2777
2789
عزیزم خرید پله ای یعنی جی

یعنی پولتون رو به چند قسمت تقسیم کنید

مثلا سیصد میلیون رو به سه تا ۱۰۰ میلیون

من ۱۰۰ میلیون دیروز خریدم

اگه بالا بره که خب رو خریدم سود میکنم

اگر پایین بیاد که بقیه پول نقدم رو خرید میکنم و میانگین کم میکنم

مثلا دیروز عیار خریدم ۱۲ تومن

اگه بشه ۱۱ درسته ضرر میکنم ولی بازم خرید میکنم و میانگین خریدم میشه ۱۱.۵

اگرم بره بالا که رو خرید دیروزم سود میاد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ آخ روکین جان دست رو دلم نذار که خونه🤣🤣🤣 استاد راه اندازی بازار منم، رفتم ۹۰۰ دلار با قیمت ۶۹ ت ...

سلام عزیزم ی سوال داشتم، از صرافی خریدید حضوری؟؟

بعد علاوه بر پول دلار باید کارمزد هم می‌دادید یا نیازی نبود؟ و سوال آخر 😁 حداقل مقدار دلاری که میشه خرید چقدره؟ آخه اینطور شنیدم که ی کفی داره و مثلا نمیشه رفت یک دلار و دو دلار گرفت 

ممنون میشم راهنمایی ام کنید 

سلام عزیزم ی سوال داشتم، از صرافی خریدید حضوری؟؟بعد علاوه بر پول دلار باید کارمزد هم می‌دادید یا نیا ...

دلار خورد یعنی زیر صد دلاری (۱،۵؛۱۰،۲۰) رو من فروختم هزارتومن ارزونتر برداشت

نرمالش ۱۰۰ دلاری آبیه ( سبز نه) 

پایینشم تاریخ نوشته ۲۰۰۹، ۲۰۱۳ ، ۲۰۱۷ یکی از اینا

۵۰۰ یورویی هم نگیرید که اسکناس منسوخه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 

دوستان خواهش می‌کنم راهنماییم کنید 

ما درآمد مون خیلی بالا نیست کم هم نیست 

شکرخدا هیچوقت لنگ نموندیم 

شوهرم سه جا درآمد داره که یکیش فوتباله 

ولی خب از جیب میذاره روی کار فوتبالش 

خرج های الکی و بیخودی 

چون افسردگی داره منم زیاد گیر نمیدم چون تنها علاقه اش همین تیمشه 

از مواد غذایی گوشت رو‌مادرشوهرم اینا میدن بجز گوشت چرخی 

برنج رو اکثرا مادرشوهرم و داداشم میدن شاید سالی ۱-۲ تا گونی ۱۰ کیلویی خودمون بخریم 

بقیه چیزا با خودمونه 

اما حس می‌کنم هیچ برکتی توی خونمون نیست 

شوهرم همش در حال خرید انرژی زا و خوراکی های مسخره اس 

توی این سه ماه گذشته ۴ بار آسانسور خراب شده که بالای ۱۰۰ میلیون خرجش شده که خب برای ما نسبت به درآمدمون خیلی مبلغ زیادی هست 

یا مثلا یهو تا میایم بگیم این ماهی با پول مون میریم یه سفر ، پمپ های آب خراب میشن ۲۰-۳۰ تومن خرج شون میشه که ۲-۳ برابر پولی هست که اصلا ما داریم 🤦‍♀️ 

من خودم هزارتا چیز لازم دارم ولی نمیتونم هیچکدوم رو بگیرم با اینکه شاید در حد ۵۰۰-۶۰۰ هزار تومن باشه 

از بیرون پولدار به نظر میرسیم و داخل خونه هزارتا خرج رو‌دستمونه که هی باید قرض بگیریم بپردازیم 

به نظرتون باید چیکار کنم؟ خواهش می‌کنم فقط لایک نکنید و راهنماییم کنید ❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
دوستان عزیز إن شاالله تنتون سالم و دلتون شاد و جیباتون پر پول باشه...من اینجا بیشتر خواننده خاموش هس ...

منم اعتقادم ب اینه همیشه مقداری پول نقد داشته باشم

یه مشکل جسمی برام پیش اومد که حاصل ندونم کاری خودم بود

چند سال پیش ۴۰ میلیون مجبور شدم خرج کنم اونموقع طلا ۱۲۰۰ بود

هر چند خودم درامد دارم و شوهرم توی این ۱۸ سالی که ازدواج کردم بابت هیچ هزینه ای حرفی نزده و همیشه لارج بوده

ولی بهش نگفتم چقدر هزینه شده چون ادمیزاد معلوم نیست شاید چند سال بعد به روم آورد و من از زندگیم سرد شدم

گاهی پیش اومده به خواهر یا برادرم قرض دادم البته از پول خودم و نخواستم همسرم بدونه

هیچ آدمی قابل پیش بینی نیست ،حتی خود من 

گاهی آدمها توی دعوا چنان چماقی درست میکنن و توی سر هم میزنن و آدم پشیمون میشه از اینکه مطالبی رو پیششون عنوان کرده

دلار خورد یعنی زیر صد دلاری (۱،۵؛۱۰،۲۰) رو من فروختم هزارتومن ارزونتر برداشتنرمالش ۱۰۰ دلاری آبیه ( ...

چه جالب 

مرسی از اطلاعات خوبت عزیزم

پس کمترین مقداری که میشه خرید صد دلاری هست .

ممنونم عزیزم 

شمااز زحماتم درگیرهام اعصابو فشارخون بالا و قندعصبیمم بگو بازم تماسهای پی درپی مرخصی نرفتن براحتی در ...

دوست عزیز من خودم کارمندم بشوخی فقط سوال کردم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم شغل شما چیه ؟

کارمندم عزیزم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
قربونت پوران جان عزیز ❤️من کوچیک شما هستم ❤️من در خدمتتونم عزیزم ❤️ چشم دوست عزیزم نقاش جان پیامت ر ...

سلام معصومه جان ممنون میشم اگه راهنماییم کنی واقعا درمونده شدم 

۲۰۰ تومن پول سواریمه ک دست نامزدمه باهاش اسنپ کار میکنه و هرماه درامد شو بهم میده 

هرروز خرابه و تا الان کلی خرجش کردم واقعا دیگه خسته شدم 

انگار بهم نمیفته 🙄

ویپاد طرح جدید از آذر ماه میزاره ۲۰۰ میلیون وام میده 

ب نظرتون وقتی فروختمش بزارم تو ویپاد ۲۰۰ ازش وام بگیرم 

۲۰۰ هم از حساب همسرم وام بگیرم 

مجموعا تا عید ۶۰۰ میلیون میشه 

یا اینکه وقتی فروختمش فورا یه ماشین سواری دیگه بخرم با همین پول 

خودمم شاغلم میتونم تو قسط ها کمک کنم 

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

@masumehjoon    

سلام‌معصومه جان ممنون‌میشم شماهم راهنماییم کنید 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

سلام عزیزم ، به قول معصومه جون ، پولاتو باکس بندی کن گلم ، من اینجا خیلی در مورد این باکس بندی خوندم و خیلی بیشتر از خیلی موافقشم ولی متأسفانه قسمت نشده خودم بهش عمل کنم ، یه کارت بلو بانک بگیر ، فکر کنم تا ده قسمت قابلیت باکس بندی داره ، طبق بودجه های که داری بکس بندی کن ، و حتمأ یه قسمت برای هزینه های پیش بینی نشده بذار و هر ماه مبلغی توش بذار ، اونوقت خرج آسانسور و پمپ و ... رو از اون باکس میدی  ، یه باکس سفر داشته باش ، ماهی بسته به درآمدت از پونصد تومن تا چند میلیون تومن بریز براش و به هیچ‌ عنوان بهش دست نزن مگر در سفر و تفریح ، دیگه خدمتت عرض کنم ، باکس سلامتی ، پروتئین ، هزینه های باشگاهی و بدنسازی همسرت ، لباس ، مخارج خانه .... همش رو میتونی جداگانه براشون برنامه بریزی و ماهانه مبلغی رو واریز کنی و فقط اندازه پولی که تو اون قسمت وجود داره براشون هزینه کنی و جوگیر نشی پول بقیه باکسا رو خرج یه چیز بکنی ، چند وقت طبق برنامه ریزی خرج کنی عادت میکنی و روال کار میاد دستت. 

البته من در کنار دوستان درس پس میدم و شکل درستش رو دوستان راهنمایی میکنند🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم ی سوال داشتم، از صرافی خریدید حضوری؟؟بعد علاوه بر پول دلار باید کارمزد هم می‌دادید یا نیا ...

سلام عزیزم، بله از صرافی خریدم ولی اون روزی که من گرفتم و روز بعدش توی تهران هیچ کدوم از صرافیهای فردوسی و استانبول فروش نداشتن خیلی گشتم تا جایی رو پیدا کنم که بفروشن، و اینکه قیمت اصلیش ۶۸ بود و یه جا ۷۰ میداد و یه جا هم ۶۹ پیدا کردم که ازش خرید کردم.

کف خرید معمولا ۵۰ تا هست ولی میگن همون ۱۰۰ تا بهتره برای خرید و فروش، مثلا من سکه های یکی دو دلاری و سکه های چند تا کشور دیگه رو داشتم پارسال که میخواستم بفروشم به انداره نصف قیمت ازم برداشتن منظورم اینه که اگه دلار ۵۰ بود سکه یک دلاری رو ۲۵ ازم گرفتن، و در کل اصلا تک دلاری فروش ندارن. 

بهترین حالتش همون ۱۰۰ و بعدش ۵۰ هست.

اگه خواستید بخرید فقط از صرافی خرید کنید و به هیچ عنوان از دست فروش یا سکه فروش و طلافروش دلار نگیرید، در مورد مشخصات دلار اصل هم مطالعه کنید که خدا نکرده تقلبی بهتون ندن‌.

2810