2777
2789
دوستای عزیز خودم سلاااام❤❤ازتون یه مشورت میخوام لطفا راهنماییم کنید🙏🙏من میخوام بیمه زنان خانه دار ...

من بیمه زنان خانه دار ایران شدم رفتم کنسلش کردم همش دروغ بود 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک تیکه طلا بدون اجرت بخر این جوری منسجم هست و تیکه تیکه نیست

آره احتمال ۹۰ درصد همین کارو‌بکنم بازار تک پوش  یا بنگال یا دستبند النگویی کم اجرت داره فوقش میخرم میذارم  پیش خانوادم هم استفاده میشه  هم خیالم راخته هر وقت خواستم بفروشم داستان نمیشه 

از چند تا طلا فروشی تحقیق کردمهمشون چند تا مطلب گفتن اول اینکه احتمال ناخالصی توی شمش و ابشده زیاده ...

مرسی فدات شم ممنون  ک گفتین تصمیم کلا عوض شد راحب شمش و آب شده اگر پیدا کردم تبدیل میکنم به کم اجرت مصرفی نشد شکسته میخرم خدا خیرتون بده 

من از چند جا پرسیدم گفتن با شمش معاوضه کنی ضرر میکنی چون هر یک گرم شمش حداقل ۳۰۰-۴۰۰ تومن کارمزد دار ...

از صب دارم فک میکنم با نظر بچه ها ک گفتن  بهترین کار یا مصرفی کم اجرته 

یا شکسته با فاکتور 

ک موقع فروش اذیت کننده نشه 

دوستای عزیز خودم سلاااام❤❤ازتون یه مشورت میخوام لطفا راهنماییم کنید🙏🙏من میخوام بیمه زنان خانه دار ...

عزیزم خودت چن سالته ؟ تکمیلی فعال شه بایدماهانه مبلغ بیشتر بریزی ؟ 

سلام دوستان من برگشتم با یه گزارش دیگهخب من بعد مرخصی که پست قبلی گفتم برگشتم به سرکار و روتین سابق ...

عزیزم اگه مقدوره تاتاپیک دورهمی درباره عفونتت توصیح میدی منم تگ کن بیام ببینم من چندتادکتررفتم عفونتم خوب نمیشه

مرسی فدات شم ممنون ک گفتین تصمیم کلا عوض شد راحب شمش و آب شده اگر پیدا کردم تبدیل میکنم به کم اجرت ...

عزیزم بازم خودت تحقیق کن

توشهر ما اینجوری بود شاید شهر شما متفاوت باشه

من با یک طلا فروشی آشنا شدم با ۳ و نیم درصد کارکرده برام حساب میکنه

یه بار رفتم ۷ تا النگو داشت که هر کدوم یه طرح بودن شکسته نبودن و کاملا سالم بود اینم ۳ و نیم حساب کرد

برای حدودا ۱۱۰ میلیون ۷۰۰ و خورده ای سود گرفت

تجربه من اینه یک طلا فروشی انتخاب کنید فقط از اون خرید کنید

اینطوری برای کارکرده کارای خوبی بهتون نشون میدن

بسیار عالی مرسی از توضیحات خوبت عزیزماز اونجایی که نمیتونم یک دفعه ۱۰۰ دلار بخرم، به نظرتون خوبه که ...

سلام عزیزدلم

راجب خرید تتر یه مدتی صبر کن یه سری تصمیمات قرار راجب تترگرفته بشه و احتمالا قیمتش از پول حقیقی کمتر بشه 

فعلا بهت پیشنهاد نمیدم تتر خریداری کنی برای پس انداز 

بانک مرکزی هم یه مدتی حساب صرافی هارو مسدود کرده ممکن با مشکل مواجه بشی ❤️

نظر شخصی من برای ارزها اینه حتما دانشش رو داشته باشی وگرنه ضرر میشه براتون 

بهترین پس انداز طلا هست 

من تقریبا ۷ماه دارم اموزش میبینم با اینحال ریسک نمیکنم و حتما پش انداز طلا دارم 

ذوق داشتم باهاشون اشتراک بذارم ☺️

امیدوارم همیشه صدای قهقه های خنده توش بپیچه

خیلی شیک چیدمان کردی

اسند برای خودت و خونه خوشگلت دود کن

خانمهایی که رو پای خودشون ایستادن و منتظر نبودن کسی دیگه خوشبختشون کنه رو که میبینم از اعماق وجودم لذت میبرم

شما یک بانوی مستقل و خوش سلیقه هستین

2810