مربیم هیچی نخریدم😁

موقع برنامه دادن و شهریه باشگاه مگه بهمون تخفیف میدن؟

الانم ک استخر میرم و با مربیم بعد یکی دو سال مثل رفیق شدیم بازم هیچی نخریدم😁😁😁😁

اصلا نمیدونم تولدش کی هست

نه پرسیدم نه ربطی بهم داره

البته شما هم میل خودتونه ولی صرفا تجربه شخصیم رو گفتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

دوستان پیرو خانمی که گفتن بچم بد غذا هست 

من از بچگی دخترم بگم که گفتم همچی برای بدنت نیاز هست و حتما باید بخوری و هیچ وقت چیز دیگه ای درست نمی کنم مثل معصومه جونم

و به همه اطرافیانم گفتم جلوی بچه ی من حتی اگر عذایی را نمی خورید نگید تا بچم عادت کنه همچی بخوره و خداروشکر راضیم ازش

فست فود هم تو خونه درست می کنم برلش و حتی همبرگر ت دم درست می کنم و اسنک و....

بحث بحث فلسفی نیست گلم صحبت درباره ی چهره ی معصومه جون چیزی نیست که قرار باشه تو تاپیک اقتصادی و پس ...

چیز خاصی هم نبود یه صحبت کوچیک بود 

وسط اینهمه بحثهای بی ربط که واقعا ربطی به مساعل اقتصادی نداره دو سه تا کامنت درمورد چهره واقعا چیز خاصی نبود که کوچ کنم به دورهمی 😅😅😅

ولی باشه کوچ میکنم دورهمی 😆😆😆😆

عزیزم تو ایران وام چهل درصدی هم سود من خودم از ویپاد با بیست و چند درصد وام گرفته بودم که همسرم مخال ...

آره عزیزم طلا همیشه سود بوده و هست من که خیلی تمایل دارم بخرم آخه طلاهامم بیشترشو فروختم واسه چون درصد زیادی گفتم همسرم قبول نکرد ایشالله بتونم راضیش کنم چون من با این پول میتونم برای یهویی 8یا9 گرمی بخرم ممنونم باشیوا دولانیم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
2810