2777
2789

من تجربم رو از میلی بگم ، من تا بیشتر از ده گرم هم پول داشتم همون تابستون تو اپلیکیشن درخواست شمش زدم ، بعدش باهام تماس گرفتن و رفتم از اون ادرس حضوری دوتا شمش ۵ گرمی گرفتم، یه مغازه کوچولو تو یکی از پاساژهای طلا بود

بهم گفت هر وقت خواستی بفروشی به خود ما اگه بفروشی بابت اون بسته بندیش هم پولشو میدیم

دیگه قبلا هرچی طلا داشتم تو میلی فروختم

خود من هم نسبت به فضاهای مجازی اینطوری محتاط هستم واقعا، مخصوصا تو مملکت ما که واقعا بهشت کلاهبردارهاس

ولی میلی با کوروش کمپانی فرق داره کلا ، کوروش کمپانی میومد به جنس رو به نصف قیمت واقعیش میفروخت که اینطوری آدما رو گول زد و کلاهبرداری کرد

تو میلی چیزی رو کمتر نمیفروشن، شما فکر کنید این همه کاربر داره و بابت خرید و فروش طلا داره ازشون بی دردسر کارمزد میگیره. چیزی رو ارزونتر به ما نداده که

اره منم از ویپاد نشنیدم ولی توی کامنتا چند نفر گفته بودن اما از بلو‌زیاد شنیدم که امنیت بالایی نداره ...

حدودا دو سه ماه پیش از حساب بلو ‌یکی از همکاران من برداشت شد

حدودا چهل میلیون تومان

این بنده خدا چنان استرس گرفت و دو سه روز پیگیری کرد

گفتن اختلال در بلو بوده و اشتباه شده و ال و بل

البته اولش گردن نگرفتن

اینا رفتن فتا شکایت

تهش بعد دو ماه پول به حسابش برگشت خورد

البته سودش رو هم بهش دادن😂😂😂

گفتن اختلال از ما بوده

ولی کل دوستان و همکاران ما دیگه به بلو اعتمادی ندارن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه اگه دوس داری سعی کن فروشتو بیشتر کنی که طلای بیشتری بخریعکسی هم که فرستادی خیلی قشنگ بود اول فک ...

تبلیغ زیاد میدم ولی فروش‌ مثل قبل ندارم نمایشگاه میرفتم ولی فعلا همسرم اجازه نمیده 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
معصومه جون پس کو قلب ❤️ و گل 💐 اینا ؟ جریان چیه کی ایراد گرفته ، ای بابا وجهه متمایز تاپیک های تو ...

قربونت برم من ❤️ 

دیشب یه دوستی برام نوشته بود که تورو خدا معصومه کم از این استیکر انگشت بذار ...واقعا هم احتیاج نیست 

من نمیتونم تمرکز کنم بخونم 

بعد پاک کرده بود ....چون من آنلاین بودم ..خوندم 

من در جواب ایشون نوشتم ....می خواستم چشم مخاطب اذیت نشه 

یه جور فاصله گذاری میکردم 

ازشون پرسیده بودم که کلا نذارم استیکر یا فقط به استیکر انگشت انقدر حساس هستند که فقط اونو نذارم 

معصومه جان لطف میکنید راهنماییم کنید ازتون سوال پرسیدم گفتید مستاجر هستم یا نه نه عزیزم هنوز نامزدم ...

آهان پس اونوقت عزیزم ...بهتر همین اول زندگی وام ها رو بگیرین ...تبدیل به طلا بکنید 

که زودی از برای خودتون صاحب خونه بشین 

حیف که ششصد ملیون بدین ماشین و بندازین اسنپ 

چون میگین ماشینمون اذیت می‌کنه ...وام همسرتون رو بردارین 

نصفش رو بذارین رو پول ماشین خودت و یه مدل بالاش رو بگیرین ....بذار بره کار کنه باهاش 

به مابقی وام همسرت و ...وام ویپاد اکه تونستی بگیری هم خورد خورد طلا بگیر 

طلا ها زیاد شد یه حرکتی بزنین 

سلام به روی ماه همتون،عزیزای دلم که ازتون خیلی چیزا یاد گرفتم ...

منم تو چالش معصومه خانم شرکت می کنم اما نه به این خاطر که پس انداز طلایی داشته باشم ..

از این جهت که بتونم خرجی رو تا روز پانزدهم که حقوق میاد نگهش دارم...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بابا تو دیگه کی هستی هیچ جوره نمیشه گولت زد🫣🫣🫣🤭🤭🤭😜 بهونه که نمیارم والا، معصومه ...

قربونت برم من ❤️ 

آهان پس اکه همسرتون باهاتون به خرید میاد که نمیشه 

اونوقت 

چه بهتر وقتی همسرتون خودش پس انداز دارند 

تو هم سخت نگیر برای خودت خورد خورد پس انداز کن 

و اما پول پدرتون ....بهترین تصمیم رو گرفتی 

یعنی من خودم هم بودم همچین تصمیمی می‌گرفتم شک نکن 

خدا بهشون سلامتی و عزت بده ❤️زیر سایه اشون باشین همیشه 

بیمه تکمیلی دارم ولی خب دوره اتمام شده تقریبا ۲۰ روز طول میکشه تا آنلاین بشه ،باید فاکتور بگیرم

چون دندون پزشکی نمیخواد انلاین انجام بشه بپرس ببین قبول میکنه کارتو انجام بده 10 روز دیگه با بیمه برات رد کنه اگه هم نه مدارک ببری سریع پولو میدن البته بستگی به بیمه ت داره

2810