2777
2789

سلااام عزیزای دلم روز و روزگارتون خوش 

جونم براتون بگه از این دو هفته 

۱۷۰۰ شلوار کتان +هودی جنس عالی برای پاییز و زمستان دخترم 

۳۰۰لباس راحتی پاییزی 

۱تومن هدیه برای خونه داییم (از مکه اومدن) 

۱۵۰۰کرایه (یه قسمتهایی از سالن رو اجاره دادم واقعا کمک خوبی هستن )

۷۰۰هزینه لیزر و ناخن 

۱۵۰۰متریال رنگ مو (موهامو خوشگل کردم☺️)

امروز به مبلغ ۷تومن متریال با چک گرفتم برای ۴۵روز آینده 

۳۰ام ابان هم چک دارم به مبلغ ۵تومن 

دفتر برنامه ریزیم تموم شد یه دفتر فانتزی خیلی خوشگل تهیه کردم که انگیزه و شوقم رو چند برابر میکنه🥹

اذرماه هم عروسی داریم هم خودم هم دختر لباس مجلسی لازم داریم 

چالش تا اخر این ماه (لباس مجلسی-تصویه وام مبلغ۹تومن _چک۵تومن_کرایه مغازه۱۵۰۰)

باکس های بلو رو قرار سر وقت پر کنم تا بتونم این ماه رو راحت بگذرونم😅 

و اینکه باید باکس تحصیل رو هم پر کنم 

برنامه های جدیدی دارم برای خودم 😌

ذوق داشتم باهاشون اشتراک بذارم ☺️

چشمام قلبی شد دخترررررر😍😍😍😍😍

مبارکت باشههههه

خونه شیک و قشنگی شده

خوش سلیقه هم هستی

انشالله پیشرفتهای بعدیت زووود زود

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام عزیزای دلم روز و روزگارتون خوش جونم براتون بگه از این دو هفته ۱۷۰۰ شلوار کتان +هودی جنس عالی ...

کاش عکس دفترتو بزاری

عاشق برنامه ریزیم من

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

واما گزارش من 

اول بگم اینجا برام حکم دانشگاه داره مثل ی کتاب 😍😍ممنونم از همه کسایی که کمک میکنن خداوند چند برابر براشون جبران کنه ❤️❤️❤️

من باکس بندی ندارم و اینکه فقط ی سری خرید ها بامنه از اونام پس اندازی ندارم خیلی کم چون کلا مبلغ کمی دستم میاد 

الان خیلی وقته دیگه سوپر نمیرم سفارش اینترنتی دارم با کدتخفیف اینم بگم مثلا تو اکثر سفارشام یا صابون یا پودر میزارم حتی یدونه این جوری شوینده هامو میخرم کم کم که فشار نیاد اینم بگم نوشابه قیمت مناسب باشه همیشه یدون دارم برای مهمون یا بعضی غذا خیلی اهلش نیستیم

خرید میوه اکثرا تره بار هر با رکنار غذا ی چیزی هست ماست و بورانی سالاد، ترشی و... چند مدل تازگی ترشی درست کردم 

پس مربا و ترشی و لواشک خودم میزارم 

تو سفر سعی میکنم محصول اون شهر بخرم خیلی به صرفه هست 

چیزی بخوام قبلش تحقیق میکنم و از جایی که قیمت مناسب تر سفارش میدم 

سعی میکنم هر ماه ی چیزی که خراب یا نیاز به تعمیر داره رو بزارم تو اولیت که یک جا بهمون فشار نیاد 

مینیمال شدن خیلی بهم کمک کرد هرچیزی نخرم به موقع خرید کنم و وسایل تمیز و شیک داشته باشم 

درمورد رژیم غذایی هم حواسمون باشیم به اندازه بخوریم که یک روزی نخواهیم به خودمون فشار بیاریم و هزینه زیاد کنیم مصرف قند تا بتونم کنترل میکنم و سبزیجات حتما میزارم تو برنامم و سعی میکنم مثلا تا 9 دیگه شام بخورم و صبح 9 صبحانه بخورن قبلا  اینجوری نبودم شبا تازه شروع می‌کردم به تنقلات 

ورزش تا جایی که بتونم میرم و پیاده روی میکنم 

خیاطی هم حرفه نیستم هنوز ی وقفه افتاد اما تا حدودی از پس کارهای خودم بر میام الان ی مانتو دارم میدوزم 

سر ماه صدقه میدم و گاهی اسپند دود میکنم 

خرید حبوبات و.. معمولا کیلویی هست و بسته بندی نمی‌خورم حتی ادویه باز میگیرم خیلی خیلی به صرفه هست 

غذای فست فود خیلی کمه کلا خیلی رستوران نمیریم بیشتر تو سفر ولی سعی میکنم ی چیزایی تو فریزر داشته باشم برای موقع های عجله ای یا میدونم فیله سالمه زود آماده میشه اکثرا دارم یا چندتا حبوبات پخته شده چون معتقدم غذا باید خوب جا بیوفته از زود پزم استفاده نمیکنم 

اینم بگم هر روز کتاب و پادکست گوش میدم در حین کار کردنم که خیلی لذت بخش 

من پول کمی داشتم که اونو طلا خریدم و خداروشکر سود کردم که مدیون معصومه عزیزم و شماهام. بخشی هم عیار خریدم که همش پس انداز مخفیی

سعی کنید خرده عادت های خوب در روز تو زندگی هاتون آجرا کنید از رسیدگی بخود تا ایجاد ی اخلاق خوب و... 

😘😘😘

فدای شما. منم تا قبل این نمیدونستم متاسفانه برنج هایی که عطر و بوی زیاد دارند و همه به به چه چه میکن ...

اصل برنج باید موقع پخت عطرش بلند شه و خونه رو برداره  😍

زیاد ربطی به بوی برنج موقع خرید نداره .

ما خودمون برنج می فروشیم .‌مستقیم از کشاورز می خریم و بدووون حتی یه حبه برنج قاطی می فروشیم . باضمانت می دیم هر کسی نخواست می ریم پس می گیریم حتی اگر مقداری رو مصرف کرده باشه پولشو پس می دیم . تو ابن سالها فقط یک نفر نخواست . 

دوستان منو راهنمایی کنید  همسرم تولیدی لباس بچگانه داره؛ این لباسا توی بوتیکی بالای یک میلیون پولشه. من میخوام به قیمت فاکتور که حدود ۳۰۰ هزار تومنه بفروشم ولی نمیدونم چجوری توی کارم موفق بشم؟ چجوری دیده بشم؟ همه مادرا منو ببینن  به قیمت خیلی پایین ازم خرید کنند؟   

دوستان منو راهنمایی کنید همسرم تولیدی لباس بچگانه داره؛ این لباسا توی بوتیکی بالای یک میلیون پولشه. ...

چرا به قیمت فاکتور می خوای بدی ؟ 

گزوه بزن 

اگر فرزند مدرسه ای و باشگاهی و مهد دارید مادرا رو اضافه کن تو گزوه 

یا تو مدرسه برو و مستقیم بزار جنس ها رو ببینن .‌قیمت مناسب باشه کم کم هم مادرا خرید می کنن هم دوستانشون رو هم میارن .‌

2810