2777
2789
از چند تا طلا فروشی تحقیق کردمهمشون چند تا مطلب گفتن اول اینکه احتمال ناخالصی توی شمش و ابشده زیاده ...

به منم همینا رو گفتن و اصلا با شمش برای سرمایه گذاری موافق نبودن، آب شده هم به راحتی نمیشه اعتماد کرد، شاید فعلا تنها راهش همون شکسته یا بدون اجرت درصد پایین باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم خرجهای اصلی و کمر شکن تو زندگی یکی خرید گوشت و برنج و یکی اجاره خونه وقتی شما اینا رو نداری ...

دقیقا مسئله منم همینه که ما نه پول کرایه خونه میدیم نه برنج و گوشت 

همیشه هم سر مرغ و چرخی خریدن و باقی چیزا داستان داریم 

چون پولی به اون صورت نمیمونه 

من حتی نتونستم یه پاکت ماهی یا میگو بگیرم برای بچه ام 

یا حتی پول یه ضدافتاب رو ندارم 

و لوازم ضروری خودم رو با پول خودم که ماهانه ۴ تومن سود پولمه میگیرم 

گفتم ببینم کسی از شما تو اینجور شرایطی نبوده راهنماییم کنه 

شوهرم خرجی رو دستم نمیده و خودشم نمی‌دونه پولا رو چیکار میکنه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
چند ماهی تمام مخارج رو یادداشت کنیدمهمترین بخش هزینه برنج و گوشت هست که خدا رو شکر حامی دارید (قدرشو ...

مرسی دوست عزیزم 

خودمم همین عقیده رو دارم که اشکال کار ما خرج های ۵۰-۶۰ تومنی شوهرمه 

ولی خب من نمی‌دونم اون چی میخره یعنی گاهی میاره خونه گاهی بیرون میخره میخوره خب من اونا رو چطوری حساب کنم 

حتی چندین بار دیدم خواهراش ازش خواستن بسته اینترنتی براشون بگیره 

ولی سوال اصلی من اینه که چرا حس می‌کنم بی برکتی تو زندگیمه؟ 

کسی اینجوری بوده ؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

دوستان، 

من این روزها دارم کتاب صوتی "قدرتِ من هستم" رو گوش میکنم، و همزمانی مطالبش با حال این روزهای اکثرمون و تسکین استرسهامون خیلی متناسب بود،

دیدم یه فضای استرس و ترس از آینده بین همه ما هست گفتم کتاب رو معرفی کنم شاید از نظر فکری و روحی آرامش براتون داشته باشه.

به یاد داشته باشیم که همه امور زندگیمون دست خداست و او از ما نگهبانی و نگهداری خواهد کرد، 

این روزها میگذره ولی اثری که استرس روی جسم و روح میذاره ممکنه تا سالها باقی بمونه. مواظب خودتون و خانواده هاتون باشید، اگه اطرافتون و به خصوص پدر و مادرهای خودتون و همسرتون از نظر مالی ضعیف هستن حتی شده یه کمک کم در حد کمی میوه و سبزیجات یا یه دونه مرغ بهشون کمک کنید و مطمئن باشید خداوند بینا و تواناست، با هر دست ببخشید با همون دست میگیرید، جایی که به کمک نیاز دارید خداوند فرشته هاشو مسئول کمک رسانی به شما خواهد کرد❤️

مرسی دوست عزیزم بابت راهنمایی خوبت من ماهانه هرچقدر هم برای هزینه های اتفاقات پیش بینی نشده کنار بذا ...

عزیزم شما داری انرژی منفی به خودت وارد می‌کنی اتفاق برای همه هست

منم ماشینم رو که خریدم هفته‌ی اول یکی زد بهم هم کلی خرجش شد هم افت قیمت پیدا کرد

هفته‌ی بعدش لاستیک تو اتوبان ترکید بعدم یک هفته برا حجاب توقیف شد

حتی بهش فکر هم نکردم چون طبیعیه

ماشین خراب میشه خونه خراب میشه وسیله خراب میشه

شما داری هی به خودت تلقین می‌کنی من نمیرسونم فقط من ضرر میکنم

باور کن که اینجوری نیست این جریان عادی زندگی هست 

تفکرت رو عوض کنی چون بهش فکر نمیکنی انقدرم اذیت نمیشی انرژیت رو میذاری برای کار مفید❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ابتدا شاکر باشید هیچ وقت نگید نداریم نمی رسونیم حتی اگر واقعا همین جور هست از درآمد به نیازمند ها کم ...

عزیزم مرسی بابت پیشنهادات عالی ای که دادی 

عزیزم من نمیگم نداریم انفاقا اگه دقت کرده باشی نوشتم هیچوقت لنگ نموندیم خدا رسونده 

دوما در بحث‌کمک‌کردن شوهرم یه بچه معنوی داره هرماه کمک میکنه جدای از اون لباس ها و گاها خیرات پنجشنبه ها رو هم میدیم‌به کسایی که نیاز دارن 

یا مثلا وقتی میبینه یکی از بازیکنان تیمش پدرشون فوت کرده بیشتر هواشو داره براش لباس میخره لوازم تحریر و … 

من تاپیک رو دنبال می‌کنم و خوندم مطالب رو 

من مشکل اصلیم اینه که حس می‌کنم بی برکتی اومده تو زندگیم که اینقدر بدبیاری اتفاق میفته 

مثلا یا دستم بدجور بریده میشه 

یا میخوام برم زیر ماشین پام آسیب میبینه 

یا آسانسور یا پمپ های آب و…. 

شوهرم معتقده که از چشم نظره 

حالا گفتم از شما بپرسم ببینم کسی تو این حالت بوده ؟ چیکار باید کرد ؟ 

خرجی خونه دست من نیست که باکس بندی کنم و شوهرم نمیذاره از کاراش سردربیارم 

مرسی دوست عزیزم خودمم همین عقیده رو دارم که اشکال کار ما خرج های ۵۰-۶۰ تومنی شوهرمه ولی خب من نمی‌دو ...

آره 

الن فکر کنم اکثرا اینجوری شدن

زیاد فکرش نکن

چون دست خودمون نیس 

جو اینجوری شده

من خودم که قبلا خیلی پولم خیر و برکت داشت

واقعااا راضی بودم

دوس دارم دوباره همون جوری پول با خیر و برکت باشه

دوستان من به انرژی کلمات خیلی اعتقاد دارم حتی از همین اسم های کاربری نی نی سایت میشه در مورد شخصیت ه ...

فکر کنم منظورتون با من بود 

عزیزم من قبلا هم اینجا فعال بودم ولی احتمالا کسی یادش نیست 

این کاربری رو زمانی زدم که دنیا برای من به پایان رسیده بود و فقط به مرگ فکر میکردم و افسردگی شدیدی داشتم 

خداروشکر اون روزا رو پشت سر گذاشتم و حالم خیلی بهتره ولی نمیتونم اسم کاربریم رو عوض کنم و اینجور مونده 🥲

دوستی دارم که فامیلم هستیم ایشون تکه کلامش بدبخت و بیچاره استمثلا میخواد بگه بچم مریض شده میگه بدبخت ...

شوهر من دقیقا اون آدم دومیه 

همش امید داره و میگه جور میشه خدا میرسونه خدا بزرگه 

اما من آدم ریسک پذیری نیستم و میکم باید با عقل جلو رفت 

نمی‌دونم واقعا شایدم حق باشماست شایدم من فکرم منفیه و چیزی از داخل مغز من ارتفاعاش منفی رو بازتاب میکنه 

سلام عزیزم من اینجور وقتا ایه ۱ تا ۱۶ سوره رعد رو میخونم ب سرکه و میپاشم ۴گوشع خونه یکمم میخوریم ازش ...

اسکرین گرفتم که یادم بمونه 

کاش اینجا جاش بود و میتونستم یه سری مسائل رو باز کنم بابت سنگینی و اینا 

مرسی از پیشنهادت ممنونم

2810