2777
2789
ذوق داشتم باهاشون اشتراک بذارم ☺️

بشدت باسلیقه😍😍😍عزیزم به امید موفقیت های بیشترترت خیلی زیبا شده خونه ات❤همیشه غرق عشق و خوشی 

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان فقط نوزده نفر دیگه اعلام رضایت کنند شروع میکنیم چالشمون رو 😍حواسم هست ها فکر نکنید الکی یه چ ...

معصومه عزیزم ❤️ خدا قوت نازنین، من خریدهام روزانه نیست که بخوام تو چالش شرکت کنم و اکثرا با برنامه غذایی و نوشتن لیست خرید پیش میرم، ولی تجربه های شما و دوستان رو میخونم و هر قسمتش که با زندگیم متناسب باشه ازشون استفاده میکنم. 

چای رو دم بزار که اومدیم 😜😊بسیار عالی و پر از انرژی مثبت مبارکتون باشه🫠👌

ای جووونم پیشی که ریلکس کرده😘😘😘😘😘منم که غش دارم واسه حیونا😊😛

دوستان میخواستم بگم تو فصل سرد سال از پختن و خوردن شلغم غافل نشید🤗 حتما کنار میوه عصرونه شلغم هم میل کنید مخصوصا اگه بچه مدرسه ای دارید و الان هم سرما خوردگی زیاده 😪🤧

کلی مفیده واسه اقتصاد خونه🤭 چون دور از جون یه سرما خوردگی کلی هزینه و انرژی ازتون میگیره😊

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام دوستان وام بلو به چه صورته چند وقت باید پول باشه تو حساب چقدر وام میده؟

سلام

باید تو سه ماه تو حسابت حداقل  ۳ تومن باشه بعد میانگین سه ماه رو  می گیرن بهت وام میدن

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
ذوق داشتم باهاشون اشتراک بذارم ☺️

از شرایط تو تصویر،گلدون روی میزتو دارم😄😄

خونت یه آرامش خاصی داره،جون میده برف بیاد بشینی پشت اون پنجره قهوه نوش جان کنی زیر پتو😍😍

مبارکت باشه عزیزم❤❤❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810