2777
2789
جدی میگی؟من خودم دقت نکردم. مرسی که تو دقت کردی عزیزم اخه اینجاییم که کمک کنیم نه اینکه پز بدیم. حا ...

فدای شما

گاهی یه چیزایی از خودمون میگیم که شاید بوی پز ازش میاد ولی در واقع نه(منظورم با صحبتای شما نیست،خیلی میبینم دوستان از هم دیگه برداشت اشتباه میکنن و دل همو میشکنن)....خودم گاهی یه چیزی تعریف میکنم اینجا بعد بخودم میگم نکن فکر کنن قصد پز دادن داشتم ...هر چند چیزی برای تعریف و تمجید از خودم ندارم ...یه بنده خداییم در سطح بقیه...نمیشه از روی چند خط نوشته دیگری رو قضاوت کرد

در کل میگم سوظن نداشته باشیم به دیگران که ارامش خودمون حفظ بشه...اگه کمکی از دستمون بر میاد بکنیم در غیر این صورت رد بشیم ...ولی بدونیم هر عمل ما خوب یا بد کارماش برمیگرده به زندگیمون و این وعده خداوند است(فمن یعمل مثقال ذرّة خیراً یره و من یعمل مثقال ذرّة شرّاً یره)؛ هرکس ذره ای کار خیر یا شر انجام دهد، آن را خواهد دید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبحتون به شادی🩵چند روش هست برای درست کردن سرکه ولی من سیبها رو اول کامل میشورم دم و دونه هاشو تمیز ...

ممنوووووونم. خیلی لطف کردین. الهی دست به هرچی میزنین طلا بشه💚🌷🌷🌷

نسبت آب و سرکه سیب و شکر و نمک و خود سیب ها چقدر باشه؟

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

چند ماهی تمام مخارج رو یادداشت کنید

مهمترین بخش هزینه برنج و گوشت هست که خدا رو شکر حامی دارید (قدرشون رو خیلی بدونید،گاهی بزرگترها با وجود اینکه وضعیت مالی خیلی خوبی دارن نه تنها کمک نمیکنن بلکه توقع دارن بچه هاشون به اونا برسن)

به احتمال زیاد باگ مخارج شما هزینه های جانبی همسرتون هست و جایی که خرید منزل انجام میدین باشه

وقتی بنویسید تازه متوجه میشید همین خرج های ده تومن صدتومن ،یهو وقتی کنار هم هستن چندین میلیون میشنیا 

بعضی هاپیرها چون منطقه بالای شهر هستن اجناس رو خیلی گرون میدن

مثلا یکی از هاپیرهای شهر ما قیمت پفک که روش نوشته ۲۰ تومن اونجا ۳۸ میفروشه

مثلا سیب داخل شهر ۴۰ تومنه ،اونجا ۸۵ با کیفیت یکسان و اندازه یکسان

سلام عزیزم، بله از صرافی خریدم ولی اون روزی که من گرفتم و روز بعدش توی تهران هیچ کدوم از صرافیهای فر ...

من خرید همیشه از صرافی انجام میدم 

ولی فروش از دست فروش های کنار خیابون 

البته همه شرایط ایمنی رو رعایت میکنم 

فدای شماگاهی یه چیزایی از خودمون میگیم که شاید بوی پز ازش میاد ولی در واقع نه(منظورم با صحبتای شما ن ...

دقیقا همینه

خیلی وقتها یه چیز کاملا عادی توی زندگی برامون پیش میاد و این جا مطرح میکنیم و شاید از نظر یک نفر دیگه پز محسوب بشه

باید سعی کنیم بدون جبهه گیری پستهای دوستان رو بخونیم

و همش دنبال کوبیدن روش‌های زندگی دیگران نباشیم

من از شنبه تصمیم گرفتم چالش بدون خرج معصومه جون و برم 

دیروز و بدون خرج بودم کاملا دلیلش هم این بود چیزی نیاز نداشتم 

امروز یکم خرید دارم ولی فکر میکنم میبینم میشه جایگزین کنم 

✳️ این به معنا این نبست حذف بشه فقط عقب میندازم

خریدای که امروز لازم داشتم 

✔️یه جوراب شلواری نود برا دخترم که فردا مهمونی دعوتم »» با تغییر لباسش میتونم از جوراب شلواری سرمه ایش استفاده کنم 

✔️ یه وایتکس برای شستشو سرویس ها »»» میتونم با پودر بشورم من مدت هاست که دیگه فقط از مایع استفاده میکنم و چند تا پودر بدون استفاده تو کابینت مونده 

✔️ روغن زیتون »» فقط من تو خونه استفاده میکنم چون رژیمم ،تا روزی که بخرم میشه از روغن دیگه استفاده کنم ولی کمتر

✔️ آرد کیک هم تموم شده که بجاش »»» از آرد شیرینی استفاده میکنم 

منم استرس گرفتم چون اینا مخفیه دوران مجردیمن و سالهاس مونده خونه پدریم ( نیم سکه /ششصد تومن بود خرید ...

از چند تا طلا فروشی تحقیق کردم

همشون چند تا مطلب گفتن 

اول اینکه احتمال ناخالصی توی شمش و ابشده زیاده 

دوم گفتن نقد شوندگی اش از بقیه اشکال طلا سخت تره

میگفت حتی اگه از خودمم بخری شاید من ازت نخرم

سوم گفتن قانون جدید پولشویی احتمالا خرید و فروش ابشده رو ممنوع کنن

البته این موارد تو شهر ما اینجوری بود ممکنه تو شهر شما متفاوت باش

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

ابتدا شاکر باشید هیچ وقت نگید نداریم نمی رسونیم حتی اگر واقعا همین جور هست 

از درآمد به نیازمند ها کمک کنید ( من خودم برای محک کارت به کارت می کنم و گاهی به نیازمند های خیابونی هم پول می دیم.

رویا جون سه تا تاپیک مالی دارند هر سه رو بخونید و ازش نکته یاداشت کنید ( زمان بر هست اما یک دوره آموزشی ناب هست که در اختیار شما قرار گرفته پس به خوبی ازش استفاده کنید) 

همیشه اول مبلغی رو برای پس انداز بذارید 

مثل دوستان بودجه بندی داشته باشید اون وقت نیاز نیست بودجه سفر رو خرج مشکلات خونه کنید 

خرج ها رو ریز به ریز یادداشت کنید 

خونه رو پاکسازی کنید ( رفع انباشت) اجازه بدید انرژی در وسایل جاری باشه 

وسایلی که دارید رو به خوبی نگه داری کنید( وقتی قدر چیزی که داری رو بدونی خدا هم بهت بیشتر میده 

من خودم هر بار دوش می گیرم همونجا زیر اب در مورد چیزهایی که دارم و خواهم داشت شکرگزاری می کنم 

روح و روان خودتون رو پاکسازی کنید و بعد می بینید که چقدر همه چیز اطرافتون تغییر می کنه

دوستان من به انرژی کلمات خیلی اعتقاد دارم 

حتی از همین اسم های کاربری نی نی سایت میشه در مورد شخصیت ها حدس زد 

شما وقتی کلمات منفی برای خودت استفاده می کنی شاید به نظرت فقط یک کلمه باشه اما همون کلمه انرژی داره 

و تو خودت رو با کلمات منفی داری معرفی می کنی 

می دونم خارج از بحث تاپیک شاید باشه 

اما برای پول داشتن و برکت فقط نباید کار و درآمد خوب داشت به همین موارد هم باید توجه بشه

سلام سلام به دوستانِ گلم اقا تو هر زمینه ای خواستین سرمایه گذاری کنید اول بگید من ورود کنم تا قیمتها ...

بلند مدت اصلا قیمت ها رو چک نکن فقط پول دستت اومد بخر 

من خودم همین کار رو می کنم 

ما نوسان گیر نیستیم 

فقط می خواییم پول به جای خرج بی مورد جمع بشه که بعد بتونیم باهاش یک چیز بهتر تهیه کنیم

2810