سلام بچه ها خوشحالم که با همتون آشنا شدم
ما از وقتی خونه خریدیم افساطمون خیلی زیاده و گاهی تحت فشار
من سعی میکنم خیلی حساب شده تر خرج کنم مثلاً این ماه یکی از اقساطمون رو که ۹تومنه نتونستیم کنار بذاریم اما خب هنوز چند روز وقت داره
کاری که انجام دادم اینه که تقریبا اکثر روزهای ماه جدید رو بدون خرج بودیم هر پولی دست شوهرم میرسه ۷۰درصدشو من برمیدارم و ۳۰درصدش دستش میمونه قبلنا مقاومتش زیاد بود ولی الان منو باور داره و البته اعتماد
۶تومن کم کم جمع کردم که نصفش تو میلی بود دیشب بهش گفتم که خیالش راحت بشه خیلی تلاش میکنه برای زندگی دلم نمیخواد استرس قسط داشته باشه
خداروشکر تا حالا قرض نگرفتیم و ۲ماه دیگه بگذره کمی راحت میشیم و به قرض و...نمیرسه یعنی تا جایی که توانمه تلاش میکنم به قرض نرسه
من هیچ وقت به شوهرم نمیگم کم خرج کن کم بخر و....چون همین مدلی دوس دارم ولی دیشب بهش گفتم دوماه باید تعداد روزای بدون خرجمون زیاد باشه چون همیشه اون ۳۰درصد پولی دستشه رو زود خرج میکنه که البته برای ماخرج میکنه و خوشحالیمون
روزگار عجیبی شده به فکر خودتون باشید هیشکی به داد هیشکی نمیرسه
من برای تنوع غذایی زیاد هزینه میکنم که سعی میکنم این مدت بیشتر با منابع موجود آشپزی کنم این واقعا خیلی کمک میکنه
خداروشکر تو فریز گوشت مرغ و ماهی و میگو داریم
برنج وماکارونی وحبوبات روغن و رب هم اندازه ۳تا ۴ماه داریم میمونه هزینه میوه و سبزیجات و تنقلات که باید مدیریت بشه
سعی میکنم هفته ای ۱تا دوبار بیشتر برای خرید بیرون نرم