2777
2789

سلام دوستان 

خیلی دو دل بودم که بگم یا نگم 

چون اینجا یه سری از افراد هستند که کلا هرچی بگی یه گارد میگیرن عجیب 

من دیشب توی اینستااگرام یه پست دیدم که یه دختره داشت میگفت بالای ۵۰ میلیون و‌خوردی پول توی حساب بلوو بانک داشته و یهو پول برداشت شده 

حتی نوشته که به چه حسابی رفته و‌ اینترنتش هم‌خاموش بوده 

وقتی زنگ میزنه به پشتیبانی درکنار تعجب میگن برید فتا شکایت کنید ما مسئول برداشت حساب شما نیستیم 

وقتی کامنت ها رو‌خوندم چند نفر گفته بودن برای بانک‌پاسارگادم همین اتفاق براشون افتاده 

نمیخوام بگم برای همه میشه 

نمیخوام بگم اینا بدن چون‌خودمم دارم استفاده می‌کنم 

فقط و فقط اینجا نوشتم که شما هم خبر داشته باشین و‌مواظب باشید که خدایی نکرده اتفاق بدی نیفته 

خواهش می‌کنم جبهه نگیرید و‌اگه فکر می‌کنیم دروغ میگم‌یا میخوام‌جو‌تاپیک رو بهم‌بریزم اصلا واکنش نشون ندید  

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
والا بخدا من شوهرم محل کارش یک ساعت راهه روزی دوساعت تو جاده خطرناک تو راههخودمم ب قول معصومه جون چش ...

اصلا دست نزن چون استرس ميوفته به ذهنت 

همين پول كه تو حسابته ببين چه ارامشي داري اعتماد به نفس داري خياب راحت داري 

همين كه خرج كرديش از فردا نداي درونت مياد سراغت  ميوفته به جونت با اين جملات چرا حسابتو خالي كردي؟ واي كم بياي چي؟ اگه يه اتفاقي بيوفته چي؟ اگه ماه ديگه نرسي قسطاتو بدي چي؟ يعني قشنگ حالتو ميگيره آدمو پشيمون ميكنه نميزاره لذت ببريم از خريدمون🤭 

بعد ميدوني كه تا پول داري هيچ اتفاق بدي نميوفته همين كه حساب آدم خالي ميشه از زمينو آسمون مشكلات جلومون سبز ميشه ..........پس بهش دست نزن بزار بمونه 😉

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.وباقی دوستان امیدوارم خوب باشینپیامهاتو خوندم ضرر و زیان همیشه در مقابل سود و درامد هستش ...

سلام عزیزم 

من کلا خیلی اعتقاد دارم به سخنان حضرت علی 

ایشون کلامشون زنده هست و همیشه راجب چشم و نظر گفتن 

من فوت مادرم و حتی پدرم رو هم از چشم و نظر میدونم 

همونطور که حضرت گفتن از هر ۱۰ نفر مرده ای که در قبرستان خوابیده آمد ۸ نفر آنها به مرگ طبیعی نمرده اند  بلکه با چشم و نظر فوت کردند

مثلا وقتی دخترم نظر برمیداره منِ مادر کاملا متوجه میشم حتی گریه اش با گریه های عادی فرق میکنه 

مدتی هست که سعی کردم دیگه عکس زیادی رو توی مجازی نذارم 

شوهرمم از بس بهش گفتم به کسی نگو درآمدت رو جلوی من نمیگه دیگه 

ولی دیدم وقتی نباشم درآمدش رو زیادتر هم میگه😂🤦‍♀️ 

همیشه میگم چه داشتیم چه نداشتیم نگو 

چه هزارتومن چه ده‌تومن 

ولی خب مردا دنبال قدرتن دیگه 

یه مورد دیگه هم‌اینکه از دوستان و اطرافیانم زیاد شنیدم که میگن پشت سرتون خیلی حسرت میخورن‌حواستون باشه 

دوست شوهرم دیشب بهش گفته بود برو حرز امام جواد بگیر چون خیلی دارن پشتت میگن فلانی که پولداره فلانه 

ولی خب عقل مردم به چشمشونه و مخصوصا توی شهر کوچیک آدم تا میاد یه ذره پیشرفت کنه کله پا میشه 

حالا من گفتم واقعیت زندگی من اصلاااا پولدار نیست حتی شبیه پولدارا هم نیست ولی خب از بیرون یه نمای دیگه ای داره 🤦‍♀️ 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
بعد هم ما بهش گفتیم شما که حتی سوادت در حد دیپلم نیست از بورس و رمز ارز چی سر در میاری اینکار رو نگن ...

وای فشارم رفت بالا وقتی دیدم اغفال نشدی دوباره اومد پایین  یک درمیان آدم بیفکر بینمون هست 

معصومه جون همه حرفهات حقن ودرست باورکن هرچقدربیشترچشماهم بازمیکنم میبینم چقدرهمه حرفهات بجاهستن یه ت ...

همین جریان خواهرتون از یه جهت دیگه برای من پیش اومده ...

من ازش پولی نمیخوام ولی این توقعات خواهرتون که برای عقدش لباس و ارایشگاه  و...

منم خواهرم چندماه دیگه عروسیشه

چندروز پیش صحبت میکردیم مامانم بهم گفت لباس چی میخوای بپوشی؟

گفتم کت وشلوارمو که فقط یکبار عروسی دختر خواهرشوهرم پوشیدم وشیک هم هست.

خواهرم برگشت گفت نه باید بری پیرهن بخری ارایشگاه بری  نمیدونم فلان واینا...

گفت که خواهرشوهرم فلان لباسومیخره فلان میکنه 

گفتم عزیزم خواهرشوهرت هرجورکه دوستداره بپوشه قرارنیست من مثل اون باشم یاباسلیقه توبرم جلو 

من اینجوریم ببین اگر کسر شانت میشه نیایم عروسی.

والا

من که الان شوهرم تابه امروز کارکردش انقدرضعیف شده که حتی قسطاموبه زور میرسونم البته بازم خداروصدهزارمرتبه شکر لنگ کسی نیستیم بیام چندملیون بدم به یه لباسی که فقط یکبار بپوشموتمام..

برنامم هم جوریه که خودم لباس دارم ولی یه پارچه دست خیاط دارم که میگم ازاین مانتو کتی ها باشلوارش برام بدوزه ..

برای دخترام دوتاشون احتمالا کفش بخرم

یه اتوموی چندکاره هم میخوام بخرم که بدردمون میخوره هزینه ارایشگاه نمیدم..

لوازم ارایش خوبم میخرم که خرج میکاپ واینا نداشته باشم.

ودرکل هیچوقتتتت زندگیمو فدای کسی نمیکنم .. 

با این حساب ۲۰۰تومن اقساطش میشه ماهی ۲۰من امیدم اینه ماهش طولانی تر شه اقساطش کمتر

عزمزمه ۵۰تومن ۱۲ماهه بایدتسویه بشه که ماهیانه میشه تومن البته یخورده کمترمیشه.

ولی ۲۰۰ملیون ۱۸ماهه هستش ماهیانه ۱۳تومن درمیاد حدودی.

سلام دوستان خیلی دو دل بودم که بگم یا نگم چون اینجا یه سری از افراد هستند که کلا هرچی بگی یه گارد می ...

منم چند روز پیش تو بلو تو یکی از باکس هام سه تومن داشتم بعد چند روز دیدم موجودی باکسم صفر شده به موجودی اصلی هم چیزی اضافه نشده بعد به یه کارت دیگم سه تومن رو به علاوه موجودی اصلیم رو کارت به کارت کردم دیدم انتقالم موفق بود و سه تومن خداروشکر برگشت ولی دیگه به بلو اعتمادم رو از دست دادم ولی ویپاد اینجوری نیست خیلی وقته دارم ازش استفاده می کنم فعلا که راضیم از خود بانک پاسارگادم پرسیدم معتبره مبلغ خیلی زیادم توش گذاشتم ولی فعلا چیزی ندیدم تا بعد ببینم چی میشه😂  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دشمن عزیزم چندینبارپیش اومدهحتی پیوی پیام گذاشتم دیروز دیدم حذف شدهسلام دخترا راهنماییم کنید لدفن😍� ...

سلام روزتون بخیر

از بانک ملل بپرسید،زود وام رو میده

وام رو یه ماهه بگیرید و سپرده کنید،و مجدد وام بگیرین روش

اون پنج تومن،و سه تومنی که تموم میشه،بشه قسط این واما

هرچند 8 ماه فرصت خوبیه و میشه از ویپاد هم وام گرفت و بیشتر از 200 تومن آماده کرد

بزن عزیزم رو اسم استاتر تاپیک هاشون میاد همشون مفید هستند تاپیک یک مدیریت هزینه ها و پیدا کن شونوزده ...

معصومه جون پس کو قلب ❤️ و گل 💐 اینا  ؟ جریان چیه کی ایراد گرفته  ، ای بابا وجهه متمایز تاپیک های تو با بقیه همین بود  لطفا بزار باز  

سلام من تازه تاپیک شما رو دیدم ی مشکل بزرگ دارم که اصلا نمیدونم پول چجور اومد و رفت همسرم بشدت ولخرج ...

برای همسرت وام سنگین جور کن با اون وام ماشین عوض کن.وقتی وام داشته باشه مجبورههههههه که مراعات کنه

سلام عزیزان اطلاعی ندارین واسه بیمه شخص ثالث ماشین کدوم بیمه قیمتش مناسبتره و قسطی میشه پرداخت کرد؟

azk0lpeq سلام نیلی جان 

عزیزم برو ازکی رو نصب کن قیمت همه بیمه ها رو بهت نشون میده مقایسه کن و انتخاب کن 😉

خوبیش به اینه میتونی قسطی پرداخت کنی من سه ساله با ازکی ماشینمو بیمه میکنم 🥰 

خیلی خوبه تو 8 قسط پرداخت میکنم 🤠

فقط اگه نصب کردی ممنون میشم کد معرف منو بزنی 🙏😘 azk0lpeq

منم چند روز پیش تو بلو تو یکی از باکس هام سه تومن داشتم بعد چند روز دیدم موجودی باکسم صفر شده به موج ...

اره منم از ویپاد نشنیدم ولی توی کامنتا چند نفر گفته بودن 

اما از بلو‌زیاد شنیدم که امنیت بالایی نداره اصلا 

این دختره هم میگفت حتی اسم اونی که پول رفته به حسابش هست ولی اصلا پیگیری نکردن 

گفتن برید فتا 

معصومه جون پس کو قلب ❤️ و گل 💐 اینا ؟ جریان چیه کی ایراد گرفته ، ای بابا وجهه متمایز تاپیک های تو ...

وای بخدا چه آدمایی پیدا میشنا 

ببین به چیا گیر‌میدن 

اینا تو زندگی‌واقعی چجورین 

منم‌متوجه شدم که استیکرا نیستن 

والا بخدا من شوهرم محل کارش یک ساعت راهه روزی دوساعت تو جاده خطرناک تو راههخودمم ب قول معصومه جون چش ...

خب دختر خوب تبدیل به طلا میکردی هر وقت کم میاوردی میفروختی. ارزش پولت هم حفظ میشد  شاید تا دوسال دیگه هم این پول لازمت نشه

شماها لطف دارین عزیزم ❤️ خوبی و خاتمی از خودتون قربونتون برم

معصومه جان لطف میکنید راهنماییم کنید ازتون سوال پرسیدم گفتید مستاجر هستم یا نه 

نه عزیزم هنوز نامزدم سر زندگیم نرفتم

2810