2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر همگی عزیزان 

گزارش کوتاه و مختصر خدمت شما:

من دوتا برنامه رو گوشی نصب کردم عالیه 👌 👌 

یکی برنامه آموزش زبان انگلیسی هست به نام Duolingo ، قبلا زبان می‌خوندم ولی چون ازش مدتیه گذشته گفتم اینجور هم سرگرم میشم هم یادآوری هست برام

دومی برنامه ورزشی هست چون باشگاه هزینش زیاد شده خودم تو خونه شروع کردم الان ده روزه بااین برنامه جلو میرم و به نظرم عالیه ، در کنارش پیاده روی هم دارم      

و

امااااااااگزارش اقتصادی 

✨با فروش چند تیکه ظرف در دیوار که دیگه نمیخواستمشون  و حس کردم اضافه هستن و فقط جا اشغال کردن ومدتها استفاده نشدن  تونستم قسط ششم طلا رو پرداخت کنم😉

✨نوشتن لیست خرید هفتگی و برنامه غذایی

✨سفارش دوکتاب برای خودم از اسنپ ( تخفیف خوبی خوردن )

خیلی لازم داشتم ، 

سلامت باشید گلم لطف دارید 💜وقتی سیب ها رو ریختید داخل دبه باید مقدار آبی که میریزید به اندازه ای ب ...

خدا خیرتون بده. ممنونم. توضیحات دقیق و عالی🌷🌻🪻🌺

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
بسیار عالی مرسی از توضیحات خوبت عزیزماز اونجایی که نمیتونم یک دفعه ۱۰۰ دلار بخرم، به نظرتون خوبه که ...

خرید دلار سود آنچنان نداره ،به نظرم جز برای سفر 

نگه داشتنش بهتر از ریال هست ولی وقتی گزینه بهتر و در دسترس تری مثل طلا هست چرا دلار ؟!!

ولی بازم به هر دلیلی میخاین بخرین همون ۱۰۰ دلاری بهتره 

این تبدیل ها فقط کارمزد کم میکنه 

دوستای عزیز خودم سلاااام❤❤

ازتون یه مشورت میخوام لطفا راهنماییم کنید🙏🙏

من میخوام بیمه زنان خانه دار واریز کنم .از بیمه پرسیدم گفت که اگه ماهی یه تومن بریزی به حساب بیمه.بعداز یکسال بیمه تکمیلی برات فعال میشه و میتونی هفت تومن هم وام بدون ضامن با بازپرداخت سه ساله بگیری. وبعداز ۱۵ سال هم بازنشسته میشی.

حالا میخوام نظر شما رو بدونم.بنظرتون کار درستیه این بیمه زنان خانه دار با این شرایط؟

عزیز دل قربدنت بشم آدرس میدید دانشگاه کشاورزی کجا نیفته حدودن چند میگیره

عزیزم حقیقتش من از پارسال پرینت نگرفتم

اما همون پارسال پرینت پشت و رو اگه اشتباه نکنم می‌گرفت ۱۲۰۰ تومن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیز دل قربدنت بشم آدرس میدید دانشگاه کشاورزی کجا نیفته حدودن چند میگیره

عزیزم مکان دانشکده رو از روی نقشه ببین 

من اینطوری نمیتونم آدرس بدم

در ضمن از هرکی هم بپرسین بهتون میگن از کدوم طرف برین 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوستای عزیز خودم سلاااام❤❤ازتون یه مشورت میخوام لطفا راهنماییم کنید🙏🙏من میخوام بیمه زنان خانه دار ...

سلام عزیزم کدام بیمه میخواید بشید؟ 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
2810