2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم جان جاننان 😍تو هم خیز و بخیر جوانی ات رو ببینی ❤️تونستی به یاد ایام قدیم کنارمون باش این ...

قربونت معصومه عزیزم 

چشم تا هرجایی که بتونم حتما سر میزنم بهتون چون واقعا دوستون دارم عزیز 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
سلام میشه یه مقدارتوضیح بدین؟مجازی میشه افتتاح حساب کرد؟کارتش چندروزه میاد؟میشه شکل برنامه رو عکسشو ...

فقط حواستون باشه حتما ایران کارت رو موقع انتخاب کارت انتخاب کنید

چون سه مدل کارت داره

و فقط ایران کارت آینده برگشت وجه داره 

آبانک، بانک دیجیتال آینده
کد معرف: ajgt2

عزیزم شمش معتبر هستحالا باز اگه دوست نداری از بیرون طلا بگیر

آخه قبلا پیش اومده که دوستان گفتن سکه پارسیان رو ازشون نمیخریدن میگم نکنه چنین مشکلاتی پیش بیاد. البته تا حالا خودم به چنین مشکلی نخوردم🤔

فکر نکنم چون خاله من بیمه زنان خانه دار هست چیزی بهش نمیدن مامانم من بیمه قالی بافی هست بعد چندسال پ ...

احتمالا سال‌های  بیمه ای که مادرتون پرداخت کرده کم بوده

وگرنه بیمه قالی بافی حقوقش اینقدر نیست

تا جایی که میدونم قالیبافی جز مشاغل سخت هست

۳۳ سالمه.یعنی اینکه میگن بعداز ۱۵ سال حقوق بازنشستگی میدن دروغه؟

سن ۵۵ سالگی خانمهایی که اختیاری بیمه واریز کردن بازنشسته میشن

شما از الان شروع کنی ۲۲ سال واریز میکنی و ۵۵ سالگی بازنشسته میشی

در واقع با ۲۲ روز حقوق

البته جدیدا شنیدم میگن با ۲۰ سال سابقه بیمه حقوق ۳۰ روز میدن که به نظرم بیمه اصلا از این کارا نمیکنه

ولی خودت برو بیمه شهرتون کامل پرس و جو کن

نه عزیزم ما صاحب خونه ایم و به همین خاطر هزینه فقط به عهده خودمونه سال ۹۹ یا ۱۴۰۰ که کرونا بود یکی‌ ...

عزیزم فکر کنم شما خونه رو عوض کنید به نفع باشه

وقتی هزینه ها با صاحب خونه است

اون خونه هایی که دست مستاجر هست صاحب خونه هاشون موظف هستن هزینه رو بدن

یعنی تو آپارتمان شما فقط هزینه ها رو شما پرداخت میکنید؟؟؟

مگه اینکه بقیه واحدها هم مال خودتون باشه و اونا مستاجر شما باشن اونموقع کاملا به عهده شماست

سلام دوستان

من اگر میخوام از سایت خانمی محصولات بهداشتی خرید کنم یه گزینه داره خرید با اسنپ پی در ۴ قسط. این اسنپ پی چی هست؟ اپلیکیشن هست باید روی گوشیم نصب کنم؟

لطفا هر کی میدونه یه توضیح بده. ممنونم

سلام دوستانمن اگر میخوام از سایت خانمی محصولات بهداشتی خرید کنم یه گزینه داره خرید با اسنپ پی در ۴ ق ...

همون برنامه اسنپ هست خرید اعتباری داره اگه بهتون اسنپ اعتبار بده میتونید محصولات رو‌تو‌۴قسط بخرید با توجه ب اعتباری ک بهتون میده 

2810