2777
2789
عزیزم چرا از میلی می‌ترسید خرید کنید؟

آخه اصلا معلوم نیست به کجا وصله و چی هست 

اگه یهو جمع بشه فکر کردید دستمون به کجا بنده 

مگه کوروش کمپانی با اون همه مجوز و اینا پول مردم رو بالا نکشید 

میلی که دیگه مجازیه 

من ریسک نمی کنم چهل پنجاه از میلی طلا بخرم 

آخه اصلا معلوم نیست به کجا وصله و چی هست اگه یهو جمع بشه فکر کردید دستمون به کجا بنده مگه کوروش کمپا ...

منم بخاطر همین اعتماد ندارم چندجا رفتم طلافروشی گفتن واست حساب باز میکنم و فاکتور میدم هنوز شک دارم. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان طی این چالش های بازار طلا من نشستم دقیق ورود و خروج میلی رو حساب کردم و خداروشکر از شهریور به این طرف تقریبا ۵۰۰سود کردم البته زیاد نزاشتم که الان پشیمونم حتی عیار هم خریدم ۲۰۰سود کردم پس بخرید حتما من کم کم خریدم هنوز هرکدوم ۵ملیون هم نشده.

یه وام هم به کافینت پیدا کردیم یه پولی میگیره خودش مدارک آماده می‌کنه وام ودیعه مسکن می‌نویسه و اینترنتی کاراش اوکی می‌کنه امیدوارم ضامن هامون تایید بشه و برامون بریزن🥰

اگر اوکی بشه خوبه چون چندجا رفتیم و پرسیدیم هی میگفتن سایت ها بسته ن و اعتبار نیست و ...

چشم همین کارو میکنم اخه بابت همون وام میخاستم اون شب که کفتین یه هفته بمونه ده تومن میتونی برداری . ...

من جای شما بودم همین ۷۰ میلیون رو میگذاشتم داخل حساب سپه که زودتر امتیاز وامم رو بگیرم .

یا از صاحب کارم می‌گرفتم ...یا از اجاره خونه ها می‌گرفتم ولی چون زود بر میگردونم سر جاش ...خیلی سختم ...

سلام عزیزم

مبارکت باشه❤

اول که گفتی زهرا خانم چکاشو خرج کرده حق رو بهش دادم،چون وقتی پول دیگه ای نباشه واقعا پس انداز خیلی سخته،اونا مجبور میشدن چکاشو خرج کنن

ولی وقتی گفتی زهرا کار میکنه اینجوری شدم😑😳

اکثر کارمندا الان همون ۱۵ تومن حقوق میگیرن.یعنی راحت میتونست ۱۰ خرج کنه ۵ هم پس انداز،۸۰ هم چکشون میموند اونم پس انداز میشد.فک  کنم گفتی از خودشون خونه دارن

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
تازه میخواستم میلی نصب کنما دلهره گرفتم

منم نصب کردم ولی اعتماد نکردم چون نمیدونیم به کجا بنده و فاکتوری نداریم که فلان میلی خریدم ولی از جای که فاکتور بهمون بدن میشه اعتماد کرد

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
با اجازه استاترسلام میشه لطفا اگر خواستی نصب کنی کد من رو بزنیبه من و شما پنج میلی طلا هدیه میده اگر ...

حتما عزیزم این گوشیم نمیشه انشالله 15قراره گوشی بخرم حتما حتما باکد شما میزنم..قبلاً هم گفتین عزیزم

منم نصب کردم ولی اعتماد نکردم چون نمیدونیم به کجا بنده و فاکتوری نداریم که فلان میلی خریدم ولی از جا ...

منم میترسم 10تومن 10تومن می‌ذارم کنار یوقت خرید بزنم کلاهبرداری از آب دربیاید مثل کوروش کمپانی

من هم خریدم هم فروختم

عزیزم تا زمانی که اپلیکیشن کار میکنه هم خرید و هم فروش انجام میشه

خود کوروش کمپانی هم به نفرات اولی که ثبت نام کردن کلی آیفون داده بود.به قول معروف دون پاچید بعد که تعداد زیادی اومدن پیش خرید کردن فلنگو بست...

منظور دوستان هم همینه که یهو که پول قابل توجهی جمع کردن ممکنه صبح بیدار شیم ببینیم برنامه اصلا باز نمیشه

البته خدا نکنه واقعا،چون حتی ۱۰۰ هزار تومنم گاها پول زیادیه برای یه نفر...

البته اگر کسی ریسک پذیره و براش مهم نیست پولش بره که بحثی نمیمونه اصلا

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810