2777
2789
بیشترش سهم عزیزای دلم ❤️

ماشالله به این همه فهم و درایت. تو فوق العاده ای معصومه جون یه دونه باشی😘😘😘😘.

مبارکت باشه نووووش جونت که لیاقتشو داری.😍😍😍

.خدا به مالت و جونت و آبروت برکت بده🙏🙏🙏.که بی منت ما رو راهنمایی میکنی 

سلام خانوما ،چند روز دیگه تولد ۱۰ سالگی پسرمه،من به تازگی دارم کیک درست میکنم،کیک تولد واسه خودمون، ...

سلام عزیزم خودتون درست کنید هم ارزونتر در میاد هم خوشمزه تره خامه کشی کاری نداره کمک خواستید من میتونم کمکتون کنم چندسال سفارش کیک میگرفتم

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر که قبول کرده خودش نه فدات شم سکه پارسیان خریدش راحت منتها از جای معتبر بگیر حتما طی کن که ...

معصومه جون طلا کم اجرت همون طلا دست دوم هست درسته؟ 

عزيزم ميشه بگي كلاس خصوصي براي دانش آموزاي خودم يك ساعت چقدر بگيرم خوبه؟پايه سوم

عزیزم باید از خانم معلم ها بپرسی

مامان سبحان عزیز معلم هستن و خب ایشون قیمت شاگرد خصوصی رو بهتر میدونن

اما کلا بستگی داره به سابقه و اون درسی که میدی و همینطور شهر و منطقه ای که هستی. مثلا معلم خصوصی در منطقه ۱ تهران خب هزینه اش با معلم خصوصی در یک شهر کوچیک خیلی فرق داره

من نمیتونم تگشون کنم برات اما ببین خودت میتونی؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یا از صاحب کارم می‌گرفتم ...یا از اجاره خونه ها می‌گرفتم ولی چون زود بر میگردونم سر جاش ...خیلی سختم ...

سلام عزیزم،

مگه پسره زهرا چند سالشه؟

همین دوستت زهرا رو مگه نمیگی،

من فکر میکردم بچه هاش از بچه های شما کوچیکترن

راستی زهرا چقدر طول کشید تتو رو یاد گرفت؟

اینجور که میگی،زود راه افتاده و زرنگم هست،

خدا کنه مدریت زندکی و درآندشون رو از شما یاد بگیره قدر زحمات خودش و و شوهرش رو بیشتر بدونه

سلام عزیزم خودتون درست کنید هم ارزونتر در میاد هم خوشمزه تره خامه کشی کاری نداره کمک خواستید من میتو ...

ممنون جواب دادی عزیزم،

به خاطره شکل و شمایل کیک میگم،

فردا میرم کاردک و اونی که روی کیک و باهاش صاف میکنن و میخرم،

ممنونم عزیزم،آره سوال داشتم ازت میپرسم،

خدا خیرت بده الهی ،مهربون❤❤❤

ممنون جواب دادی عزیزم،به خاطره شکل و شمایل کیک میگم،فردا میرم کاردک و اونی که روی کیک و باهاش صاف می ...

خواهش میکنم. منظورتون از شکل و شمایل کیک متوجه نشدم.پالت خامه کشی منظورتون هست. 

سلام عزیزم،مگه پسره زهرا چند سالشه؟همین دوستت زهرا رو مگه نمیگی،من فکر میکردم بچه هاش از بچه های شما ...

سلام عزیز دلم 

تقریبا از دختر بزرگ من یه سال و چند ماهی کوچیکتر

آره عزیزم از دی ماه رفت یاد گرفت 

چون علاقه ی زیادی داشت ..فوری یاد گرفت 

یه ماه هم طول نکشید 

همون چند شب پیش می‌گفت امروز یه مشتری داشتم که دو ساعت روش کار کردم ...پنج ملیون گرفتم ازش 

یک و پونصد دادم به صاحب سالن 

مابقی رفت واسه خودم 

علاقه ی کاریش واقعا زیاد 

و اینکه همسرشون واقعا آقا هستند حمایت میکنند 

خواهش میکنم. منظورتون از شکل و شمایل کیک متوجه نشدم.پالت خامه کشی منظورتون هست.

بله پالت اسنش یادم نبود،

منظورم همون خامه کشی و تزئنش هست،

اولین بارمه میخوام خامه کشی کنم،

فیلمش دانلود کردم،به نظر میاد که بتونم،

باز ببینم،

معصومه جون من نمیدونم چطور پس انداز کنم چطور بفهم چقدر بزارم واسه مواد اولیه کارم و چقدر واسه پس اند ...

قربونت برم شونوزده صفحه اول تاپیک یکمون رو شروع من به خوندن ..خیلی نکات خوبی داره که پشت سر هم چیده شده 

و اینکه خرج خونه با خودتون ؟

اکه آره چقدر میده همسرتون ؟چند نفر هستین 

2810