سلام به همگی..روز روزگارتون خوش..💫💫
اومدم یه گزارش بدم وبرم.
ازاول ماه تابه امروز فقط تونستم ۲۵۰۰برای قسطاجمع کنم ..احتمالا دوتاازقسطاروبایدازکارت پس انداز بدم که اون ماه حدود۵۵۰۰جمع کرده بودم ...که ازش حدود۱تومن پول پالتوی دوتادخترام شد که تو یجا باجنس عااالی برای هرکدوم خریدم ۴۷۸تومن که واقعا اون جنس بااین قیمت پایین واقعایه معجزه بود..یخورده بزرگ گرفتم که سال بعدهم بپوشن...
بعد
یخورده باخودم فکرکردم دیدم این مدت خیلی غذاهامون تکراریه چندتا غذا به لیست غذاهامون اضافه کردم واینکه خردکن خیلی لازم داشتم وخریدمش وهمین خردکن خودش خیلی بهم کمکه..
چون چرخ گوشتم خراب شده بود دادم تعمیر ولی دیدم کارآیی خردکن خیلی بیشتره وخریدمش ..۳۶۰۰شد که قراره ۶ماهه تسویه کنم.
ویه اتفاق خیلی خوب وبزرگ هم تواهدافم رقم خورد .
اونم اینکه من خیلی دوستداشتم خیاطی یادبگیرم ولی خب بخاطر دخترکوچیکم شرایط بیرون رفتن ندارم..
بعدامروز تومدرسه دخترم جلسه بود به یکی ازمادرا که خودش خیاطی گفتم میشه شمامجازی به من خیاطی یادبدین؟
گفت چرامجازی توکتابخونه محله کلاس دارم ویادمیدم ..واااای انقدر ذوق کردم که همونجااکی رو دادم وثبت نام کردم یعنی قربون خدابرم حواسش به همه چی هست..هفته ای دوجلسه دوساعته ..به خونمون نزدیکه ..واقعااااا خداروشکرمیکنم...ومیخوام به امیدخدا پرقدرت شروع کنم..وبرای کارهای خونمم برنامه بریزم.ششهریش هم ماهیانه ۴۰۰هستش...
دیگه به امیدخداچهارشنیه شروع میشه..
واینکه طبق برنامه غذایی پیش میرم وتابه امروز که چندروزی میشه میلی نصب کردم حدود۵۳۵هزار خریدزدم..
یه روزم وقت بزارم برای همسرم نصب کنم برای خرجهای عید ..به امیدخدااا...