2777
2789
سلام روز همگی بخیریه سوال داشتم تو بلو بانک 3 میلیون ریختم که بمونه بعدا وام بگیرم روش حالا اگر بیام ...

بر وام 10 تومنی بلو سه ماه باید 10 تومن بزاری تا تعلق بگیره 

دوست من 3 ماه 3 تومن گذاشت الان معدل وامش همون 3 تومن شده 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم این سایت میلی که شماها میگویید طلا بخریم مطمئن هست اشکال نداره شماره کارت اینا را ...

سلام عزیزم ثبت نام کن هر موقع پول اومد دستت طلا سوت سوت بخر ۵۰هزار ۱۰۰هزار از یک سوت تا هر چقدر بخوای میتونی طلا بخری هر وقت هم پولش و نیاز داشتی فروش برن

یکی از اقوام شغلش مرتبط با پرونده های کلاهبرداری هاستاینقدر برام اتفاقاتی که پیش اومده رو تعریف می ...

عزیزم بما هم بگو از اون تجربیات

و چون میدونم تایپ کردن سخته و اینا

یه عکس از اپلیکیشن میفرستم بعد پستم

که صحبت میکنی تبدیل ب متن میکنه والسلام و راحت

معصومه جون و دوستانی ک داستانهاشون طولانیه استفاده کنن دعای خیرشم برای مم😀

@masumehjoon    

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
من تجربم رو از میلی بگم ، من تا بیشتر از ده گرم هم پول داشتم همون تابستون تو اپلیکیشن درخواست شمش زد ...

اتفاقا همین که اون مغازه کوچک تو یه پاساژ بوده خودش خیلی نگران کننده است 

من همین الان که شما این رو گفتید رفتم فروش زدم و شماره شبا دادم پول برگرده به حسابم 

طلافروش ها سال ها تو بازار کار می کنند می بینی یه شب جمع می کنند مال مردم رو برمیدارن میرن 

چند سال پیش یه طلافروش تو پاساژ برادرم جمع کرد زن و بچه اش رو هم به ظاهر ول کرد رفت 

چون در شرف ورشکستگی بود از ترس جمع کرد 

نصف طلاهای طلا فروش ها به صورت اعتباری هست 

یعنی بابت اعتبار از بنک دار کیفی یا مغازهای دیگه میگیرن 

مال مردم رو برداشت رفت که رفت 

هفتصد گرم طلای برادرم هم دستش بود که رفت 

فکر کنید چقدر اعتماد بوده که طلا دستش داشتن ولی برد دیگه 

همیشه هم یه مثالی دارند میگن اگه طلافروش دو روز مغازه اش رو بدون اطلاع و دلیل ببنده یه سری ها سکته میزنند میگن برد 

نه عزیزم بچه های من همه غذایی میخورند من اینطوری عادت دادم از بچگی اشون هررررر چی باشه میخورند یادم ...

سلام عزیزم روزت بخیر چقدر خوبه اینطوری باشه واقعا همه چی بر بدن لازمه 

منم یه دختر 8ساله دارم خیلی بد عادت شده مطلقا به وسایل صبحانه لب نمیزنه یعنی از از همون اول کره عسل مربا پنیر خامه تخم مرغ هر کاری کردم لب نزد 

الانم گرسنه میره مدرسه میگه دهنم وا نمیشه بزور چند بار خورد همه رو همون لحظه بالا آورد 

همه گفتن لقمه بزار بر مدرسش گرسنش که بشه میخوره 

ولی هر لقمه ای جز سوسیس و کالباس باشه 

همونطور بر می‌گردونه حتی از گرسنگی معلم میگه میفته از حال میره  ولی لقمش رو نمیخوره 

از بین غذاها هم آبگوشت عدسی ماکارونی کوفته سوپ جگر اینطور چیزارو لب نمیزنه 

جز خورشت و برنج یا کباب و برنج 

بیشترم فقط میگه سوسیس کالباس سمبوسه اسنک اینطور چیزا باشه

واقعا از دستش کلافه شدم نمیدونم چیکارش کنم درست بشه

سلام و خدا قوت به خانومای پرتلاش و مدیر به همفکری شما نیاز دارم من کارمندم و از محل کار امروز بهمون اطلاع دادن که میتونیم مبلغ ۱۰۰ میلیون وام ۲۳ درصد با بازپرداخت ۳ ساله بگیریم که فقط اسم می نویسیم و وام میاد به حساب و بعد از حقوق کم میشه ... 

حالا من موندم که این وام رو بگیرم یا نه از نظر اقساط ممکنه در مضیقه قرار بگیرم ... از طرفی مستاجر هستم و آخر این ماه هم موعد تمدید هست که قطعا اجاره اضافه میشه ... خونه خودم هم تمام شده و فقط کابینت و نصب شیرآلات مونده .. چون شهر دیگه ای زندگی میکنم به واسطه شغلم به نظر شما من این وام رو بگیرم خونه رو تکمیل کنم بدم اجاره و این طوری از محل اجاره اجاره هم قسط وام که ۳۶۰۰ هست در میاد و هم مبلغی که احتمالا قراره به اجاره اضافه بشه! به همفکری شما شدیدا نیازمندم معصومه جان عزیز، مامان سبحان مهربان و باقی دوستان ... یه دلم هم میگه وام رو بگیرم بدم طلای بدن اجرت مخفی... و تکمیل خونه رو بزارم به عهده همسر جان کا البته کمی کند هستن تو این مورد و دل گنده ...  

سلام و خدا قوت به خانومای پرتلاش و مدیر به همفکری شما نیاز دارم من کارمندم و از محل کار امروز بهمون ...

به نظر من که حالا چه باهاش طلا بخرید چه خونه رو تکمیل کنید وام رو بگیرید حیفه

به هر حال تو این زمونه گرفتن وام خودش پروسه‌ای طولانیه 

مثلا از خودمون بگم ما همیشه از عهده پرداخت وام براحتی برمیاییم 

ولی شرایط گرفتنش از جمله ضامن و فیش کسر از حقوق و چک خود شخص بر خوردار نیستیم 

2810