2777
2789
سلام دوستان گل و گلاب ❤️خب چالش هاتون در چه حال ؟انشالله که تونستین و موفق بودینمن که سفت و سخت امرو ...

سلام معصوم جان خوبین .منم متاسفانه حواسم به چالش نبود😐

با دخترم رفتم خرید لباس البته از باکس خود لباس 

اما رفتم توی جو و یه مانتو هم اضافه تر خریدم مجبور شدم 550ت از باکس های دیگه و 500ت هم از خرج خونه بردارم

تازه از بیرون ساندویچ هم خریدم😠😠

من بدهی دارم متاسفانه مدام از پولای مامانم برداشت میکنم بعد دوباره میذارم سر جاش😐🙁🙁

اول ماه سه تومن بدهیمو دادم سه تومن دیگه اش مونده 

امیدوارم بتونم یکم از خرج خونه مدیریت کنم و یه خورده هم ته ماه از باکس ها بردارم و بدهیمو بدم

چالش من پرداخت بدهیمه

ممنون از پیشنهاداتت عزیزم♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه شماهم @masumehjoon وبقیه خانمهااگه میدونیدیه کمکی بهم بکنیدمن یه 200تومنی توبانک دارم که ...

نمایشگاه خیلی خیلی  کلک هستن کلی میکشن رو ماشین یه ماشین ۴۰۰ تومنی برات ۶۰۰ تموم میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم راههایی که من برا برکت خونه انجام میدم اینا هستند، البته که همه شما عزیزان بهتر از من طلب رزق ...

سپاس مريم جانم باز اگه دعاي قرآني ميدوني بهمون بگو من همه رو مينويسم ميزنم به گوشه يخچالم مثل اين👇

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ممنونم از راهنمایی تون چجوری باید وام مهربانی بانک ملی رو گفت ممنون میشم

عزیزم باید داخل سامانه بام حساب مهربانی باز کنید و پول که واریز کردید بعد از یک ماه میتونید میانگین حسابتون رو ببینید . 

خیلی هم عالی عزیزم چرا که نه فدات شم گفتیم هر چقدر از خرجمون موند حتما تبدیل میکنیم چه ده تومن چه پن ...

معصومه عزیزم منم باهات همراهم. دیروز بدون خرج بودم کامل. واسه عصرونه چیزی آماده نداشتیم میخاستم برم از شیرین عسل خرید کنم اما یاد چالش افتادم فوری دست بکار شدم هویچ توی یخچال داشتیم گذاشتم بخار پز شد بعدش پوره کردم با آرد و شکر و هل  حلوای هویچ درست کردم بسیار خوشمزه شد با چایی میل کردیم جاتون خالی.

پولشم گذاشتم دو هفته جم بشه برم از مشتریم یه تیکه طلا بردارم. چون منم مجازی خرید نمیکنم.

راستی معصومه جون ایده فریز کردن موز بسیار واسه من کاربردی بود هر دفه برم خرید موز های قیمت مناسب میخرم میارم خونه خرد میکنم میذارم فریزر هم برای اوتمیل میشه استفاده کرد هم شیرموز . مرسی ازت عزیزم  

بنظر منم حق داشتههمون پول‌ها رو اگه پس‌انداز میکرد الان یه خونه داشت

ما هم بهش حق میدیم اما روش اشتباهی رو پیش گرفته

اون موقع کسی بهش نمیگفته پول بده یا خرج کن به انتخاب خودش انجام میداده حتی پدرش الان میگه من شکمتونو سیر میکردم حتی شده با سیب زمینی لازم نبوده تو انجام بدی تو اون موقع احسان کردی ،همه خواهرا هم میگن ما میدیم بهش اما یک اینکه الان که پدر و مادرمون زنده ن نکنه این کارو دوم اینکه ما هر چی خرج کرده به پول روز میدیم بهش چرا خونه بدیم مثلا یک میلیارد میدیم بهش

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
عزیزم راههایی که من برا برکت خونه انجام میدم اینا هستند، البته که همه شما عزیزان بهتر از من طلب رزق ...

سلام عزیزم صبح به خیر ممنون از چیزایی که برامون نوشتی

مریم جون از اونروزی که با شما صحبت کردم حال دلم خ به با این که چیزی عوض شده و شرایط همونه اما میگم خدایا شکرت 

باورت میشه شوهر من اگه من حرفی بزنم با فحش و فحش کاریه مثلا ببینه سیب زمینی پوست میکنم جملات دقیقش اینه چرااااااا اینجوری خورد کردیییی چتههههه خونه بابات نخوردی ندیدی  ر. ی د م  بهت مامانت کثیفه شلخته ست بهت یاد نداده 

حالا همه رو نمیگم بهت این نمونه کوچیک هستش حالا فک کن مامانم به تمیزی و کدبانویی زبانزد خاص و عامه وضع مالی‌ هم بهتره اماااااا این حرفا اذیتم میکنه

اما جدیدا به خودم میرسم آرایش میکنم جلوی آینه قربون خودم میرم  

اونروزی بیرون بودم دیدم یه خانومی پاهاش باد کرده بود به طوری که انگار یه متکای کوچیک شده بودن پاهاش و به سختی راه می‌رفت اولا رد شدنی آروم رفتم که خانمه اذیت نشه و وقتی رد شدم اول برای سلامتی اش دعا کردم و بعدش گفتم خدایا شکرت تن سلامت مهم ترین ثروت که دارم 

در راستای اقتصادی بودن پستم

دیشب شام نداشتم یعنی فکر کردم دارم اما کم بود تو راه وسایل پیتزا خریدیم و خودم درست کردم

یه کم وسایلش گرون شد اما سس و پنیر و قارچ و سوسیس موند

با مرغ بیشتر درست میکنم وقت نبود. سوسیس خریدم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
بنظر من وقتی حق داره که قبلش قرار همچین چیزی گذاشته باشند . نه اینکه در قالب محبت کاری کنی و بعد طلب ...

میدونی عزیزم جال اینجاست که دو تا از خواهر بزرگاش اون موقع متاهل بودند هر دو ماه یه شامی نهاری میومدن سایر تایم ها عصر بدون شوهراشون میومدن سر میزدن که اینها تو فشار نیفتن خدا رو خوش نمیاد حقشون اینجوری بشه و البته دو تا خواهر مجردا هم کار پاره وقت میکردن خرج خودشون مثل لباس و درس رو در میاوردن 

ما بهش حق میدیم اما مطالبه بیشتر از حقش داره و البته با دل شکستن پدرشو مادرش بعید میدونم اینده خوئبی در انتظارش باشه

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
ما هم بهش حق میدیم اما روش اشتباهی رو پیش گرفتهاون موقع کسی بهش نمیگفته پول بده یا خرج کن به انتخاب ...

راستش خیلی نمیشه قضاوت کرد اما حتما همیشه مشکلات رو دوشش بوده بقیه پیشرفت کردن و هیچوقت به روی خودشون نیاوردن که اونها هم حداقل یه کمکی کنن

این رفتار نشون دهنده‌ی فرق گذاشتنه وگرنه کسی که سال‌ها محبت کرده نمیاد یکدفعه اینجوری کنه خیلی بهش فشار اومده

بعضی خانواده‌ها خیلی بین بچه‌ها فرق میذارن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم صبح به خیر ممنون از چیزایی که برامون نوشتیمریم جون از اونروزی که با شما صحبت کردم حال دلم ...

اول خودت مهمی

دوم خودت مهمی

سوم خودت مهمی

تا میتونی برای فردیت خودت هزینه کن و خودت رو خوشحال کن❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
چیز بدی نگفتم که مگه بقیه حرف فلسفی میزنن ؟😁😁😁

بحث بحث فلسفی نیست گلم 

صحبت درباره ی چهره ی معصومه جون چیزی نیست که قرار باشه تو تاپیک اقتصادی و پس انداز در موردش بحث بشه 

شما برو تاپیک دورهمی مون تاصبح مراسمات عکس بازی و صحبت درمورد مباحث متفرقه برگزاره  مرسی از درکت 🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم باید داخل سامانه بام حساب مهربانی باز کنید و پول که واریز کردید بعد از یک ماه میتونید میانگین ...

هرپولی منظورم اینه میشه برداشت کرد؟ 

من حقوقموواریز کنم ازونجا اقساطمو بدم بازم امتیازش جمع میشه؟ فعلانمیتونم پول ثابت بخوابونم تومهر کارامومیکنم تاوام بگیرم بخوابونم

شرایط ضامنش چطوره؟ شرایط ضامن ملی بهتره یا مهر

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم باید داخل سامانه بام حساب مهربانی باز کنید و پول که واریز کردید بعد از یک ماه میتونید میانگین ...

سلام مامان سبحان ی سوال اگه برای خونه وام گرفته باشیم یکسال از قسطش مونده باشه میتونیم وام جعاله هم برداریم؟ یا باید قسطش تموم بشه ؟ خیلی فوری ممنون میشم ج بدی

اول خودت مهمیدوم خودت مهمیسوم خودت مهمیتا میتونی برای فردیت خودت هزینه کن و خودت رو خوشحال کن❤️❤️

عاشق خونت شدم میشه از جاهای دیگه اش هم عکس بزاری ؟؟؟ عاشق کتابخونه ات شدم آدم بشینه تا صبح کتاب بخونه و از پنجره بیرون رو ببینه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810