2777
2789
قربونت برم من چرا ؟؟؟چرا تبدیل نکردی اگه اعتماد نداری به میلی حتما تو یه کارت دیگه نگه دار که قاطی م ...

چشم حتما معصومه جون ❤

منم فکر میکنم جمع کنیم به جای دوبار سه بار خرید از میلی یکبار خرید کنیم کمتر کارمزد میدیم البته نمیدونم درسته یا نه

البته من طلا فروش آشنا دارم که ۵۰۰ تومان ماهانه واریز میکنم و تبدیل به سوت میشه و هر موقع ۲ یا ۳ گرم شد میرم طلا میگیرم به نظرم به جای میلی همون این مورد رو انجام بدم فقط به قول شما باید انتقال بدم کارت دیگه تا جمع بشه و تبدیل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم ❤️ میذارم حتما ولی به خاطر دوستمون از بقیه ی استیکر ها استفاده میکنیم اون همه استیکر هست ...

معصوم امشب عکس نمیذاری؟؟🙂

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
باشه عزیزم ❤️ میذارم حتما ولی به خاطر دوستمون از بقیه ی استیکر ها استفاده میکنیم اون همه استیکر هست ...

سلام معصومه جون خدا پدر و مادرت رو بیامرزه و الهی که برکت بباره به زندگیت❤️❤️❤️

من با همین پولای خرد خردی که از همسرم میگرفتم و با مدیریت تونستم توی تابستون 50ملیون طلا ذخیره کنم و همین شده امیدی برام که بتونم تا عید انشالله 100ملیون دیگه هم جورکنم و بتونیم خونه رو از مستاجر بگیریم و خودمون ساکنش بشیم❤️❤️

البته خونه خودمون کوچیکه و یکم سخت میشه شرایط زندگی کردن اما دلم به این خوشه که از این اجاره های سرسام آور راحت میشیم و شب سرم رو توی خونه ای که بخاطرش زحمت کشیدیم روی بالشت میذارم و امیدوارم که بتونم با پس انداز بیشتر یه خونه بزرگتر بخریم 

دیشب برنامه بازار رو نگاه میکردم و دیدم من با خونه دلخواهم توی یکی از بهترین محله های شهر که بهترین دسترسی به تمام امکانات رو داره فقط یک میلیارد فاصله دارم🤭

که اون یک میلیارد رو هم میشه 500خونه رو رهن داد و 500وام مسکن گرفت البته این درصورتیه که خودمون همینجا مستاجر بمونیم

الان هدفم جورکردن 100ملیون دیگه ست که خونه آزاد بشه و انشالله بعد از اون هدفم خرید خونه دلخواهم هست🤭

نمیدونی از دیشب که برنامه دیوار رو دیدم چقدر دعات کردم که چشمای منو به زندگی باز کردی و چقدر باعث شدی جلوی همسرم سرم رو بالا بگیرم که با اینکه خانه دارم اما حرفی برای گفتن دارم و میتونه توی روزای سخت روی من و پس انداز و مدیریتم حساب کنه❤️😍😍😍

قدردان سخاوتمندیت هستم خواهر قشنگم❤️❤️❤️

من خوب غذا میخورم خوب میپوشم خوب مدیریت میکنم و خداروشکر با این ثبات اخلاقی که پیداکردم با آرامش به سمت هدفهام قدم برمیدارم

به امید روزی که به امید خدا از خونه ی محبوبم توی بهترین جایی که عاشقشم در حال اسباب کشی براتون عکس بذارم❤️❤️❤️

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
منم هیچوقت نه به بورس اعتماد دارم نه خرید طلای مجازی😵‍💫کلا بدبینم تو این مسائل و تجربه هم نشون داد ...

عزیزم چالش معصومه جون رو هرکس میتونه خودش طبق نظر خودش انجام بده

مثلا با هربار پس انداز ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن توی یک کارت بی استفاده بریز

و سر دو هفته برو پارسیان بخر. حالا هرچند سوت شد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام و خدا قوت به خانومای پرتلاش و مدیر به همفکری شما نیاز دارم من کارمندم و از محل کار امروز بهمون ...

عزیزم به نظر من طلای مخفی بخر

اما یکجا نده به یک طلا

ریز ریز بخر. دست دوم یا شکسته

که اگه جایی پول کم آوردی یا خودت رو به همه جا زدی اما یک ماه پول قسطت جور نشد، فقط یک تکه کوچولو رو بفروشی نه همه طلا رو

خونه هم کم کم تکمیل میشه. نگرانش نباش

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم میشه منو راهنمایی کنی از شغل همسرم تقریبا 50 میلیون کارت خرید میدن که باید از طرف قرار داد فرو ...

عریزم از اون مغازه پارسیان یا ربع سکه بانکی نمیشه بردارین؟

زمین بااین قیمت بنظر بنده چیز خوبی نیستمشتری اول و اخرش خودتیقطعا طلا بخر کارکردهرشد خیلی بهتری بهت ...

زمین شهرستان میخام بخرم ی شهرکوچیک هس مرکز استان می‌خواستیم خونه بخریم زمینمون فروش نمیره البته زمینمون رو سال ۱۴۰۰خریدیم حساب کردم اگه اون موقع طلا می‌خریدم رشدش مث زمین بود سریع هم نقد میشد

البته میگم زمین وخونه این مدت تو رکود بوده میخاستم تا قیمت خوبه خونه بخریم که زمین فروش نمیره وقتی ه ...

واسه همین میگم طلا 

نقدشوندگیش عالیه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام بچه ها خوشحالم که با همتون آشنا شدم ما از وقتی خونه خریدیم افساطمون خیلی زیاده و گاهی تحت فشار ...

دقیقا یکی بود به من می‌گفت خسیس 

درصورتیکه از نظر شماها شاید ولخرجهم محسوب شم 

اما الان شوهرش ۷۰تومن بدهکار و نمیتونه بده 

اونم نه برای ملک وطلا 

برای لباس و رستوران و مسافرت قرض کرده خورد خورد 

الان کسی دیگه از خودش اضافه نداره که بمن بده

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
مارتین عزیز یه سوال داشتم ....این خرید هایی که از میلی می‌زنیم امروز متوجه شدم ...که چه من صد هزار ت ...

سلام معصومه جان بله عزیزم درسته با هرخریدی که انجام میدین باید کارمزد بپردازین

نحوه محاسبه کارمزدشون هم نسبت به قبل یه کم تغییر کرده.

شما مثلا یک میلی هم خرید کنین یک میلی کم میکنه. ۱۹۹ میلی هم خرید بزنین باز یک میلی کارمزد کم میکنه

پس به نظرم بهتره پولو همون موقع بزنید به کیف پول میلی و جمع که شد هفتگی یا ماهانه خرید بزنین که هردفه یک میلی ازتون کم نشه

اگه خریدتون بیشتر از ۲۰۰ میلی باشه، کارمزدش نیم درصد مبلغ کل خریدتونه. مثلا گرم طلا امروز فرضا ۴۵۰۰ باشه. من ۳۰۰ میلی خرید بزنم. کارمزدش میشه شش هزار و هفتصد و پنجاه تومن

اینم توضیحات سایت خودشون 👇

2810