2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممممامروز بالاخره خونه‌ی من تکمیل شد سال پیش که خونه گرفتم و مستقل شدم فقط یه تخت داشتم و کتابخ ...

😍😍😍😍

به به 😍 به به 😍 واقعا به به 

چقدرررر زیبا و دلنشین 😍 

چقدر من کیف کردم از چیدمان خونه ات 😍

باریکلا بهت واقعا 

باریکلا به تو دختر مستقل 😍 

هااااریکا 😍

میدونی که چقدرر بهت افتخار میکنم 👏 👏 

خیلی قشنگ معلوم که هدف دار اینجا میای 😉

دوست داشتم نزدیک باشی و بیام یه چایی کنار هم نوش جان کنیم و لذت ببرم از فضای دلنشین خونه ات 😍

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم آره عزیزم چون یه منبع درآمد داشتن به خاطر همون می گم که اگه میخواست حتما ...

معصومه جون همه حرفهات حقن ودرست باورکن هرچقدربیشترچشماهم بازمیکنم میبینم چقدرهمه حرفهات بجاهستن یه تجربه اززندگیم برات میگم البته خطم وبیان بخوبی وشیرینی شمانیست

خواهرم میخواست عقدبکنه اونموقع من هنوزبااین تایپک اشنانبودم من کلی لباس مجلسی شیک وقشنگ داشتم

که طرف خانواده شوهرش یبارم ندیده بودن وتازه هم گرفته بودم 

بهم گفت برای عقدم بایدبریی لباس مجلسی شیک بگیریی درحالی که عقدش تومحضروخیلی ساده بودمنم رفتم براخودم وبچه م دوسال پیش 3تومن لباس گرفتیم اونموقع لباسهای خوبی میشدبگیرم وبعدهم گفت حتمن بایدبیایدارایشگاه منم میکاپ وشنیونم یه تومان شدخداشاهده رفتم محضرهمه لباسهای ساده ینفرم ارایشگاه نرفته بودم نزدیکترین فامیلهای دامادحتی 

میومدخونم بهترین چیزهاروجلوش میزاشتم شبهامیرفتم 

پیشش تواتاق میخوابیدم شب نشینی وبگووبخندباشوهرم بحث میکردطرفش میگرفتم میومدخونم باشوهرش بیرون میرفت مامانم راضی نمیشدجلوی مامانم ایستادم رابطه ام بامامانم خراب شد

شوهرم حرفی میزدفقط طرف اون میگرفتم خلاصه سرتون دردنیارم 

امشب گفت یه پولی تودستم 8تومن گفتم فعلاخرجش نمیکنم گفتم خب برام میزنی بحسابم براامتیازوامم میخوام هرموقع هم خواستی برات میزنمش خداشاهده برگشت گفت نه لازمش دارم میخوام برم طلابخرم که دروغ میگه احتمالا

چندوقت پیشم گفت انقدردارم گفتم اگه داری دوتومان برام بزن یه سه روزدیگه حقوق میگرم بهت میدم عروسی بودمیخواستم برادخترم یه چی بخرم گفت نه میخوام وسایل میکاپ وفلان وفلان بخرم خلاصه روزعروسی هیچی نگرفته بودوسایلش هم اورده بودخونم تکمیل بودن وهیچی کم نداشت 

خلاصه یه دوره وزمونه ی بدی شده نبایدازهیچکس توقع کمترین کمکی روداشته باشیم 

یا از صاحب کارم می‌گرفتم ...یا از اجاره خونه ها می‌گرفتم ولی چون زود بر میگردونم سر جاش ...خیلی سختم ...

این زهرا خانم ، مصداق واقعیش تو زندگی ما برادرم و خانومش هستند.... دو تا موجود بیفکر و خوش گذران.... تا وقتی پول داشتند یک ریال به فکر پس انداز نبودند...برادر کوچکم بیمه شون کرد پرداخت نکردند... مدام از کرج میرفتند هشتگرد و فلان رستوران باقالی پلو با ماهیچه بخورند...از کرج میرفتند تجریش فلان جا کباب بخورند...

بچه هاشون یک لباس رو دوبار میپوشیدند میگفتند مامان اینها رو ببخش(بده خیریه) تا لباس نو بخریم.... بارها بهسون گفتم عمه جان شما که دیگه تو سن رشد نیستین اینا رو اگر دلتونو الان زده بگذارید توی باکس مرتب بالای کمد دوسال دیگه دربیارید مثل یک لباس نو دوباره بپوشید...اما فکر کردند من نمیتونم لباس خریدنشونو ببینم بیشتر لج کردند 

برادرم پراید داشت هر چی گفتم به جای این همه ولخرجی ماشین رو صفر کن گفت نه پراید دیگه نمی خوام من باید ماشین خارجی سوار شم 

تا اینکه با وسوسه های پسرخاله م تمام سرمایه ش رو برد سمت بورس و دیگه هم کار ساختمان سازی نمی کرد

ادامه در پست بعد

دوستان عزیزمیه سوال اگه جای من بودین چیکار میکردین ؟من تقریبا دو هفته ی دیگه جراحی بینی دارم بعد یه ...

برو عزیزم هیچی به اندازه زیبایی و سلامتی ارزش نداره

یه دوست دیگمونم دو دل بود طلا بفروشه برای ماشین دوست گلم من اگر جای شما بودم همینکارو میکردم.و قبلا کردم تمام طلاهامو دادم برای ماشین چرا چون ماشین که جز حداقل های زندگی هستش رو نداشتم طلا داشته باشی پیاده باشی که نمیشه...تازه ماشینم با تورم میره بالا...خلاصه که اول ارامش و اسایش خودتون

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
این زهرا خانم ، مصداق واقعیش تو زندگی ما برادرم و خانومش هستند.... دو تا موجود بیفکر و خوش گذران.... ...

بعد هم ما بهش گفتیم شما که حتی سوادت در حد دیپلم نیست از بورس و رمز ارز چی سر در میاری اینکار رو نگن اما گوش نکرد و ضرر شدید کرد و یه جورایی ورشکسته شد 

الان اسنپ کار میکنه و ماشینش هر ماه نزدیک ۱۰ تومن خرج تعمیرات داره 

امشب منزل ما بود لباسشویی شون خراب شده پول نداشتن درست کنند لباسهای یک هفته رو آورد خانه ما بشوره.... بگذریم که به ما هم ضرر زد انقدر ماشین رو پر کرده بود که خدا میدونه 

اما من واقعا عصبانی شدم گفتم یادت میاد چقدر گفتیم ماشین بخر نخریدی چقدر گفتیم خونه متناسب با بودجه ت بگیر نگرفتی الان نداری اجاره بدی چقدر گفتم نرو سمت بورس رفتی 

همین الان که پول نداشته لباسشویی رو تعمیر کنه رفته بودن شمال.... خوب گفتم برادر من عزیز من شما که ماه قبل مشهد بودین تو همین ماه هم دوبار رفتین عروسی خوب روحیه تون خوب بوده خرج شمال رو میدادی به تعمیرکار 

حالا خلاصه گفتم اینا رو براتون بنویسم بدونین زهرا خانوم و زهراخانومهای این ناپیک، ادمهای خیالی نیستند بلکه اگر به دور و برمون نگاه کنیم خیلی هم زیادند 

همین برادر من امشبم میخواست با غر زدن و ناله کردن و مظلوم نمایی باز از من پول بگیره...با اینکه تازه برای هدیه عروسی و لاستیک ماشینش از من پول گرفته...من هم دیگه چون بهتون گفته بودم پشت دستم رو داغ کردم بهش گفتم عژیزم من اعصابم تحمل این حجم از درددل رو نداره لطفا دیگه تموم کن ... پولم ندارم دفعه قبلم برای تو از کسی قرض کردم دارم بدهیات رو میدم . تمام 

ان شاالله بتونیم از زندگی های اطرافمون تجربه کسب کنیم و این اشتباهات رو تکرار نکنیم .... من هم دو اشتباه بزرگ داشتم که دارم کنارلشون میکنم.... اعتماد به برادر کوچکم.... دلسوزی برای برادر بزرگم

برو عزیزم هیچی به اندازه زیبایی و سلامتی ارزش ندارهیه دوست دیگمونم دو دل بود طلا بفروشه برای ماشین د ...

من بودم که گفتم برای ماشین

یبار اینکارو کردم همسرم اتفاقا ماشین رو به نام من زد با اینکه نصف پولشم خودش داد حساب کردم طلامم با ماشین رشد داشت ...

الان من نمیدونم وام ۲۰۰تومنی ویپاد چند تومن قسطشه که ببرم بفروشم بزارم حساب تا امتیاز وام رو بگیرم چون اگر قسطش بالا باشه تو پرداختش دچار مشکل میشم واس همی تردید دارم قبلا میخواستم بفروشم روی ماشین خودمون ک اکثرا دست همسرمه بزارم یه ماشین بهتر بگیریم اما سودی ب حال من نداره اون کار من باید ماشین شخصی داشته باشم چون دوتا بچه دارم رفت و امد مدرسه و کلاس پسرم و...صددرصد تو سال اینده به مشکل میخورم

معصومه جون همه حرفهات حقن ودرست باورکن هرچقدربیشترچشماهم بازمیکنم میبینم چقدرهمه حرفهات بجاهستن یه ت ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

اتفاقا خودت هم خیلی قشنگ تعریف کردی ❤️

متاسفانه آره عزیزم الان دوره زمونه ی خیلی بدی شده 

برادر به خواهر رحم نمیکنه 

خواهر به خواهر رحم نمیکنه 

تو عزیزم اصلا به حرف کسی گوش نده 

صلاح زندگی خودت رو ...خودت باید بدونی 

خودت باید ببینی چی به صلاحت 

مثلا اون زمون که سه سال پیش چهار ملیون خرج آرایشگاه و لباس کرده بودی 

اگه با لباس هایی که میگی داشتم و کسی ندیده بود 

می پوشیدی و می‌رفتی ...اون چهار ملیون رو پس انداز کرده بودی 

تو این دوره زمونه دستت جلوی کسی باز نمیشد قربونت برم 

الان هیچ‌کس نمیاد صد تومن دست آدم بده 

یکم تو روابطت جدی باش 

داشته و نداشته ات رو به کسی نگو 

نذار دستت رو کسی بخونه ..حتی همون خواهرت 

به جای اینکه حمایتت کنن ♥️ دلت رو میشکنند

من از خرید سکه پارسیان ترس دارم میشه راهنمایی کنید سکه چه مشخصاتی داشته باشه که سرمون کلاه نره تهش ب ...

نه عزیزم دلم چه ادایی 

شما موقع خرید به وکیوم و هولوگرام ...کد اتحادیه 

سکه توجه کن 

و در سکه های پارسیان گرد ها رو نگیر 

و اینکه از هر کسی گرفتین طی کن به خودش بفروشی 

بگیر به یه چهار گرم رسید بده به خودش با طلای مورد نظر ( بدون اجرت) تاق بزن 

من بودم که گفتم برای ماشینیبار اینکارو کردم همسرم اتفاقا ماشین رو به نام من زد با اینکه نصف پولشم خو ...

عزیزم اگه با فروش طلا پول ماشینتون جور نمیشه بنظرم ریسک نکنید.چون تا سال بعدم هنوز زمان دارید طلاتونو بزارید باشه،بانک مهرایران یه طرح وام حمایتی بانوان جدید اورده که سپرده ی وام به صورت قسطی هست و مبلغ وام طی چهار مرحله پرداخت میشه ۲۰۰ میلیون تومن هست وامش

اگر مهر ایران دارید برید بپرسید.

ویپاد۲۰۰تومنی احتمال زیاد اقساطش۱۲ ماهه باشه،حالا باز الله اعلم

طلا میگن ممکنه تا سال بعد شهریور تا ۱۲ هم بره،البته که خیلیا خیلی چیزا میگن اما بازم تو این شرایط هر لحظه ریسکه چیزیو به ریال تبدیل کنید.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810