2777
2789

محمدرضا:

دوستانی که در مورد آمدن سکه های جدید و تاثیر اون بر امامي ۸۶ سوال کردند من یک محاسبه ساده انجام‌ دادم توجه کنید جوابتون رو میگیرید 👇👇

با توجه به حجم سکه امامی موجود در بازار برای تحت تاثیر قرار دادن امامی بانک مرکزی باید هر هفته ۲۰ هزار سکه جدید راهی بازار کنه یعتی یک سال باید حدود یک میلیون و صدهزار سکه ضرب بشه

وزن هر سکه ۸.۳۳ گرم هست پس بنابراین بانک مرکزی باید هر سال بیش از ۹ تن طلا تبدیل به سکه کنه تا حباب امامی کامل تخلیه بشه

کل ذخایر طلای بانک مرکزی در بهترین حالت ۹۰ تن هست و  حدود  ۷۰ میلیون سکه در حال حاضر در بازار  هست یعنی اگر بانک مرکزی کل ذخایر خودش رو هم سکه بزنه و حراج کنه باز هم حباب سکه تخلیه نخواهد شد

پس کمی تفکر کنید روز شنبه گفتم در دام فرزین و بانک مرکزی نیفتید و سرمایه خودتون رو مفت نفروشید حباب سکه هرگز از بین نخواهد رفت و تا  دو سال آینده این حباب  به بالای ۲۰ میلیون تومان خواهد رسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم بچه های من همه غذایی میخورند من اینطوری عادت دادم از بچگی اشون هررررر چی باشه میخورند یادم ...

ماشاالله به این مدیریت و اقتدار

واقعا درستش هم همینه

این خالم چون خودش عاشق آشپزی کردنه، بچه هاش هم جوری بارآورده که از همون اول هرغذایی که نخوردن سریع و السیر براشون یه غذای دیگه درست کرده و الان که سنش بالاتر رفته کلی مشکل جسمی پیدا کرده از دست و کتف درد تا زانو و الی آخر همش 40 سالش بیشتر نیست ولی وقتی 15ـ۲۰ سال هر رررررووووز  چندین نمونه غذا درست کنی همین میشه که بالطبع کلی ظرف و ظروف و کثیفی هم به بار میاد

نزدیک ۲۱ـ۲۲ شاید هم بیشتر در ماه درامد دارند،اجاره خونه هم نمیدند،ماشین هم از پدرشوهرش بهشون ارث رسیده ولی چندین ماه میشه که گوشت نمیخرند ،میگه نمیرسونیم

لباس و پوشاک هم همینطور،اوضاع خیلی جالبی نداره

ولی مثلا هرچند روز ۵۰۰ـ۶۰۰ تومن هزینه نودلیت،پاستا،پفک،سوسیس و غیره میکنه میگه بچه هام فست فودی و این جور چیزا میخورند

اجیل اینا اصلا نمیخرن میگه نداریم درصورتیکه همون پول رو میدن تنقلات ناسالم

یکی از دختراش اصلا غذای خوب و مقوی نمیخوره میگه فقط مثلا نصف شبا بلند میشه یه نودلیت میخوره برای همین هرچند وقت یه بار از زور بیحالی هی غش میکنه هی باباش میبرتش یه سرم وصل میکنه تا یکم جون بگیره

یا میگه هر روز ۴صبح بیدار میشم براشون سالاد ماکارونی،الویه،ساندویچ فلافل و...درست میکنم چون هیچ چیزی به جز اینا تو مدرسه نمیخورند

کلا بنظرم خیلی بی مدیریتی داره

محمدرضا:دوستانی که در مورد آمدن سکه های جدید و تاثیر اون بر امامي ۸۶ سوال کردند من یک محاسبه ساده ان ...

عزیزم میشه مثلا ربع سکه خرید به جای تمام خیالمون هم راحت تر شه با اونم حباب داره و ضرب میشه ممنون میشم جواب منو بدی

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
روکین عزیز همیشه به خودت بگو کسی که گوشی داره و استوری میذاره، فقیر نیستآدم وقتی به استیصال میرسه فر ...

واااای زهرا جون 💚 خوب گفتی منم خیلی نذر حیوونا میکنم 🥰و فقط خدا میدونه چققققدر نتیجه خوب گرفتم ازش 😘 اصلا من هر چی تو زندگیم دارم بعد از لطف خدا دعای حیوونای زبون بسته بوده 😍

یه عمل داشتم چند سال پیش خیلی استرس داشتم واسش که نتیجش خوب باشه یکمم ترسو هم تو این چیزا و البته جون عزیز 🥲

شب قبلش حالم خیلی گرفته بود دلم آشوب بود  یه پارکی نزدیک خونمون بود پا شدم رفتم تک‌ ‌ تنها رو صندلی تو حال خودم که واقعا داغون بودم  نشستم 😔همینجوری  با خودم فکر  میکردم به همه چی  یه دفعه دیدم یه گربه داره از پشت درخت منو نگاه میکنه😍 منم نگاش کردم چیزی نگفتم  اومد سمتم یکم نگاه کرد و پرید رو صندلی خلاصه اومد نشست روی پام😇 البته بگم که من نمیترسم و اونم کاملا فهمیده بود ناراحتم🥲

منم بغضم ترکید و زدم زیر گریه که واسه سلامتیم دعا کن و از این حرفا اشکم بند نمیومد😭 ولی  دلم خیلی سبک شد 😐

بعدش اومدم خونه اصلا ناراحت نبودم شروع کردم به تمیز کاری تمام خونمو جارو و گردگیری کردم غذا پختم رفتم دوش گرفتم خلاصه انگار یه روح تازه اومده بود تو کالبدم بعد از چند روز جانکاه  😳

روز بعدم رفتم عمل کردم و شکر خدا همه چیز خوب بود بهتر از انتظارم 🤲

چند وقت بعد رفتم پارک گشتم دنبال گربه خوشبخانه پیداش کردم😍 تا منو دید دوباره اومد براش غذا بردم بعد دیدم حامله هست شاید همون وقت هم بوده و من متوجه نشدم 🙂🙃🫠

خلاصه خدای مهربونم دعای یه گربه حامله رو در حق من قبول کرد و من واقعا بهش ایمان دارم که از اون دنیا برگشتم 🤲

ببخشید دوستان اگه به بحث تاپیک مربوط نبود  رویا هم نیست که بیاد دعوامون کنه 🤭

الان که براتون مینویسم اشکام صورتمو خیس کرده اون زمان واقعا نا امید بودم 🤕😢

با آرزوی سلامتی برای همه شما دوستان خوبم🫶🙏

برای خورشید پس از شبهای طولانی

سلام بچه ها خوشحالم که با همتون آشنا شدم 

ما از وقتی خونه خریدیم افساطمون خیلی زیاده و گاهی تحت فشار 

من سعی میکنم خیلی حساب شده تر خرج کنم مثلاً این ماه یکی از اقساطمون رو که ۹تومنه  نتونستیم کنار بذاریم اما خب هنوز چند روز وقت داره 

کاری که انجام دادم اینه که تقریبا اکثر روزهای ماه جدید رو بدون خرج بودیم هر پولی دست شوهرم میرسه ۷۰درصدشو من برمی‌دارم و ۳۰درصدش دستش میمونه قبلنا مقاومتش زیاد بود ولی الان منو باور داره و البته اعتماد 

۶تومن کم کم جمع کردم که نصفش تو میلی بود دیشب بهش گفتم که خیالش راحت بشه خیلی تلاش می‌کنه برای زندگی دلم نمی‌خواد استرس قسط داشته باشه

خداروشکر تا حالا قرض نگرفتیم و ۲ماه دیگه بگذره کمی راحت میشیم و به قرض و...نمی‌رسه یعنی تا جایی که توانمه تلاش میکنم به قرض نرسه

من هیچ وقت به شوهرم نمی‌گم کم خرج کن کم بخر و....چون همین مدلی دوس دارم ولی دیشب بهش گفتم دوماه باید تعداد روزای بدون خرجمون زیاد باشه چون همیشه اون ۳۰درصد پولی دستشه رو زود خرج می‌کنه که البته برای ماخرج می‌کنه و خوشحالیمون 

روزگار عجیبی شده به فکر خودتون باشید هیشکی به داد هیشکی نمی‌رسه 

من برای تنوع غذایی زیاد هزینه میکنم که سعی میکنم این مدت بیشتر با منابع موجود آشپزی کنم این واقعا خیلی کمک می‌کنه 

خداروشکر تو فریز گوشت مرغ و ماهی و میگو داریم 

برنج  وماکارونی وحبوبات روغن و رب هم اندازه ۳تا ۴ماه داریم میمونه هزینه میوه و سبزیجات و تنقلات که باید مدیریت بشه 

سعی میکنم هفته ای ۱تا دوبار بیشتر برای خرید بیرون نرم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بابا تو دیگه کی هستی هیچ جوره نمیشه گولت زد🫣🫣🫣🤭🤭🤭😜 بهونه که نمیارم والا، معصومه ...

عزیزم صندوق تون چی هست؟ حامی یا افران معتبرن؟ پدر من چند ساله صد تومن گذاشته بانک سود ناچیز بانکی میگیره فک کنم صندوق ها بهتره سودش درسته؟ 

بر وام 10 تومنی بلو سه ماه باید 10 تومن بزاری تا تعلق بگیره دوست من 3 ماه 3 تومن گذاشت الان معدل وام ...

مرسی عزیزم فقط اینکه 3 میلیون باید تو حساب اصلی باشه؟

نمیتونم تقسیمش کنم بین باکس های دیگه؟

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
واااای زهرا جون 💚 خوب گفتی منم خیلی نذر حیوونا میکنم 🥰و فقط خدا میدونه چققققدر نتیجه خوب گرفتم ازش ...

دعای حیوانات خیلی گیراست

من مامانم روس بود خانوادگی اعتقاد داشتن از آه حیوون بخصوص گربه بترس آه حیوون زندگیت رو نابود می‌کنه 

خودمم خیلی اعتقاد دارم کلا کمک کردن به آدم مستأصل و حیوون گرسنه روح آدم رو سالم می‌کنه 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم همه کارگزاری های بورسی مثل مفید و فارابی و ... مستقیم به ویپاد وصلن

کارکگزاری گاه ازم قبول نکرد

گفت پاسارگاد ب جز ویپاد 

سامان به جز بلو بانک 

برای برداشت آنی وجه

2810